Houzz Logo Print
  1. Flur
  2. Farbe: Beige

Beiger Flur Ideen und Design

Lovebird Home
Lovebird Home
High Res Media, LLCHigh Res Media, LLC
High Res Media
Mittelgroßer Mediterraner Flur mit weißer Wandfarbe und Terrakottaboden in Phoenix
Luxurious Contemporary
Luxurious Contemporary
Janet Brooks DesignJanet Brooks Design
This hallway to the master bath is behind the massive great room fireplace. You can see the end of the concrete hearth extending out from the far end of the wall on the left, which is the back side of the fireplace.
Queen Anne View
Queen Anne View
Rohleder Borges ArchitectureRohleder Borges Architecture
Benjamin Benschneider
Kleiner Klassischer Schmaler Flur mit weißer Wandfarbe und braunem Holzboden in Seattle
Oceanfront Cottage
Oceanfront Cottage
Whitten ArchitectsWhitten Architects
photography by Trent Bell
Maritimer Flur mit weißer Wandfarbe und braunem Holzboden in Portland Maine
ENTRANCE HALL
ENTRANCE HALL
Convert Construction LtdConvert Construction Ltd
Tom Lee
Großer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, Keramikboden und buntem Boden in London
Upper West Side Combo
Upper West Side Combo
StudioLABStudioLAB
The owners of this prewar apartment on the Upper West Side of Manhattan wanted to combine two dark and tightly configured units into a single unified space. StudioLAB was challenged with the task of converting the existing arrangement into a large open three bedroom residence. The previous configuration of bedrooms along the Southern window wall resulted in very little sunlight reaching the public spaces. Breaking the norm of the traditional building layout, the bedrooms were moved to the West wall of the combined unit, while the existing internally held Living Room and Kitchen were moved towards the large South facing windows, resulting in a flood of natural sunlight. Wide-plank grey-washed walnut flooring was applied throughout the apartment to maximize light infiltration. A concrete office cube was designed with the supplementary space which features walnut flooring wrapping up the walls and ceiling. Two large sliding Starphire acid-etched glass doors close the space off to create privacy when screening a movie. High gloss white lacquer millwork built throughout the apartment allows for ample storage. LED Cove lighting was utilized throughout the main living areas to provide a bright wash of indirect illumination and to separate programmatic spaces visually without the use of physical light consuming partitions. Custom floor to ceiling Ash wood veneered doors accentuate the height of doorways and blur room thresholds. The master suite features a walk-in-closet, a large bathroom with radiant heated floors and a custom steam shower. An integrated Vantage Smart Home System was installed to control the AV, HVAC, lighting and solar shades using iPads.
Clapham Georgian Cottage
Clapham Georgian Cottage
Lisette Voute DesignsLisette Voute Designs
In the entrance hall we designed bespoke full-height storage cupboards with attractive panelling and integrated bench seat. We chose an earthy colour to match the natural limestone flooring, with printed cushions and aged Oushak rug lending to the warm, welcoming feel. Photographer: Nick Smith
Jett Road
Jett Road
Davenport DesignsDavenport Designs
Emily Followill Photography
Eklektischer Flur mit weißer Wandfarbe in Atlanta
Muswell Hill House
Muswell Hill House
Jones Associates ArchitectsJones Associates Architects
Gareth Gardner
Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in London
West End Avenue Apartment #2
West End Avenue Apartment #2
Archetype ArchitectureArchetype Architecture
Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, braunem Holzboden und braunem Boden in New York
Mercer Island Farmhouse Modern
Mercer Island Farmhouse Modern
RW Anderson HomesRW Anderson Homes
Großer Landhausstil Flur mit weißer Wandfarbe, dunklem Holzboden und braunem Boden in Seattle
Lai Residence
Lai Residence
iAdesign.com.twiAdesign.com.tw
By PMK+designers http://www.facebook.com/PmkDesigners http://fotologue.jp/pmk Designer: Kevin Yang Project Manager: Hsu Wen-Hung Project Name: Lai Residence Location: Kaohsiung City, Taiwan Photography by: Joey Liu This two-story penthouse apartment embodies many of PMK’s ideas about integration between space, architecture, urban living, and spirituality into everyday life. Designed for a young couple with a recent newborn daughter, this residence is centered on a common area on the lower floor that supports a wide range of activities, from cooking and dining, family entertainment and music, as well as coming together as a family by its visually seamless transitions from inside to outside to merge the house into its’ cityscape. The large two-story volume of the living area keeps the second floor connected containing a semi-private master bedroom, walk-in closet and master bath, plus a separate private study. The integrity of the home’s materials was also an important factor in the design—solid woods, concrete, and raw metal were selected because they stand up to day to day needs of a family’s use yet look even better with age. Brick wall surfaces are carefully placed for the display of art and objects, so that these elements are integrated into the architectural fabric of the space.
Hall
Hall
Forum Phi Architecture | Interiors | PlanningForum Phi Architecture | Interiors | Planning
Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe und dunklem Holzboden in Denver
Custom Atlanta Home
Custom Atlanta Home
Vincent Longo Custom BuildersVincent Longo Custom Builders
Mittelgroßer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe in Atlanta
Lisel Lane
Lisel Lane
J.Bay Cabinet CompanyJ.Bay Cabinet Company
Großer Klassischer Flur mit braunem Holzboden und weißer Wandfarbe in Seattle
Greeting Area
Greeting Area
Divine Custom HomesDivine Custom Homes
Photos by SpaceCrafting
Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, dunklem Holzboden und braunem Boden in Minneapolis
Victorian 5 bed Family Home
Victorian 5 bed Family Home
Imperfect InteriorsImperfect Interiors
Chris Snook
Mittelgroßer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, Keramikboden und buntem Boden in London
Luxury Residential Photography
Luxury Residential Photography
Leona Mozes PhotographyLeona Mozes Photography
Leona Mozes Photography for Lakeshore Construction
Großer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Montreal

Beiger Flur Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.