A Reclaimed Retreat

The client had a finished basement space that was not functioning for the entire family. He spent a lot of time in his gym, which was not large enough to accommodate all his equipment and did not offer adequate space for aerobic activities. To appeal to the client's entertaining habits, a bar, gaming area, and proper theater screen needed to be added. There were some ceiling and lolly column restraints that would play a significant role in the layout of our new design, but the Gramophone Team was able to create a space in which every detail appeared to be there from the beginning. Rustic wood columns and rafters, weathered brick, and an exposed metal support beam all add to this design effect becoming real.

Maryland Photography Inc.

Multifunktionaler, Geräumiger Rustikaler Fitnessraum mit beiger Wandfarbe in Baltimore —  Houzz
Ähnliche Fotosammlungen:
Zu diesem Foto wurde 1 Frage gestellt

Fotos im Projekt A Reclaimed Retreat

Fitnessräume mit ähnlichen Farben
Casa Tres Dragones
Gray House
Hamilton Terrace
New barn - recreational building construction
Bridge Hollow
Orono Custom Home
THE JACK WHITE HOUSE
Universal Design Toronto Apartment
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.