Houzz Logo Print
  1. Arbeitszimmer
  2. Bodenfarbe: Bunt

Arbeitszimmer mit buntem Boden Ideen und Design

Arbeiten unterm Regenbogen
Arbeiten unterm Regenbogen
REFUGIUM - Interior Design
Mittelgroßes Modernes Lesezimmer mit Keramikboden, weißer Wandfarbe, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Düsseldorf
Orchard
Orchard
Jackson & LeRoy
Modernes Arbeitszimmer mit beiger Wandfarbe, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Salt Lake City
Shirley Master Suite with Private Library
Shirley Master Suite with Private Library
Terry | McManamon
The master suite includes a private library freshly paneled in crotch mahogany. Heavy draperies are 19th-century French tapestry panels. The formal fringed sofa is Stark's Old World line and is upholstered in Stark fabric. The desk, purchased at auction, is chinoiserie on buried walnut.
Fairview Custom New Build
Fairview Custom New Build
BGI Design
Kleines Klassisches Arbeitszimmer ohne Kamin mit Arbeitsplatz, blauer Wandfarbe, Betonboden, Einbau-Schreibtisch, buntem Boden und Tapetenwänden in Dallas
Victorian Floor Tiles
Victorian Floor Tiles
London Mosaic
Klassisches Arbeitszimmer ohne Kamin mit Arbeitsplatz, weißer Wandfarbe, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in London
Boerum Hill Greek Revival
Boerum Hill Greek Revival
User
This Greek Revival row house in Boerum Hill was previously owned by a local architect who renovated it several times, including the addition of a two-story steel and glass extension at the rear. The new owners came to us seeking to restore the house and its original formality, while adapting it to the modern needs of a family of five. The detailing of the 25 x 36 foot structure had been lost and required some sleuthing into the history of Greek Revival style in historic Brooklyn neighborhoods. In addition to completely re-framing the interior, the house also required a new south-facing brick façade due to significant deterioration. The modern extension was replaced with a more traditionally detailed wood and copper- clad bay, still open to natural light and the garden view without sacrificing comfort. The kitchen was relocated from the first floor to the garden level with an adjacent formal dining room. Both rooms were enlarged from their previous iterations to accommodate weekly dinners with extended family. The kitchen includes a home office and breakfast nook that doubles as a homework station. The cellar level was further excavated to accommodate finished storage space and a playroom where activity can be monitored from the kitchen workspaces. The parlor floor is now reserved for entertaining. New pocket doors can be closed to separate the formal front parlor from the more relaxed back portion, where the family plays games or watches TV together. At the end of the hall, a powder room with brass details, and a luxe bar with antique mirrored backsplash and stone tile flooring, leads to the deck and direct garden access. Because of the property width, the house is able to provide ample space for the interior program within a shorter footprint. This allows the garden to remain expansive, with a small lawn for play, an outdoor food preparation area with a cast-in-place concrete bench, and a place for entertaining towards the rear. The newly designed landscaping will continue to develop, further enhancing the yard’s feeling of escape, and filling-in the views from the kitchen and back parlor above. A less visible, but equally as conscious, addition is a rooftop PV solar array that provides nearly 100% of the daily electrical usage, with the exception of the AC system on hot summer days. The well-appointed interiors connect the traditional backdrop of the home to a youthful take on classic design and functionality. The materials are elegant without being precious, accommodating a young, growing family. Unique colors and patterns provide a feeling of luxury while inviting inhabitants and guests to relax and enjoy this classic Brooklyn brownstone. This project won runner-up in the architecture category for the 2017 NYC&G Innovation in Design Awards and was featured in The American House: 100 Contemporary Homes. Photography by Francis Dzikowski / OTTO
Equestrian Office
Equestrian Office
Haus of Rowe Interiors
We transformed this barely used Sunroom into a fully functional home office because ...well, Covid. We opted for a dark and dramatic wall and ceiling color, BM Black Beauty, after learning about the homeowners love for all things equestrian. This moody color envelopes the space and we added texture with wood elements and brushed brass accents to shine against the black backdrop.
Andersen Windows & Doors Design Gallery
