Houzz Logo Print
  1. Häuser
  2. Gebäudeart: Tiny House

Tiny Houses Ideen und Design

Tiny House at Cheekwood
Tiny House at Cheekwood
Noble Johnson ArchitectsNoble Johnson Architects
Tiny House Exterior Photography: Gieves Anderson Noble Johnson Architects was honored to partner with Huseby Homes to design a Tiny House which was displayed at Nashville botanical garden, Cheekwood, for two weeks in the spring of 2021. It was then auctioned off to benefit the Swan Ball. Although the Tiny House is only 383 square feet, the vaulted space creates an incredibly inviting volume. Its natural light, high end appliances and luxury lighting create a welcoming space.
230 Red Hill Road
230 Red Hill Road
Our Town PlansOur Town Plans
Our Town Plans
Country Tiny House mit beiger Fassadenfarbe in Atlanta
Bathhouse
Bathhouse
Richardson Pribuss ArchitectsRichardson Pribuss Architects
Photos by Jeff Zaruba. Marin County Tiny House.
Einstöckiges Landhausstil Tiny House mit weißer Fassadenfarbe in San Francisco
Cross Ready-to-Build 749 SF ADU
Cross Ready-to-Build 749 SF ADU
Cross Construction Inc.Cross Construction Inc.
This Accessory Dwelling Unit (ADU) is a Cross Construction Ready-to-Build 2 bed / 1 bath 749 SF design. This classic San Diego Modern Farmhouse style ADU takes advantage of outdoor living while efficiently maximizing the indoor living space. This design is one of Cross Construction’s new line of ready-to-build ADU designs. This ADU has a custom look and is easily customizable to complement your home and style. Contact Cross Construction to learn more.
Tiny Home
Tiny Home
Arbor South ArchitectureArbor South Architecture
Erik Bishoff Photography
Kleines, Einstöckiges Modernes Haus mit grauer Fassadenfarbe, Pultdach und Blechdach in Sonstige
Arlington, VA Modern Tiny House
Arlington, VA Modern Tiny House
FineCraft Contractors, Inc.FineCraft Contractors, Inc.
FineCraft Contractors, Inc. Harrison Design
Kleines, Zweistöckiges Modernes Tiny House mit Putzfassade, grauer Fassadenfarbe, Satteldach, Blechdach und schwarzem Dach in Washington, D.C.
A Contemporary Barn Conversion
A Contemporary Barn Conversion
Croft ArchitectureCroft Architecture
In Brief Our client has occupied their mid-19th Century farm house in a small attractive village in Staffordshire for many years. As the family has grown and developed, their lifestyles and living patterns have changed. Although the existing property is particularly generous in terms of size and space, the family circumstances had changed, and they needed extra living space to accommodate older members of their family. The layout and shape of the farm house’s living accommodation didn’t provide the functional space for everyday modern family life. Their kitchen is located at the far end of the house, and, in fact it is furthest ground floor room away from the garden. This proves challenging for the family during the warmer, sunnier months when they wish to spend more time eating and drinking outdoors. The only access they have to the garden is from a gate at the rear of the property. The quickest way to get there is through the back door which leads onto their rear driveway. The family virtually need to scale the perimeter of the house to access their garden. The family would also like to comfortably welcome additional older family members to the household. Although their relatives want the security of being within the family hub they also want their own space, privacy and independence from the core of the family. We were appointed by our client to help them create a design solution that responds to the needs of the family, for now, and into the foreseeable future. In Context To the rear of the farmhouse our clients had still retained the red bricked historic bake house and granary barn. The family wanted to maximise the potential of the redundant building by converting it into a separate annex to accommodate their older relatives. They also sought a solution to accessing the back garden from the farmhouse. Our clients enjoy being in the garden and would like to be able to easily spend more time outside. The barn offers an ideal use of vacant space from which to create additional living accommodation that’s on the ground floor, independent, private, and yet it’s easy to access the hub of the family home. Our Approach The client’s home is in a small village in the Staffordshire countryside, within a conservation area. Their attractive mid-19th century red bricked farmhouse occupies a prominent corner position next to the church at the entrance to High Street. Its former farm buildings and yard have been sold for residential conversion and redevelopment but to the rear the farmhouse still retains its historic bake house with granary above. The barn is a two-storey red brick building with a clay tiled roof and the upper floor can still accessed by an external flight of stone steps. Over the years the bake house has only been used by the family for storage and needed some repairs. The barn's style is a great example which reflects the way that former farming activity was carried out back in the mid-19th Century. The new living space within the barn solves three problems in one. The empty barn provides the perfect space for developing extra en-suite, ground floor living accommodation for the