Houzz Logo Print
  1. Esszimmer
  2. Bodenbelag: Schiefer

Esszimmer mit Schieferboden Ideen und Design

Sculpted to the Land
Sculpted to the Land
Flavin Architects
This house west of Boston was originally designed in 1958 by the great New England modernist, Henry Hoover. He built his own modern home in Lincoln in 1937, the year before the German émigré Walter Gropius built his own world famous house only a few miles away. By the time this 1958 house was built, Hoover had matured as an architect; sensitively adapting the house to the land and incorporating the clients wish to recreate the indoor-outdoor vibe of their previous home in Hawaii. The house is beautifully nestled into its site. The slope of the roof perfectly matches the natural slope of the land. The levels of the house delicately step down the hill avoiding the granite ledge below. The entry stairs also follow the natural grade to an entry hall that is on a mid level between the upper main public rooms and bedrooms below. The living spaces feature a south- facing shed roof that brings the sun deep in to the home. Collaborating closely with the homeowner and general contractor, we freshened up the house by adding radiant heat under the new purple/green natural cleft slate floor. The original interior and exterior Douglas fir walls were stripped and refinished. Photo by: Nat Rea Photography
porch dining area
porch dining area
Toni Sabatino
Design and Photography by Toni Sabatino
Stilmix Esszimmer mit Schieferboden, weißer Wandfarbe und grauem Boden in New York
Product Gallery
Product Gallery
Professional Window Treatments
Geschlossenes, Mittelgroßes Modernes Esszimmer ohne Kamin mit weißer Wandfarbe, Schieferboden und grauem Boden in Sonstige
Teton House
Teton House
cityhomeCOLLECTIVE
Offenes, Mittelgroßes Stilmix Esszimmer mit weißer Wandfarbe, Schieferboden, Kamin und verputzter Kaminumrandung in Salt Lake City
Dining
Dining
Rethink Design Studio
Designer, Joel Snayd. Beach house on Tybee Island in Savannah, GA. This two-story beach house was designed from the ground up by Rethink Design Studio -- architecture + interior design. The first floor living space is wide open allowing for large family gatherings. Old recycled beams were brought into the space to create interest and create natural divisions between the living, dining and kitchen. The crisp white butt joint paneling was offset using the cool gray slate tile below foot. The stairs and cabinets were painted a soft gray, roughly two shades lighter than the floor, and then topped off with a Carerra honed marble. Apple red stools, quirky art, and fun colored bowls add a bit of whimsy and fun. Wall Color: SW extra white 7006 Cabinet Color: BM Sterling 1591 Floor: 6x12 Squall Slate (local tile supplier)
Natural Billabong
Natural Billabong
Eco Outdoor AUS
Eckersley Garden Architecture http://www.e-ga.com.au Badger dry stone walling http://www.ecooutdoor.com.au/walling/dry-stone/badger Myrtle split stone flooring http://www.ecooutdoor.com.au/flooring/split-stone/myrtle Eckersley Garden Architecture | Eco Outdoor | Badger walling | Myrtle flooring | livelifeoutdoors | Outdoor Design | Natural stone flooring + walling | Garden design | Outdoor paving | Outdoor design inspiration | Outdoor style | Outdoor ideas | Luxury homes | Paving ideas | Garden ideas | Natural pool ideas | Patio ideas | Indoor tiling ideas | Outdoor tiles | split stone flooring | Drystone walling | Stone walling | stone wall cladding
Interiors
Interiors
McClure Architecture
Geschlossenes, Großes Country Esszimmer ohne Kamin mit bunten Wänden, Schieferboden und grauem Boden in Sonstige
North Bay Residence
North Bay Residence
Prentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
Farmhouse Kitchen
Farmhouse Kitchen
Covenant LLC
Seating area featuring built in bench seating and plenty of natural light. Table top is made of reclaimed lumber done by Longleaf Lumber. The bottom table legs are reclaimed Rockford Lathe Legs.
Beautiful Modern Southern Farmhouse by Steve Powell Homes
Beautiful Modern Southern Farmhouse by Steve Powell Homes
David Cannon Photography
Amazing front porch of a modern farmhouse built by Steve Powell Homes (www.stevepowellhomes.com). Photo Credit: David Cannon Photography (www.davidcannonphotography.com)
Napa Modern
Napa Modern
Kimberley Kay Interiors
We put a 82" round concrete table in 10 chairs to make the space filled and to scale.
Mediterranes Esszimmer ohne Kamin mit weißer Wandfarbe und Schieferboden in Phoenix
Internal Double Glass grey Oak Doors | Deuren
Internal Double Glass grey Oak Doors | Deuren
Deuren
Space planning was key to this being a successful project, the customer incorporated style, colour and space planning to ensure a smooth flow throughout.
Galley Kitchen Renovation
Galley Kitchen Renovation
Jennifer Cavorsi Design
Jessica Delaney Photography
Kleines Klassisches Esszimmer mit Schieferboden und bunten Wänden in Boston
Pure
Pure
Raven Kitchen Design
Große Moderne Wohnküche mit weißer Wandfarbe und Schieferboden in Sonstige
Crisp Architects
Crisp Architects
Crisp Architects
Sun Room. Dining Area of Sunroom -Photographer: Rob Karosis
Klassisches Esszimmer mit Schieferboden und schwarzem Boden in New York
Lake Michigan Home
Lake Michigan Home
Deep River Partners
Photo: Joe DeMaio
Rustikales Esszimmer mit beiger Wandfarbe und Schieferboden in Milwaukee
Country Residence
Country Residence
Erskine Associates LLC
Geschlossenes, Mittelgroßes Landhaus Esszimmer mit weißer Wandfarbe und Schieferboden in New York
Custom Dining Room in Coto De Caza
Custom Dining Room in Coto De Caza
Jeffrey V. Riggs, Architect
Offenes, Großes Modernes Esszimmer ohne Kamin mit grauer Wandfarbe, Schieferboden, grauem Boden und gewölbter Decke in Orange County
Dining Room
Dining Room
Debra L. Bryant, ASID, CID Interior Design
Geschlossenes, Kleines Eklektisches Esszimmer ohne Kamin mit grauer Wandfarbe, Schieferboden und braunem Boden in Orange County
Mid Century in Buckhead
Mid Century in Buckhead
Copper Sky Design + Remodel
Mid century modern kitchen and dining area is the perfect mix of elegance and comfort. The large custom windows allow for more natural light to flow through this open kitchen and dining area.

Esszimmer mit Schieferboden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.