Houzz Logo Print
  1. Küche
  2. Küchenrückwand - Material: Glas

Moderne Küchen mit Glasrückwand Ideen und Design

Ballerina lavagrau mit schwarzer Griffleiste und Arbeitsplatte aus Granit 1771
Ballerina lavagrau mit schwarzer Griffleiste und Arbeitsplatte aus Granit 1771
Lang Küchen & Accessoires
Schöne, gradlinige Küche mit viel Liebe zum Detail
Offene, Große Moderne Küche in L-Form mit Waschbecken, Kassettenfronten, beigen Schränken, Küchenrückwand in Weiß, Glasrückwand, Terrakottaboden, Kücheninsel, buntem Boden, Elektrogeräten mit Frontblende und schwarzer Arbeitsplatte in Frankfurt am Main
Westfälische Stadtvilla - Die Ferrarirote Kochwerkstatt
Westfälische Stadtvilla - Die Ferrarirote Kochwerkstatt
Lignatus - Die Wohnmanufaktur
Eine Ferrarirote Kochwerkstatt in einem westfälischen Stadthaus. Die Deckenhöhe beträgt fast 4 Meter. Wir haben keine Griffe verbaut, lediglich die Elektrogeräte waren zum Zeitpunkt dieses Projektes noch mit Griffen versehen. Alle Schubkästen sind mit motorischer Tip-On-Öffnung zu bedienen. Ein tolles Projekt. Planung und Ausführung vom Tischler.
Einfamilienhaus K-M (Brandenburg)
Einfamilienhaus K-M (Brandenburg)
K-MÄLEON Haus GmbH
Dieser quadratische Bungalow ist ein Hybridhaus der Größe K-M mit den Außenmaßen 12 x 12 Meter. Wie gewohnt wurden Grundriss und Gestaltung vollkommen individuell umgesetzt. Durch das Atrium wird jeder Quadratmeter des innovativen Einfamilienhauses mit Licht durchflutet. Die quadratische Grundform der Glas-Dachspitze ermöglicht eine zu allen Seiten gleichmäßige Lichtverteilung. Die Besonderheiten bei diesem Projekt sind Schlafnischen in den Kinderzimmern, die Unabhängigkeit durch das innovative Heizkonzept und die Materialauswahl mit Design-Venylbelag auch in den Nassbereichen.
ZS I 2017
ZS I 2017
gamma ManufakturKüchen GmbH
Offene, Große Moderne Küche in U-Form mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Mineralwerkstoff-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Glasrückwand, schwarzen Elektrogeräten, hellem Holzboden, Kücheninsel und weißer Arbeitsplatte in Sonstige
Küchentheke | Bar
Küchentheke | Bar
architekten seipel^partner
Zweizeilige Moderne Küchenbar mit Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, schwarzen Schränken, Küchenrückwand in Grau, Glasrückwand, hellem Holzboden, Halbinsel, beigem Boden und schwarzer Arbeitsplatte in Frankfurt am Main
Esszimmer, Küchenbereich, Terrasse
Esszimmer, Küchenbereich, Terrasse
PFEIFFER ARCHITEKTUR
Foto: Katja Velmans
Mittelgroße, Einzeilige Moderne Küche mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Küchenrückwand in Weiß, Glasrückwand, schwarzen Elektrogeräten, hellem Holzboden, Kücheninsel, grauer Arbeitsplatte, Mineralwerkstoff-Arbeitsplatte und grauem Boden in Düsseldorf
Villa 5
Villa 5
Raumanzug GmbH
Mittelgroße Moderne Küche in U-Form mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Küchenrückwand in Weiß, Glasrückwand, Elektrogeräten mit Frontblende, Porzellan-Bodenfliesen, Halbinsel, beigem Boden und grauer Arbeitsplatte in Dortmund
Apartment - Penthouse  Kurfürstenstrasse, Berlin
Apartment - Penthouse Kurfürstenstrasse, Berlin
Paris 56 fine interiors
Mittelgroße Moderne Küche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Küchenrückwand in Schwarz, Glasrückwand, Elektrogeräten mit Frontblende, Kücheninsel, braunem Boden und schwarzer Arbeitsplatte in Berlin
Villa G
Villa G
Sieckmann Walther Architekten
minimalistisch gestaltete Küche
Offene, Mittelgroße Moderne Küche in L-Form mit Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Mineralwerkstoff-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Glasrückwand, weißen Elektrogeräten, hellem Holzboden, Halbinsel und weißer Arbeitsplatte in Hamburg
Miami Interior Designers - Contemporary - Ocean View.
Miami Interior Designers - Contemporary - Ocean View.
J Design Group - Interior Designers Miami - Modern