family, creating additional flexible space on the first floor of the barn for the family’s hobbies. The conversion provides a to link the main farmhouse with barn, the garden and the drive way. It will also give a new lease of life back to the historic barn preserving and enhancing its originality. Design Approach Every element of the historical barns restoration was given careful consideration, to sensitively retain and restore the original character. The property has some significant features of heritage value all lending to its historical character. For example, to the rear of the barn there is an original beehive oven. Historical Gems A beehive oven is a type of oven that’s been used since the Middle Ages in Europe. It gets its name from its domed shape, which resembles that of an old-fashioned beehive. The oven is an extremely rare example and is a feature that our team and our clients wanted to restore and incorporate into the new design. The conservation officer was in favour of retaining the beehive oven to preserve it for future studies. Our clients also have a well in the front garden of the farmhouse. The old well is located exactly under the spot of the proposed new en-suite WC. We liaised with the conservation officer and they were happy for the well to be covered rather than preserved within the design. We discussed the possibility of making a feature of the well within the barn to our clients and made clear that highlighting the well would be costly in both time and money. The family had a budget and timescale to follow and they decided against incorporating the well within the new design. We ensured that the redundant well was properly assessed, before it could be infilled and capped with a reinforced concrete slab. Another aspect of the barn that we were all keen to preserve were the external granary steps and door. They are part of the building’s significance and character; their loss would weaken the character and heritage of the old granary barn. We ensured that the steps and door should be retained and repaired within the new design. It was imperative for clients and our team to retain the historical features that form the character and history of the building. The external stone steps and granary door complement the original design indicating the buildings former working purpose within the 19th Century farm complex. An experienced structural specialist was appointed to produce a structural report, to ensure all aspects of the building were sound prior to planning. Our team worked closely with the conservation officer to ensure that the project remained sensitive and sympathetic to the locality of the site and the existing buildings. Access Problems Solved Despite being in a Conservation Area, the conservation officer and the planners were happy with a seamless contemporary glazed link from the main farm to the granary barn. The new glazed link, not only brings a significant amount of light into the interior of the farmhouse, but also granary barn, creating an open and fluid area within the home, rather than it just being a corridor. The glazed hallway provides the family with direct access from the main farmhouse to the granary barn, and it opens outdirectly onto their garden space. The link to the barn changes the way that the family currently live for the better, creating flexibility in terms of direct access to the outside space and to the granary barn. Working Together We worked closely with the conservation officer to ensure that our initial design for the planned scheme was befitting of its place in the Conservation Area (and suited to a historic structure). It was our intention to create a modern and refreshing space which complements the original building. A close collaboration between the client, the conservation officer, the planners and our team has enabled us the deliver a design that retains as much of the working aesthetic of the buildings as possible. Local planners were keen to see the building converted to residential use to save it from disrepair, allowing the chance to create a unique home with significant original features, such as the beehive oven, the stone steps and the granary doors. We have sensitively and respectfully designed the barn incorporating new architecture with a sense of the old history from the existing buildings. This allows the current work to be interpreted as an additional thread to the historical context of the buildings, without affecting their character. The former barn has been sympathetically transformed inside and out, corresponding well with the historical significance of the immediate farm site and the local area. We’ve created a new sleek, contemporary glazed link for the family to the outside of their house, whilst developing additional living space that retains the historical core, ethos and detail of the building. In addition, the clients can also now take advantage of the unrivaled views of the church opposite, from the upper floor of the historic barn. Feeling inspired? Find out how we converted a Grade II LIsted Farmhouse.
Freeport Tiny House
Freeport Tiny House
Marvin Design Gallery by Eldredge LumberMarvin Design Gallery by Eldredge Lumber
Integrity from Marvin Windows and Doors open this tiny house up to a larger-than-life ocean view.
