Houzz Logo Print
  1. Küche
  2. Schrankfronten - Farbe: Helles Holz

Moderne Küchen mit hellen Holzschränken Ideen und Design

Küche mit natürlichen Baustoffen
Küche mit natürlichen Baustoffen
ARCHITEKTUR COMPAGNIE
Die junge Familie wünschte sich eine neue Küche. Mehrere Jahre lebten sie mit einer Küche, die Sie von den Eltern übernommen hatten. Das war zum Einzug praktisch, denn Sie kamen zurück aus London in die alte Heimat. Nach einigen Jahren konnten Sie die alte Küche nicht mehr sehen und wünschten sich eine schlichte, praktische Küche mit natürlichen Baustoffen. Die L-Position blieb bestehen, aber alles drumherum veränderte sich. Schon alleine die neue Position der Spüle ermöglicht es nun zu zweit besser und entspannter an der Arbeitsfläche zu schnippeln, kochen und zu spülen. Kleiner Eingriff mit großer Wirkung. Die Position des Tisches (der für das Frühstück und den schnellen Snack zwischendurch) wurde ebenso verändert und als Hochtisch ausgeführt. Beruflich arbeiten sie sehr naturnah und wollten auch eine Küche haben, die weitestgehend mit Holz und natürlichen Baustoffen saniert wird. Die Wände und Decke wurden mit Lehm verputzt. Der Boden wurde von diversen Schichten Vinyl und Co befreit und mit einem Linoleum neu belegt. Die Küchenmöbel und wurden aus Dreischichtplatte Fichte gebaut. Die Fronten mit einer Kreidefarbe gestrichen und einem Wachs gegen Spritzwasser und Schmutz geschützt. Die Arbeitsplatte wurde aus Ahorn verleimt und ausschließlich geseift. Auf einen klassischen Fliesenspiegel wurde auch verzichtet. Stattdessen wurde dort ein Lehmspachtel dünn aufgezogen und mit einem Carnubawachs versiegelt. Ja, dass ist alles etwas pflegeintensiver. Funktioniert im Alltag aber problemlos. "Wir wissen es zu schätzen, dass uns natürliche Materialien umgeben und pflegen unsere Küche gerne. Wir fühlen uns rundum wohl! berichten die beiden Bauherren. Es gibt nicht nur geschlossene Hochschränke, sondern einige offene Regale. Der Zugriff zu den Dingen des täglichen Bedarfs geht einfach schneller und es belebt die Küche.
The Low House
The Low House
Catherine de Meur Interiors
Zweizeilige Moderne Küche mit flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Weiß, Elektrogeräten mit Frontblende, Kücheninsel, grauem Boden und weißer Arbeitsplatte in Sydney
Contemporary Kitchen Refresh
Contemporary Kitchen Refresh
CG&S Design-Build
ceramiche supergres 12" x 24" in everclaire floor tile; 3" x 16" daltile "puccini" modern danish tile in panton; maple cabinetry; manufactured brazilian cherry flooring; 3cm solid surface counter; cremiche supergres stone flooring at kitchen; samsung rs22hdhpnsr counter depth refrigerator; bosch 30" 800 series cooktop; bosch 500 series dishwasher; Delta 9159T-AR-DST faucet; elkay crosstown single bowel undermount sink; bosch chimney wall vent hood; bosch 500 series microwave; Majestic BE36 Royalton Radiant fireplace; Bosch 30" 500 series single wall oven; locally sourced limestone at fireplace; photography by Tre Dunham
West Moseley
West Moseley
Sheraton Interiors
Geschlossene, Zweizeilige, Mittelgroße Moderne Küche mit Landhausspüle, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzit-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Keramikboden, Kücheninsel, grauem Boden und weißer Arbeitsplatte in London
JT Curvilinear | Highbury Bespoke Kitchen
JT Curvilinear | Highbury Bespoke Kitchen
Jack Trench Bespoke Kitchens & Furniture
Alexandria Hall / A-H Photography
Zweizeilige, Mittelgroße Moderne Wohnküche mit Küchenrückwand in Weiß, hellem Holzboden, Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzit-Arbeitsplatte, Elektrogeräten mit Frontblende und braunem Boden in London
Roma Road
Roma Road
Studio Fabbri
Einzeilige, Mittelgroße Moderne Wohnküche mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzit-Arbeitsplatte, bunter Rückwand, Rückwand aus Zementfliesen, Elektrogeräten mit Frontblende, hellem Holzboden, Kücheninsel und weißer Arbeitsplatte in London
SouthEnd RowHome Kitchen
SouthEnd RowHome Kitchen
ZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Photography: Eric Roth Photo
Lincoln Park Renovation
Lincoln Park Renovation
Devon Grace Interiors
A beverage fridge, filtered water faucet, and open shelves for glassware are a few of the key features in this butler’s pantry.