Interior Designers Firm in Miami Florida, PHOTOGRAPHY BY DANIEL NEWCOMB, PALM BEACH GARDENS. This one-of-a-kind 2,400 SF condo unit is located in Allison Island. The 2-story first floor unit has a direct view of the bay with floor-to-ceiling windows that blend the exterior with the interior. The large terrace allowed for a beautiful landscape design with citrus trees and lush plants, including artificial grass and natural stone floors. With the 40” x 40” white glass tile throughout, the living area in the unit was amplified. The kitchen counters were dressed with Calacatta Marble and stainless steel appliances for an impeccable clean look. The custom doors were done incorporating exotic cherry wood with etched glass details, adding a warm detail to the space. J Design Group. 225 Malaga Ave. Coral Gables, Fl 33134 305.444.4611 https://www.JDesignGroup.com Miami South Miami, Interior designers, Interior design decorators, Interior design decorator, Home interior designers, Home interior designer, Interior design companies, Interior decorators, Interior decorator, Decorators, Decorator, Miami Decorators, Miami Decorator, Decorators Miami, Decorator Miami, Interior Design Firm, Interior Design Firms, Interior Designer Firm, Interior Designer Firms, Interior design, Interior designs, Home decorators, Interior decorating Miami, Best Interior Designers,
SouthEnd RowHome Kitchen
SouthEnd RowHome Kitchen
ZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Photography: Eric Roth Photo
Washington D.C. - Contemporary - Kitchen Design
Washington D.C. - Contemporary - Kitchen Design
Jennifer Gilmer Kitchen & Bath
Washington D.C. - Contemporary - Kitchen Design by #PaulBentham4JenniferGilmer. All the wall cabinets reach almost to the ceiling and are accented with a slim ¾” recessed negative detail to add visual interest while keeping them from overpowering the room. Pairing the smoky woodgrain melamine and high gloss brown/gray PET gave the room a warm yet unmistakably European feel without being too stark and provides easy maintenance. Photography by Bob Narod. http://www.gilmerkitchens.com/
Raghu Acharya
Raghu Acharya
De Panache
Mittelgroße Moderne Küche in U-Form mit Einbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, grauen Schränken, Küchenrückwand in Grau, Glasrückwand, Küchengeräten aus Edelstahl, beigem Boden und türkiser Arbeitsplatte in Hyderabad
High Street Project
High Street Project
R.Z.Owens Constructions
Zweizeilige, Mittelgroße Moderne Küche mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, Küchenrückwand in Grau, Glasrückwand, schwarzen Elektrogeräten, braunem Holzboden, Kücheninsel und weißer Arbeitsplatte in Melbourne
Waterway Brooks
Waterway Brooks
Mr Shopper Studio
Geschlossene, Zweizeilige, Kleine Moderne Küche ohne Insel mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, schwarzen Schränken, Küchenrückwand in Schwarz, Glasrückwand, schwarzen Elektrogeräten und Keramikboden in Singapur
Daw Park
Daw Park
Hills & City Construction
Zweizeilige, Große Moderne Wohnküche mit flächenbündigen Schrankfronten, Glasrückwand, hellem Holzboden, zwei Kücheninseln, Unterbauwaschbecken, schwarzen Schränken, Küchenrückwand in Grau, beigem Boden und weißer Arbeitsplatte in Adelaide
Simply MOD
Simply MOD
Lucy Johnson Interior Design
Dale Lang
Mittelgroße, Offene Moderne Küche in L-Form mit Kücheninsel, flächenbündigen Schrankfronten, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchengeräten aus Edelstahl, Unterbauwaschbecken, Bambusparkett, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Blau und Glasrückwand in Seattle
Arden Park Clean Contemporary. Nar Fine Carpentry. Sacramento. El Dorado Hills
Arden Park Clean Contemporary. Nar Fine Carpentry. Sacramento. El Dorado Hills
Nar Design Group
A clean contemporary kitchen by PoggenPohl US, Inc. with custom taupe glass backsplash by Nar Fine Carpentry, Inc. of Sacramento. Perimeter cabinets are in Teak Quartz Textured Melamine, and island is pebble grey finish. White quartz counter tops complete the contemporary look. Photo Credit: PhotographerLink
Bentleigh Home
Bentleigh Home
Finney Construction
Minimal black and timber kitchen in Bentleigh. Another Finney Project. Design by E&N architects.
Moderne Küche mit Unterbauwaschbecken, Glasrückwand, schwarzen Elektrogeräten, Betonboden, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Schwarz und Kücheninsel in Melbourne
Lim Project
Lim Project
Improva
Offene, Große Moderne Küchenbar in L-Form mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Glasrückwand, Küchengeräten aus Edelstahl, braunem Holzboden, Kücheninsel, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, weißer Arbeitsplatte und braunem Boden in Sydney

Moderne Küchen mit Glasrückwand Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.