1. Küche
  2. Arbeitsplatte - Farbe: Rot

Küchen mit roter Arbeitsplatte Ideen und Design

Armani Fine Woodworking Brazilian Cherry Butcher Block Countertops
Armani Fine Woodworking Brazilian Cherry Butcher Block Countertops
Armani Fine Woodworking
Armani Fine Woodworking Brazilian Cherry Butcher Block Countertops. Armanifinewoodworking.com. Custom Made-to-Order. Shipped Nationwide.
Mittelgroße Moderne Wohnküche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, profilierten Schrankfronten, hellbraunen Holzschränken, Arbeitsplatte aus Holz, Küchenrückwand in Beige, Rückwand aus Keramikfliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, Keramikboden, Kücheninsel, braunem Boden und roter Arbeitsplatte in Newark
Kitchens by Julie Williams Design
Kitchens by Julie Williams Design
Julie Williams Design
Moderne Küchenbar in L-Form mit Glasfronten, Küchengeräten aus Edelstahl, Unterbauwaschbecken, hellbraunen Holzschränken, Küchenrückwand in Rot, Rückwand aus Mosaikfliesen und roter Arbeitsplatte in San Francisco
Before and After Photos
Before and After Photos
Granite Transformations Of Seattle
Your Kitchen Can Easily Become Artwork With Vibrant Accent Colors
Moderne Küche in L-Form mit Doppelwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Rot und roter Arbeitsplatte in Seattle
Kitchen Renovation
Kitchen Renovation
Dandeneau Architecture P.L.L.C.
John Gessner
Landhausstil Wohnküche mit Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Kücheninsel, Landhausspüle, Küchengeräten aus Edelstahl, dunklem Holzboden und roter Arbeitsplatte in Raleigh
Interior
Interior
Allan Edwards Builder Inc.
Geschlossene, Große Mediterrane Küche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, profilierten Schrankfronten, dunklen Holzschränken, Speckstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Rot, Rückwand aus Backstein, Elektrogeräten mit Frontblende, dunklem Holzboden, Kücheninsel, braunem Boden und roter Arbeitsplatte in Houston
Salt Lake Mid Mod
Salt Lake Mid Mod
cityhomeCOLLECTIVE
Fully custom kitchen remodel with red marble countertops, red Fireclay tile backsplash, white Fisher + Paykel appliances, and a custom wrapped brass vent hood. Pendant lights by Anna Karlin, styling and design by cityhomeCOLLECTIVE
Retro Kitchen
Retro Kitchen
Hammer & Hand
The kitchen's surface-mounted light fixtures came from School House Electric with shades from Rejuvenation. The light fixture in the butler's pantry (see later in this post) also came from School House, and its vintage shade was found on the Internet from a dealer in Minnesota. The floor is a classic checkerboard pattern (usually found in black and white). - Mitchell Snyder Photography Have questions about this project? Check out this FAQ post: http://hammerandhand.com/field-notes/retro-kitchen-remodel-qa/
Glass Door and Open Display Cabinets
Glass Door and Open Display Cabinets
PB Kitchen Design
Mustard color cabinets with copper and teak countertops. Basque slate floor from Ann Sacks Tile. Project Location Batavia, IL
Geschlossene, Zweizeilige, Kleine Country Küche ohne Insel mit Landhausspüle, gelben Schränken, Kupfer-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Gelb, Elektrogeräten mit Frontblende, Schieferboden, Schrankfronten im Shaker-Stil und roter Arbeitsplatte in Chicago
Appartement de plain pied à Sceaux
Appartement de plain pied à Sceaux
BAT & CO
Mittelgroße, Geschlossene Moderne Küche ohne Insel in L-Form mit Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Küchenrückwand in Rot, Küchengeräten aus Edelstahl, hellem Holzboden, braunem Boden, roter Arbeitsplatte, Quarzit-Arbeitsplatte und Rückwand aus Metrofliesen in Paris
Дом в Новоглаголево, 650 метров.
Дом в Новоглаголево, 650 метров.
Екатерина Дурава / DKART design studio
Klassische Küche mit roten Schränken, Küchenrückwand in Rot, Glasfronten und roter Arbeitsplatte in Moskau
Contemporary Kitchen 2011-12
Contemporary Kitchen 2011-12
Grandmontagne Designs and Warehouse 414
We designed this kitchen specifically for our clients. We had worked with them in the past. Quite frankly doing a facelift of their existing kitchen where we had them install the fantastic random Forbo Marmoleum floor that is in this photo. When it came time to totally redo the kitchen we weren't ready to get rid of the floor so it stayed and everything else is new around it. The perimeter cabinets are bamboo and the island is painted as well as the upper cabinets except for the aluminum and glass doors. The existing window was painted black to blend better with new contemporary design and the wall between the living room and kitchen was partially removed to open the space.
