Houzz Logo Print
  1. Häuser
  2. Fassadenfarbe: Rot

Häuser mit roter Fassadenfarbe Ideen und Design

Hausgarten Hamburg
Hausgarten Hamburg
Bahl GmbH Gärtner von Eden®
Zweistöckiges Klassisches Einfamilienhaus mit Backsteinfassade, roter Fassadenfarbe, Walmdach und Ziegeldach in Hamburg
Water's Edge, Lake Chatuge - Lakeview
Water's Edge, Lake Chatuge - Lakeview
Timberlake Custom Homes
Kurtis Miller - KM Pics
Zweistöckiges, Mittelgroßes Landhausstil Einfamilienhaus mit Mix-Fassade, roter Fassadenfarbe, Satteldach, Schindeldach, Wandpaneelen und Schindeln in Atlanta
Old Police House
Old Police House
RHJB Architects
Aluminium cladding. Larch cladding. Level threshold. Large format sliding glass doors. Open plan living.
Mittelgroßes, Einstöckiges Modernes Einfamilienhaus mit Mix-Fassade, roter Fassadenfarbe, Flachdach, Misch-Dachdeckung, grauem Dach und Wandpaneelen in Essex
Bailey House
Bailey House
Concept 8 Architects
Rear extension, photo by David Butler
Mittelgroßes, Zweistöckiges Klassisches Einfamilienhaus mit Backsteinfassade, roter Fassadenfarbe, Walmdach und Ziegeldach in Surrey
Residential House
Residential House
Total Windows & Doors Ltd
A transitional residential home with statement windows & doors by Total Aluminium Ltd. Speak to the team at Total Aluminium today about your next project.
Traditional Exterior
Traditional Exterior
Klassisches Haus mit Backsteinfassade und roter Fassadenfarbe in Sonstige
1st Period Attic Renovation
1st Period Attic Renovation
Matt Diana Housewright
1668 Capt. Joseph Wilcomb House Ipswich, MA Renovation of unfinished attic of this 1st period home creating a secluded attic bedroom and cozy home office. Unique characteristics of the space include custom dormer window seat, interior window sash for more natural light, wide pine floors and a rope handrail. Eric Roth
Front Door
Front Door
RMB Building & Design
Großes, Zweistöckiges Klassisches Einfamilienhaus mit Backsteinfassade, roter Fassadenfarbe, Satteldach und Schindeldach in Raleigh
Sequoyah Addition
Sequoyah Addition
Jonathan Miller Architects
Dreistöckiges, Geräumiges Klassisches Einfamilienhaus mit Backsteinfassade, roter Fassadenfarbe, Schindeldach und Walmdach in Sonstige
Thistle Hill Farm
Thistle Hill Farm
Northworks Architects + Planners
Located upon a 200-acre farm of rolling terrain in western Wisconsin, this new, single-family sustainable residence implements today’s advanced technology within a historic farm setting. The arrangement of volumes, detailing of forms and selection of materials provide a weekend retreat that reflects the agrarian styles of the surrounding area. Open floor plans and expansive views allow a free-flowing living experience connected to the natural environment.
A complicated House - made simple
A complicated House - made simple
Croft Architecture
In brief Location, location, location When looking for your perfect home where you can put down your grass roots and start a family there are many ‘must haves’ that we all have on our wish lists. The obvious contenders are price and location with many other niceties, like the number of bedrooms, layout and decor taking a back seat. As we all know, location can sell a home to those who strive to be in the right area, for transport links, local amenities and the all-important school catchment areas. Like many other families throughout the UK our clients chose their house for its excellent location. Just ten minutes from the centre of Stafford by car, our client’s house is in a popular and sought-after suburb of the town for couples and families alike. They have always loved the location of their house for its easy access to work, schools, leisure facilities and social connections, but they were becoming increasingly frustrated with the layout of the ground floor of their home. It’s inevitable that families will evolve and our needs from our properties will change too. Since the young family of four moved to their large four-bedroom detached house a few years ago, their property has been unable to meet their lifestyle needs and living patterns. Although their property has adequate bedroom space for them and their two children, the layout of the downstairs living area was not functional and it obstructed their everyday life, making entertaining and family gatherings difficult. Our First Meeting Upon our initial consultation with our clients it was clear from the outset why they sought to make changes to the layout of their house. The property had been extended to create extra space by the previous owners, but unfortunately the design and build hadn’t been executed well at all. The rooms and layout were awkward in size and shape and it didn’t allow the family to come together and enjoy their home. They had the floor space, but it was sectioned off into separate rooms, some without a purpose. The garden surrounds the house on all three sides and is of a good size in its entirety with different areas on each aspect. We could clearly see that the house itself didn’t address any particular aspect of the garden in any way. Moving to a new house wasn’t an option, the family were happy with the location and size of the property. What they wanted was a modern, functional, stylish space for everyday family life, with the flexibility to accommodate their large extended family when needed and to ultimately add value to their property. We were appointed by our clients to create a design solution to redesign the ground floor living area with a modern, light filled, open plan space that connects with the garden. It was clear from outset that our design intention was to break down the room barriers and to respond to the needs of the family, supporting their lifestyle now and for the future, bringing them together and creating a house they could call a home. Delivering a project on time and within our client’s budget are always a top priority for our team. The family decided to stay in their house during construction, therefore it was even more essential to minimise the level of disruption to their daily lifestyle with a young family living on site. The family needed help from our team at Croft Architecture to swiftly and successfully acquire Building Control Approval for their project to progress rapidly, ensuring project completion on time and to their determined