Houzz Logo Print
  1. Flur
  2. Bodenfarbe: Beige

Geräumiger Flur mit beigem Boden Ideen und Design

Hacienda del Sueño - Gallery to Guest WingHacienda del Sueño - Gallery to Guest Wing
Drewett WorksDrewett Works
Positioned at the base of Camelback Mountain this hacienda is muy caliente! Designed for dear friends from New York, this home was carefully extracted from the Mrs’ mind. She had a clear vision for a modern hacienda. Mirroring the clients, this house is both bold and colorful. The central focus was hospitality, outdoor living, and soaking up the amazing views. Full of amazing destinations connected with a curving circulation gallery, this hacienda includes water features, game rooms, nooks, and crannies all adorned with texture and color. This house has a bold identity and a warm embrace. It was a joy to design for these long-time friends, and we wish them many happy years at Hacienda Del Sueño. Project Details // Hacienda del Sueño Architecture: Drewett Works Builder: La Casa Builders Landscape + Pool: Bianchi Design Interior Designer: Kimberly Alonzo Photographer: Dino Tonn Wine Room: Innovative Wine Cellar Design Publications “Modern Hacienda: East Meets West in a Fabulous Phoenix Home,” Phoenix Home & Garden, November 2009 Awards ASID Awards: First place – Custom Residential over 6,000 square feet 2009 Phoenix Home and Garden Parade of Homes
L-Shaped Home : Upstairs LandingL-Shaped Home : Upstairs Landing
Cascade West DevelopmentCascade West Development
This Multi-Level Transitional Craftsman Home Features Blended Indoor/Outdoor Living, a Split-Bedroom Layout for Privacy in The Master Suite and Boasts Both a Master & Guest Suite on The Main Level!
12 Miller Hill Road, Dover, MA 0203012 Miller Hill Road, Dover, MA 02030
Amy Mizner, Benoit Mizner Simon & Co.Amy Mizner, Benoit Mizner Simon & Co.
http://12millerhillrd.com Exceptional Shingle Style residence thoughtfully designed for gracious entertaining. This custom home was built on an elevated site with stunning vista views from its private grounds. Architectural windows capture the majestic setting from a grand foyer. Beautiful french doors accent the living room and lead to bluestone patios and rolling lawns. The elliptical wall of windows in the dining room is an elegant detail. The handsome cook's kitchen is separated by decorative columns and a breakfast room. The impressive family room makes a statement with its palatial cathedral ceiling and sophisticated mill work. The custom floor plan features a first floor guest suite with its own sitting room and picturesque gardens. The master bedroom is equipped with two bathrooms and wardrobe rooms. The upstairs bedrooms are spacious and have their own en-suite bathrooms. The receiving court with a waterfall, specimen plantings and beautiful stone walls complete the impressive landscape.
KellertreppeKellertreppe
KKW ArchitektenKKW Architekten
Alexander Ring
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, Betonboden und beigem Boden in Dortmund
Greenwich Passive House RemodelGreenwich Passive House Remodel
Trillium ArchitectsTrillium Architects
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in New York
Cantabrica EstatesCantabrica Estates
Vicki Kaplan, Arizona Best Real EstateVicki Kaplan, Arizona Best Real Estate
Cantabrica Estates is a private gated community located in North Scottsdale. Spec home available along with build-to-suit and incredible view lots. For more information contact Vicki Kaplan at Arizona Best Real Estate Spec Home Built By: LaBlonde Homes Photography by: Leland Gebhardt
Grand Hallway Transformation & Restoration in BalhamGrand Hallway Transformation & Restoration in Balham
Mi DecorMi Decor
This hallway restoration started from removing all wallpaper, making all walls and ceilings good, repair water damage. The next new wallrock system was applied - reinforced Lining paper. Everything was restored including with dustless sanding system and bespoke paint application.
Beach Front 30ABeach Front 30A
Coastal Elements ConstructionCoastal Elements Construction
Geräumiger Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, Betonboden und beigem Boden in Miami
Sunset ResidenceSunset Residence
Hoke LeyHoke Ley
Blake Worthington, Rebecca Duke
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Los Angeles
Vermillion Summer HomeVermillion Summer Home
30A Interiors30A Interiors
2nd Floor Foyer with Arteriors Chandelier, Coral shadow box, Barn Door with SW Comfort gray to close off the Laundry Room. New construction custom home and Photography by Fletcher Isaacs
Chic LuxuryChic Luxury
Guided Home DesignGuided Home Design
Joe Cotitta Epic Photography joecotitta@cox.net: Builder: Eagle Luxury Property
Geräumiger Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, Marmorboden und beigem Boden in Phoenix
