Capitol Hill

With a compact form and several integrated sustainable systems, the Capitol Hill Residence achieves the client’s goals to maximize the site’s views and resources while responding to its micro climate. Some of the sustainable systems are architectural in nature. For example, the roof rainwater collects into a steel entry water feature, day light from a typical overcast Seattle sky penetrates deep into the house through a central translucent slot, and exterior mounted mechanical shades prevent excessive heat gain without sacrificing the view. Hidden systems affect the energy consumption of the house such as the buried geothermal wells and heat pumps that aid in both heating and cooling, and a 30 panel photovoltaic system mounted on the roof feeds electricity back to the grid.

The minimal foundation sits within the footprint of the previous house, while the upper floors cantilever off the foundation as if to float above the front entry water feature and surrounding landscape. The house is divided by a sloped translucent ceiling that contains the main circulation space and stair allowing daylight deep into the core. Acrylic cantilevered treads with glazed guards and railings keep the visual appearance of the stair light and airy allowing the living and dining spaces to flow together.

While the footprint and overall form of the Capitol Hill Residence were shaped by the restrictions of the site, the architectural and mechanical systems at work define the aesthetic. Working closely with a team of engineers, landscape architects, and solar designers we were able to arrive at an elegant, environmentally sustainable home that achieves the needs of the clients, and fits within the context of the site and surrounding community.

(c) Steve Keating Photography

Gerade, Mittelgroße Moderne Glastreppe mit offenen Setzstufen in Seattle —  Houzz
Ähnliche Fotosammlungen:
Zu diesem Foto wurden keine Fragen gestellt

Was Houzz-User dazu sagen:

javierflores907
javierflores907 hat dies zu paseo contry hinzugefügt15. Oktober 2019

asi podrian quedar las escaleras viendo al fondo la cocina sin muro.

3moineaux
3moineaux hat dies zu Escaliers hinzugefügt22. April 2019

Garde en verre, mais avec rampe de bois, ca fait beau

Fotos im Projekt Capitol Hill

Treppen mit ähnlichen Farben
Inglewood Boulevard
British Colonial meets Modern Beach House - Ocean Blvd
Parkdale Home Renovation
Paloma Avenue
Rutland Street Residence
Fairview Farms - NetZero Home
SoHo Duplex
Minneapolis Remodel
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.