budget. Our Approach Surveying the site The client’s home is located on the entrance to a quiet cul-de-sac on a mature, leafy, suburban housing estate. Their home nestles into its well-established site, with ample space between the neighbouring properties and has considerable garden space to the rear and both sides. During our initial visit we spent a long time with the family observing the existing layout, talking about how they currently live in the property, their annoyances with the house in its current form, how they would like to be able to live in their family home and how they aspired it to feel, look and live. We walked through the house and it was clear that the existing layout didn’t work downstairs. The house had been extended onto before they had bought the property and the space hadn’t been well thought through in terms of how it would be used effectively. The rooms directly to the left off the hallway, didn’t really have a proper function. The previously extended space had resulted in the house with too many rooms and subsequently this had led to a series of impractical spaces. The long and narrow extension was home to a small U-shaped kitchen at the front of the house, which led onto the dining area and then onto a small room at the back of the extension. For the size of the house the kitchen and dining room in a much smaller and narrower area, leaving larger living areas to the rear of property with copious amounts of dead space. The small kitchen was tucked away at the front of the property which made life difficult for our clients to observe their children playing safely in the garden whilst preparing food and carrying out work in the kitchen. On the opposite side of the property there was another old extension which had a step down into it. This living area had a tiled floor and large glazed windows on all sides which made it feel almost like a conservatory.This area was rarely used by the family as it had no real function, plus it was hot in the summer and cold in the winter. It had become an under utilised space. We walked around the property and it was clear that the house itself didn’t address their private garden space to any particular aspect in any way, meaning that the garden space was under used because of the poor connections. The family wanted a combined kitchen, dining, lounge space for daily life and also for entertaining their family. Design Approach The size of the property presented the opportunity to substantially reconfigure the family home to create a series of dynamic living spaces oriented towards the large, south-facing garden. Our team suggested removing the little kitchen from the front of the property and re positioning it within the unused glazed space at the back of the house. The glazed room had internal French doors with a step down into the space separating it from the lounge. We proposed to remove the French doors, level the floor and make it into one room with the existing lounge. To connect the new open plan kitchen and living space to the rear and side garden sliding and folding doors were the solution, extending the family’s usable living space by creating a seamless indoor-outdoor flow. There was already a patio area there and it made sense for the kitchen to move to the rear of the house to be close to the patio for easy outside dining. It was therefore logical to retain the existing living space in it's current location next to the new kitchen, maintaining the natural flow of the house for the family after eating and entertaining in the kitchen. When making decisions regarding the kitchen design, we worked closely with the family. They thoroughly enjoy spending time cooking and entertaining with their large extended family. To assist with their culinary preparations our clients had aspired to have an induction hob within their new kitchen. As they were working through the design with us, they weren’t sure about an induction hob because of different cooking methods required for certain meals that they like to produce. They particularly like making chapatis which require a round pan and a gas hob. We didn’t see this as a problem and suggested having a single gas burner for purely this purpose whilst still installing an induction hob. They decided to go ahead with our idea, choosing a single gas burner and an induction hob, and it looks great! The existing lounge space had a corner aspect at the rear property that protruded into the garden. Positioned next to the kitchen and dining space it seemed logical to us for the living area to also open out onto the patio, thus connecting the garden to the house on a wider aspect. To enhance the connection between the garden and the living room we thought that a corner door would work extremely well to really open up this space. The clients really liked the design concept to create a feature of the corner with glazed sliding doors that would completely open the house up to the garden. They were excited about the prospect of the allowing huge amounts of natural light into their home and the flexible access it would provide to the garden. Once the new kitchen, dining and living space had been concluded, we then had to consider what the previous kitchen and dining area was going to be used for within the small, long side extension. We talked with our clients about a few possible uses. We noticed that the family have a piano and few other musical instruments. It made sense for this space to become a quiet part of the house for them to escape to, play music, read and generally relax in a snug area. To shorten the length of the new music room and make an additional feature in the newly created open plan kitchen, dining and living area, we reclaimed some of the space from the back of the side extension and opened it up to the main open-plan space, thus creating another new snug. We added an additional design feature within the snug by creating a timber window seat. Not only does it provide extra seating, but it’s also created a snug within a snug, a haven for reading, napping and gazing out into the garden. As part of their brief our clients also wanted a to incorporate a log burner into their newly remodelled home. To connect the new music room and snug to the living space we proposed to position a two-way log burner where