Gloss and wood kitchen with red breakfast bar
Gloss and wood kitchen with red breakfast bar
Stoneham Kitchens
Infinity High Gloss in Cloud, was complemented by Black and White Zebrano accents on the island cupboards and built-in cupboard doors, as well as the centrepiece - the striking red glass breakfast bar. Stoneham was able to combine a number of ranges to achieve the perfect kitchen for the client. Using the Infinity range as the main design, the kitchen also features white cabinets from the Flow range, a Silestone worktop and aluminium sink top beneath the window, and black and white Zebrano veneers on the island cabinets and on the cabinet doors. The central island, with a white worktop in Polar Cap and an anthracite oak finish to one side, is given a brilliant pop of colour with the painted glass breakfast bar in a rich red.
Smith Ridge I
Smith Ridge I
Country Club Homes
Klassische Küche mit Unterbauwaschbecken, Schrankfronten mit vertiefter Füllung, beigen Schränken, Arbeitsplatte aus Holz, bunter Rückwand, Elektrogeräten mit Frontblende, buntem Boden und roter Arbeitsplatte in New York
Volkov Kitchen
Volkov Kitchen
Robert Kramer AKBD
Eklektische Küche mit Küchengeräten aus Edelstahl und roter Arbeitsplatte in Philadelphia
White Cabinets and RED Countertops
White Cabinets and RED Countertops
Kitchen & Bath Design + Construction
New stainless steel appliances, chimney style hood, utensil hanging rods, and a simple, straight forward backsplash, round out this kitchens updated, sophisticated look. Photography by Chrissy Racho
CHALET MINIMALISTA
CHALET MINIMALISTA
dPROYECTA
Geschlossene, Große Moderne Küche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, schwarzen Schränken, Betonarbeitsplatte, Küchenrückwand in Grau, Rückwand aus Quarzwerkstein, schwarzen Elektrogeräten, Betonboden, Kücheninsel, grauem Boden und roter Arbeitsplatte in Sonstige
Compact Kitchen with Colour
Compact Kitchen with Colour
Sheffield Sustainable Kitchens
Our clients wanted a fresh approach to make their compact kitchen work better for them. They also wanted it to integrate well with their dining space alongside, creating a better flow between the two rooms and the access from the hallway. On a small footprint, the original kitchen layout didn’t make the most of the available space. Our clients desperately wanted more storage as well as more worktop space. We designed a new kitchen space for our clients, which made use of the footprint they had, as well as improving the functionality. By changing the doorway into the room, we changed the flow through the kitchen and dining spaces and created a deep alcove on the righthand-side of the dining room chimney breast. Freeing up this alcove was a massive space gain, allowing us to increase kitchen storage. We designed a full height storage unit to match the existing cupboards on the other wide of the chimney breast. This new, super deep cupboard space is almost 80cm deep. We divided the internal space between cupboard space above and four considerable drawer pull-outs below. Each drawer holds up to 70kg of contents and pulls right out to give our clients an instant overview of their dry goods and supplies – a fantastic kitchen larder. We painted the new full height cupboard to match and gave them both new matching oak knob handles. The old kitchen had two shorter worktop runs and there was a freestanding cupboard in the space between the cooking and dining zones. We created a compact kitchen peninsula to replace the freestanding unit and united it with the sink run, creating a slim worktop run between the two. This adds to the flow of the kitchen, making the space more of a defined u-shaped kitchen. By adding this new stretch of kitchen worktop to the design, we could include even more kitchen storage. The new kitchen incorporates shallow storage between the peninsula and the sink run. We built in open shelving at a low level and a useful mug and tea cupboard at eye level. We made all the kitchen cabinets from our special eco board, which is produced from 100% recycled timber. The flat panel doors add to the sleek, unfussy style. The light colour cabinetry lends the kitchen a feeling of light and space. The kitchen worktops and upstands are made from recycled paper – created from many, many layers of recycled paper, set in resin to bond it. A really unique material, it is incredibly tactile and develops a lovely patina over time. The pale-coloured kitchen cabinetry is paired with “barely there” toughened glass elements which all help to give the kitchen area a feeling of light and space. The subtle glass splashback behind the hob reflects light into the room as well as protecting the wall surface. The window sills are all made to match and also bounce natural light into the room. The new kitchen is a lovely new functional space which flows well and is integrated with the dining space alongside.