Moderne Küche mit Vorratsschrank, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Quarzwerkstein, hellem Holzboden, Kücheninsel und weißer Arbeitsplatte in Chicago
Simply MOD
Simply MOD
Lucy Johnson Interior Design
Dale Lang
Mittelgroße, Offene Moderne Küche in L-Form mit Kücheninsel, flächenbündigen Schrankfronten, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchengeräten aus Edelstahl, Unterbauwaschbecken, Bambusparkett, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Blau und Glasrückwand in Seattle
ЖК "Сердце Столицы"
ЖК "Сердце Столицы"
Дарья Рыбак
Moderne Küche in U-Form mit flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Weiß, Halbinsel, grauem Boden und weißer Arbeitsplatte in Moskau
Las Canoas Remodel Kitchen
Las Canoas Remodel Kitchen
Allen Construction
Architect: Richard Warner General Contractor: Allen Construction Photo Credit: Jim Bartsch Award Winner: Master Design Awards, Best of Show
Offene, Mittelgroße Moderne Küche in L-Form mit flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Stein, hellem Holzboden, Kücheninsel, Elektrogeräten mit Frontblende und beigem Boden in Santa Barbara
Modern Kitchen
Modern Kitchen
Moderne Küche mit flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken und Küchengeräten aus Edelstahl in New York
Lakeside Retreat
Lakeside Retreat
Tielens Construction Inc.
Offene, Einzeilige, Mittelgroße Moderne Küche mit Kücheninsel, Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Betonarbeitsplatte, Elektrogeräten mit Frontblende, braunem Holzboden, braunem Boden und grauer Arbeitsplatte in Sonstige
Playa Del Rey, Kitchen Design
Playa Del Rey, Kitchen Design
Anna Design LLC
Slik modern kitchen with waterfall island. Beautiful house by the beach.
Offene, Zweizeilige, Große Moderne Küche mit integriertem Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzit-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Quarzwerkstein, Küchengeräten aus Edelstahl, hellem Holzboden, Kücheninsel, beigem Boden und weißer Arbeitsplatte in Los Angeles
Function & Style: Modern Kitchen Redesign
Function & Style: Modern Kitchen Redesign
Interiors by Popov
Geschlossene, Kleine Moderne Küche in L-Form mit Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Keramikfliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, hellem Holzboden, Kücheninsel und braunem Boden in Seattle
Hancock Park Modern Organic Renovation
Hancock Park Modern Organic Renovation
SHAPESIDE
Moderne Küche in L-Form mit flächenbündigen Schrankfronten, hellen Holzschränken, bunter Rückwand, Küchengeräten aus Edelstahl, Kücheninsel, grauem Boden und weißer Arbeitsplatte in Los Angeles
Arden Park Clean Contemporary. Nar Fine Carpentry. Sacramento. El Dorado Hills
Arden Park Clean Contemporary. Nar Fine Carpentry. Sacramento. El Dorado Hills
Nar Design Group
A clean contemporary kitchen by PoggenPohl US, Inc. with custom taupe glass backsplash by Nar Fine Carpentry, Inc. of Sacramento. Perimeter cabinets are in Teak Quartz Textured Melamine, and island is pebble grey finish. White quartz counter tops complete the contemporary look. Photo Credit: PhotographerLink
Wood Cabinets
Wood Cabinets
Everingham Design
Große Moderne Küche in L-Form mit Landhausspüle, Schrankfronten im Shaker-Stil, hellen Holzschränken, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Steinfliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, hellem Holzboden, Kücheninsel, braunem Boden und weißer Arbeitsplatte in Kolumbus
San Rafael Residence
San Rafael Residence
HartmanBaldwin Design/Build
A major aspect of the project included an extensive kitchen remodel, as the previous kitchen was disconnected from the main living area. Our clients wanted a bright and cohesive space to enjoy with their family and friends. New contemporary style, oak cabinets complement the sleek, walnut upper cabinets and island. Teak wood slats found behind a section of floating upper cabinets elegantly hide the staircase leading to the first floor.
Villa sur la côte d'Azur
Villa sur la côte d'Azur
Dorner Design
Einzeilige, Große Moderne Wohnküche mit hellen Holzschränken und Kücheninsel in Paris

Moderne Küchen mit hellen Holzschränken Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.