the existing gas fire was located. By retaining a fire in the original location it would minimise the disruption and work required to install the wood burner. However, the theory didn’t turn into reality and the new fire resulted in being quite a task to get it to work. When the contractor began to strip back the existing fireplace, they discovered that fitting the pipe within the building was going to be more challenging than they anticipated because of the poorly constructed extension. It was difficult to execute but it was ultimately achieved. What lies beneath? It’s not until you uncover the fabric of the building that you fully understand what’s going on underneath. When the contractor exposed the structure of the house, we found out that the property had been poorly constructed, and they uncovered a lot of poor workmanship from the original builders. As the build progressed the inner skin of the extended structure was exposed, we found that it wasn’t actually strong enough and we needed to make it safe in order to proceed. Going forwards we ensured that the structure was safe, and all issues were identified and immediately rectified. The previous extensions to the house also presented further challenges as the build progressed. We found that the floors between rooms were not level. We wanted to create the appearance of one space rather than lots of chopped up areas. To do so we needed to alter the floor and ceilings to ensure that they were flush right through the new open plan living space. Also, after removing the internal French doors, the down-stand beam where the doors had previously been were subsequently left prominent down from the ceiling. The design required careful planning and attention to detail to achieve the best looking finished results for the client. For us, in principle our clients’ scheme at the outset was quite a simple project but when the strip out commenced there was actually a more going on underneath that needed attention before the project could start to take shape. A lot of things needed to be considered to make it work structurally and properly for the family. When the carpet was initially lifted, we found a parquet floor underneath. The family and our team were extremely excited at the prospect of having a traditional parquet floor that could be sanded down and made good. However, when ‘all’ of the carpet was removed only half of the living room had been covered in parquet flooring and the other half was actually a solid concrete floor. Unfortunately, we couldn’t proceed with the flooring and our clients chose another floor finish. Making connections Our team at Croft Architecture have created a new, sleek, spacious family ‘hub’ that’s light with clean lines. The open plan space unites the family of four whilst providing the ability to gather the wider family and seamlessly connecting their home with the garden through the new full length sliding doors. Although they now have plenty of space to gather with the family, they also have areas of seclusion to spread out and escape to when needed. A strong working relationship between our team, the client and Building Control enabled us to gain the necessary permissions promptly. We enjoyed working with the project team and we’re extremely pleased to successfully deliver the completed project. Although it wasn't in accordance with our client’s timescales with the discovery of hidden structural challenges, we spent the time carefully resolving the issues to unsure that our clients home was not only safe, but also looks great and functions perfectly.
Craftsman Green Home
Craftsman Green Home
studio26 homes
studio26 homes - Eastern PA's Award-Winning Leader in Luxury, Green, Custom Home Design & Construction - Pioneering a Greener Future. National Green Building Program Gold Certification
Tavern Hall Brick Home - Tennessee
Tavern Hall Brick Home - Tennessee
General Shale
Charming home featuring Tavern Hall brick with Federal White mortar.
Zweistöckiges, Großes Landhausstil Einfamilienhaus mit Backsteinfassade, roter Fassadenfarbe, Schindeldach und Walmdach in Sonstige
Contemporary Provia Door
Contemporary Provia Door
406 Window Co.
Provia
Zweistöckiges Modernes Einfamilienhaus mit Mix-Fassade, roter Fassadenfarbe, Satteldach und Schindeldach in Sonstige
Glengarry Road
Glengarry Road
Force Building Company
Geräumiges, Zweistöckiges Klassisches Haus mit Mix-Fassade, roter Fassadenfarbe und Walmdach in Detroit
Private Residence - East Sheen, Surrey
Private Residence - East Sheen, Surrey
Clement Windows Group Ltd
No other material could have produced such an exquisite end result as steel for this project in Surrey. Clement were contacted by the owners who wished to replace all of their original steel windows and doors. This had to be carried out as sensitively as possible in order to retain the beautiful character of their home. Following careful consideration of what was available Clement's EB24 suite of steel windows was chosen. Polyester powder painted in a matt cream, in keeping with the building and vastly improving the energy performance. The stunning double doors benefit from the use of surface mounted cremone bolts instead of a usual lever locking mechanism which means the centre bar of steel is slim and elegant just like those of the outer frames.
Carrboro House
Carrboro House
ThoughtCraft Architects
Mark Herboth
Einstöckiges Modernes Haus mit Metallfassade, roter Fassadenfarbe und Flachdach in Raleigh
The Enclave at Sheridan Pointe - Wilmette & Evanston, IL
The Enclave at Sheridan Pointe - Wilmette & Evanston, IL
Red Seal Homes
Concord color brick with Fond Du Lac Cambrian Blend stone accents give this new construction home an old-world European flair. A DaVinci slate roof adds to the charm. A custom Tudor style entry door with hinged speaking grill adds to the European charm.
3,500 SF Timber Frame Barn
3,500 SF Timber Frame Barn
Purple Cherry Architects
Zweistöckiges Country Haus mit roter Fassadenfarbe und Satteldach in Baltimore
14th Century Manor House
14th Century Manor House
Kitchenhaus
Thoughtful kitchen extension as viewed from garden
Großes, Dreistöckiges Landhaus Haus mit Backsteinfassade, roter Fassadenfarbe und Satteldach in London

Häuser mit roter Fassadenfarbe Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.