Kent

The rear of this Beckenham house was extensively remodelled to create a stunning new kitchen with a balcony overlooking the garden, and with a basement room that doubles up as a spa and play area. The basement was built with bi-folding glass doors that open all the way across the large room, and which meant that the space flowed beautifully outside into a lower level terrace. This was designated as the main relaxing space and our design incorporates a sunken hot tub and a fire place, with outdoor lighting and speakers. The palette of greys reflected the colours selected for the house interior. For the upper terrace level we designed an outdoor kitchen incorporating a built-in bbq and sink, with space for a large dining table and sun loungers.

Geometrischer, Mittelgroßer, Halbschattiger Moderner Garten im Sommer, hinter dem Haus mit Kamin und Natursteinplatten in Kent —  Houzz
Ähnliche Fotosammlungen:
Zu diesem Foto wurden keine Fragen gestellt

Fotos im Projekt Kent

Gärten mit ähnlichen Farben
Landscaping and Masonry
Wright Residence
Residential Custom Pergola
Davids Garden
Venice Sculpture Garden
Dover Heights Clifftop
Landhaus
Casa de la Luz
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.