Compact Kitchen with Colour
Compact Kitchen with Colour
Sheffield Sustainable Kitchens
Our clients wanted a fresh approach to make their compact kitchen work better for them. They also wanted it to integrate well with their dining space alongside, creating a better flow between the two rooms and the access from the hallway. On a small footprint, the original kitchen layout didn’t make the most of the available space. Our clients desperately wanted more storage as well as more worktop space. We designed a new kitchen space for our clients, which made use of the footprint they had, as well as improving the functionality. By changing the doorway into the room, we changed the flow through the kitchen and dining spaces and created a deep alcove on the righthand-side of the dining room chimney breast. Freeing up this alcove was a massive space gain, allowing us to increase kitchen storage. We designed a full height storage unit to match the existing cupboards on the other wide of the chimney breast. This new, super deep cupboard space is almost 80cm deep. We divided the internal space between cupboard space above and four considerable drawer pull-outs below. Each drawer holds up to 70kg of contents and pulls right out to give our clients an instant overview of their dry goods and supplies – a fantastic kitchen larder. We painted the new full height cupboard to match and gave them both new matching oak knob handles. The old kitchen had two shorter worktop runs and there was a freestanding cupboard in the space between the cooking and dining zones. We created a compact kitchen peninsula to replace the freestanding unit and united it with the sink run, creating a slim worktop run between the two. This adds to the flow of the kitchen, making the space more of a defined u-shaped kitchen. By adding this new stretch of kitchen worktop to the design, we could include even more kitchen storage. The new kitchen incorporates shallow storage between the peninsula and the sink run. We built in open shelving at a low level and a useful mug and tea cupboard at eye level. We made all the kitchen cabinets from our special eco board, which is produced from 100% recycled timber. The flat panel doors add to the sleek, unfussy style. The light colour cabinetry lends the kitchen a feeling of light and space. The kitchen worktops and upstands are made from recycled paper – created from many, many layers of recycled paper, set in resin to bond it. A really unique material, it is incredibly tactile and develops a lovely patina over time. The pale-coloured kitchen cabinetry is paired with “barely there” toughened glass elements which all help to give the kitchen area a feeling of light and space. The subtle glass splashback behind the hob reflects light into the room as well as protecting the wall surface. The window sills are all made to match and also bounce natural light into the room. The new kitchen is a lovely new functional space which flows well and is integrated with the dining space alongside.
GRANDES IDEAS PARA PEQUEÑOS ESPACIOS
GRANDES IDEAS PARA PEQUEÑOS ESPACIOS
Laura Yerpes Estudio de Interiorismo
FOTO: Germán Cabo (germancabo.com) La cocina de esta vivienda es estrecha y alargada: por ello decidimos instalar en paralelo la cocina y un banco de trabajo –que también puede utilizarse como barra o mesa para comer-. Se optó por una encimera de Silestone en rojo para compensar el color blanco de la cocina y darle así un toque más fresco y moderno.
Salt Lake Mid Mod
Salt Lake Mid Mod
cityhomeCOLLECTIVE
Fully custom kitchen remodel with red marble countertops, red Fireclay tile backsplash, white Fisher + Paykel appliances, and a custom wrapped brass vent hood. Pendant lights by Anna Karlin, styling and design by cityhomeCOLLECTIVE
Sie suchen Inspiration, um Ihre Küche mit roter Arbeitsplatte zu renovieren oder planen eine Designer-Küche von Grund auf neu zu gestalten? Houzz hat 454 Bilder der besten Designer, Inneneinrichter und Architekten dieses Landes, unter anderem von Country Club Homes und Hammer & Hand. Sehen Sie sich Fotos in vielen verschiedenen Farben und Stilen an – wenn Sie für Ihre Küche mit roter Arbeitsplatte das passende Design entdeckt haben, speichern Sie das Foto in einem Ideenbuch oder kontaktieren Sie den Experten, dessen Design-Ideen Sie sich auch für Ihr Zuhause vorstellen können. Entdecken Sie in unserer Fotogalerie schöne Ideen für Ihre Küche und finden Sie heraus, warum Houzz die beste Erfahrung bietet, wenn es um die Renovierung oder das Einrichten von Haus und Wohnung geht.
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.