Memphis Masjid Interior DesignMemphis Masjid Interior Design
Nathalie JNNathalie JN
The main lobby of this masjid interior design in Memphis, USA, features elaborate ornaments, such as the geometrically detailed ceiling with concealed lighting that creates a soft illumination, inducing a sense of serenity.
Custom Design - Foyer - New American Home 2013Custom Design - Foyer - New American Home 2013
Blue HeronBlue Heron
Photography by Trent Bell
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und beigem Boden in Las Vegas
Central London Georgian TownhouseCentral London Georgian Townhouse
MacAusland DESIGNMacAusland DESIGN
Inner Entrance Hall
Geräumiger Klassischer Flur mit beiger Wandfarbe, Marmorboden und beigem Boden
Isle of Palms Lowcountry ModernIsle of Palms Lowcountry Modern
Phillip Smith General Contractor, LLCPhillip Smith General Contractor, LLC
Geräumiger Maritimer Flur mit beiger Wandfarbe, hellem Holzboden, beigem Boden und Holzdielendecke in Charleston
Moroccan EclecticMoroccan Eclectic
Marion Interior DesignMarion Interior Design
Geräumiger Mediterraner Flur mit beiger Wandfarbe, Marmorboden und beigem Boden in Houston
Memphis Masjid Interior DesignMemphis Masjid Interior Design
Nathalie JNNathalie JN
The symmetrically arranged lobby of this masjid interior design in Memphis, USA, leads to a network of corridors that guide the visitors to a range of facilities offered by the family center, the clerestory windows pleasantly match the circular benches and complement the neutral tones of the marble tiles.
Custom built Solid Walnut Wood Rolling Library Ladder and Laundry ChuteCustom built Solid Walnut Wood Rolling Library Ladder and Laundry Chute
Sofo KitchensSofo Kitchens
Geräumiger Asiatischer Flur mit weißer Wandfarbe, Bambusparkett und beigem Boden in Vancouver
Tonal Harmony Hallway to Master SuiteTonal Harmony Hallway to Master Suite
Drewett WorksDrewett Works
With adjacent neighbors within a fairly dense section of Paradise Valley, Arizona, C.P. Drewett sought to provide a tranquil retreat for a new-to-the-Valley surgeon and his family who were seeking the modernism they loved though had never lived in. With a goal of consuming all possible site lines and views while maintaining autonomy, a portion of the house — including the entry, office, and master bedroom wing — is subterranean. This subterranean nature of the home provides interior grandeur for guests but offers a welcoming and humble approach, fully satisfying the clients requests. While the lot has an east-west orientation, the home was designed to capture mainly north and south light which is more desirable and soothing. The architecture’s interior loftiness is created with overlapping, undulating planes of plaster, glass, and steel. The woven nature of horizontal planes throughout the living spaces provides an uplifting sense, inviting a symphony of light to enter the space. The more voluminous public spaces are comprised of stone-clad massing elements which convert into a desert pavilion embracing the outdoor spaces. Every room opens to exterior spaces providing a dramatic embrace of home to natural environment. Grand Award winner for Best Interior Design of a Custom Home The material palette began with a rich, tonal, large-format Quartzite stone cladding. The stone’s tones gaveforth the rest of the material palette including a champagne-colored metal fascia, a tonal stucco system, and ceilings clad with hemlock, a tight-grained but softer wood that was tonally perfect with the rest of the materials. The interior case goods and wood-wrapped openings further contribute to the tonal harmony of architecture and materials. Grand Award Winner for Best Indoor Outdoor Lifestyle for a Home This award-winning project was recognized at the 2020 Gold Nugget Awards with two Grand Awards, one for Best Indoor/Outdoor Lifestyle for a Home, and another for Best Interior Design of a One of a Kind or Custom Home. At the 2020 Design Excellence Awards and Gala presented by ASID AZ North, Ownby Design received five awards for Tonal Harmony. The project was recognized for 1st place – Bathroom; 3rd place – Furniture; 1st place – Kitchen; 1st place – Outdoor Living; and 2nd place – Residence over 6,000 square ft. Congratulations to Claire Ownby, Kalysha Manzo, and the entire Ownby Design team. Tonal Harmony was also featured on the cover of the July/August 2020 issue of Luxe Interiors + Design and received a 14-page editorial feature entitled “A Place in the Sun” within the magazine.
North Ocean Way | Classic EstateNorth Ocean Way | Classic Estate
Woolems Luxury BuildersWoolems Luxury Builders
New 2-story residence with additional 9-car garage, exercise room, enoteca and wine cellar below grade. Detached 2-story guest house and 2 swimming pools.

Geräumiger Flur mit beigem Boden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.