Andersen Windows & Doors Design Gallery
Jilco Window Corp.
Modernes Arbeitszimmer mit weißer Wandfarbe, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in New York
Coastal Terraced House
Coastal Terraced House
Studio Dean
This re-imagined open plan space includes a small office area created to allow home working to take place even in a compact home. A false stud is used to create a recess and allows ample space for any home worker to enjoy. Copper wall panelling brings it in to the scheme and the us of Plywood continues. This is now a multifunctional space to be enjoyed by all family members. Katie Lee
2017 Parade Home
2017 Parade Home
Designs by Craig Veenker
Großes Klassisches Arbeitszimmer ohne Kamin mit weißer Wandfarbe, Teppichboden, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Salt Lake City
Пастель и геометрия - Квартира для семьи с двумя детьми
Пастель и геометрия - Квартира для семьи с двумя детьми
Юлия Каманина
Kleines Modernes Arbeitszimmer mit grauer Wandfarbe, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Moskau
Kitchen extension and home renovation
Kitchen extension and home renovation
Neil Perry Photography
Klassisches Arbeitszimmer mit Einbau-Schreibtisch und buntem Boden in London
The English Room Office Makeover
The English Room Office Makeover
Holly Phillips @ The English Room
Loli Photography
Stilmix Arbeitszimmer ohne Kamin mit Arbeitsplatz, weißer Wandfarbe, Teppichboden, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Charlotte
Rookwood - Traditional Estate
Rookwood - Traditional Estate
Visbeen Architects
Builder: J. Peterson Homes Interior Designer: Francesca Owens Photographers: Ashley Avila Photography, Bill Hebert, & FulView Capped by a picturesque double chimney and distinguished by its distinctive roof lines and patterned brick, stone and siding, Rookwood draws inspiration from Tudor and Shingle styles, two of the world’s most enduring architectural forms. Popular from about 1890 through 1940, Tudor is characterized by steeply pitched roofs, massive chimneys, tall narrow casement windows and decorative half-timbering. Shingle’s hallmarks include shingled walls, an asymmetrical façade, intersecting cross gables and extensive porches. A masterpiece of wood and stone, there is nothing ordinary about Rookwood, which combines the best of both worlds. Once inside the foyer, the 3,500-square foot main level opens with a 27-foot central living room with natural fireplace. Nearby is a large kitchen featuring an extended island, hearth room and butler’s pantry with an adjacent formal dining space near the front of the house. Also featured is a sun room and spacious study, both perfect for relaxing, as well as two nearby garages that add up to almost 1,500 square foot of space. A large master suite with bath and walk-in closet which dominates the 2,700-square foot second level which also includes three additional family bedrooms, a convenient laundry and a flexible 580-square-foot bonus space. Downstairs, the lower level boasts approximately 1,000 more square feet of finished space, including a recreation room, guest suite and additional storage.
Herne Hill
Herne Hill
Cassidy Hughes Interior Design
Mittelgroßes Klassisches Arbeitszimmer ohne Kamin mit Arbeitsplatz, blauer Wandfarbe, Teppichboden, Einbau-Schreibtisch und buntem Boden in London
Lake Norman - indoor-outdoor living
Lake Norman - indoor-outdoor living
Collaborative Interior Design
Dark blue walls add depth to the home office. This space is seen from the front entry hall and invites your eye in. Woven wood shades were used throughout the home, adding warmth and texture.
Novae Dimore Immobiliare - Luxury house - Taormina
Novae Dimore Immobiliare - Luxury house - Taormina
antonioprincipato.photo
antonioprincipato.photo
Kleines Mediterranes Lesezimmer ohne Kamin mit weißer Wandfarbe, Keramikboden, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Catania-Palermo
Mezza
Mezza
Raykon Construction
Klassisches Arbeitszimmer mit Arbeitsplatz, weißer Wandfarbe, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Salt Lake City
French Mediterranean
French Mediterranean
Murphy & Co. Design
Mediterranes Arbeitszimmer mit Arbeitsplatz, grauer Wandfarbe, Teppichboden, freistehendem Schreibtisch und buntem Boden in Minneapolis
Edina Morninside Remodel
Edina Morninside Remodel
Tucker Thomas Interior Design
Mud Room/Home Central Builder: Structural Image Photography: Spacecrafting Custom Cabinetry: Engstrom Wood Products
Klassisches Arbeitszimmer ohne Kamin mit Arbeitsplatz, Einbau-Schreibtisch und buntem Boden in Minneapolis

Arbeitszimmer mit buntem Boden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.