Kleines, Zweistöckiges Landhausstil Tiny House mit Blechdach, weißer Fassadenfarbe und Satteldach in Portland Maine
Tipsy the Tiny House
Tipsy the Tiny House
Koontz Architects PLLCKoontz Architects PLLC
Jesse Young
Kleines Rustikales Tiny House in Seattle
Tiny House
Tiny House
Cushman Design GroupCushman Design Group
Susan Teare
Kleines, Zweistöckiges Uriges Haus mit Satteldach in Burlington
Vina's Tiny House
Vina's Tiny House
Sol Haus DesignSol Haus Design
Exterior deck doubles the living space for my teeny tiny house! All the wood for the deck is reclaimed from fallen trees and siding from an old house. The french doors and kitchen window is also reclaimed. Photo: Chibi Moku
Additional Dwelling Unit at Brookland
Additional Dwelling Unit at Brookland
Ileana Schinder, PLLCIleana Schinder, PLLC
Converted garage into Additional Dwelling Unit
Kleines, Einstöckiges Modernes Tiny House mit Backsteinfassade, Flachdach, Blechdach und grauem Dach in Washington, D.C.
wood's cabin
wood's cabin
OTO DesignOTO Design
The compact subdued cabin nestled under a lush second-growth forest overlooking Lake Rosegir. Built over an existing foundation, the new building is just over 800 square feet. Early design discussions focused on creating a compact, structure that was simple, unimposing, and efficient. Hidden in the foliage clad in dark stained cedar, the house welcomes light inside even on the grayest days. A deck sheltered under 100 yr old cedars is a perfect place to watch the water. Project Team | Lindal Home Architectural Designer | OTO Design General Contractor | Love and sons Photography | Patrick
農村の平屋カフェ(外観)
農村の平屋カフェ(外観)
HOUSE&HOUSE 一級建築士事務所HOUSE&HOUSE 一級建築士事務所
北海道足寄郡足寄町に立つ農業法人(足寄町のひだまりファームさん)所有の施設になります。 地域材であるカラマツ無垢材を構造材に、意匠材にはタモ無垢材を併用することで、カラマツの素朴さとタモ材の上品さを持った居心地の良い空間を目指しています。 また、この物件では、椅子づくりワークショップや、螺湾フキを使った蝦夷和紙づくりワークショップなどを開催し、職人さんとオーナーさんを結ぶことで、より建物に愛着をもってもらえるような体験も企画しました。店舗になるため、周囲への事前の周知や知名度の向上などは、よりよいファンづくりにも貢献します。施工には、木造建築を得意とする足寄町の木村建設さまをはじめ、製材は瀬上製材所、家具製作は札幌の家具デザインユニット621さん、壁材のフキ和紙製作は蝦夷和紙工房紙びよりさん、煉瓦は江別市の米澤煉瓦さんなど、北海道の本物志向の職人さんと顔の見える関係をつくることで建物の質を高めています。 今回の物件は飲食スペースを併設していますので、実際にご利用できます。 また、建築面積のサイズが25坪前後と、住宅のサイズに近いものになっております。 地産地消の家づくりや店舗づくりにご興味ある方や、HOUSE&HOUSE一級建築士事務所をお考えの方は、 是非一度体験していただけますと、私たちの提案する空間を体感していただけると思います。
The Lawns - Kudos
The Lawns - Kudos
Ray Schram - Professional PhotographerRay Schram - Professional Photographer
Ray Schram
Kleines, Einstöckiges Modernes Haus mit schwarzer Fassadenfarbe und Walmdach in Sonstige
Tiny Chalet
Tiny Chalet
STEINER Art & DesignSTEINER Art & Design
Günter Standl
Rustikales Tiny House in Frankfurt am Main
Paddington Butterfly House
Paddington Butterfly House
Michelle Walker architectsMichelle Walker architects
courtyard, indoor outdoor living, polished concrete, open plan kitchen, dining, living Rowan Turner Photography
Modernes Tiny House mit blauer Fassadenfarbe in Sydney
Cabot Cove Tiny House
Cabot Cove Tiny House
Tyler Karu Design + InteriorsTyler Karu Design + Interiors
A tiny waterfront house in Kennebunkport, Maine. Photos by James R. Salomon
Einstöckiges, Kleines Maritimes Haus mit blauer Fassadenfarbe, Walmdach und Schindeldach in Portland Maine
wood's cabin
wood's cabin
OTO DesignOTO Design
The compact subdued cabin nestled under a lush second-growth forest overlooking Lake Rosegir. Built over an existing foundation, the new building is just over 800 square feet. Early design discussions focused on creating a compact, structure that was simple, unimposing, and efficient. Hidden in the foliage clad in dark stained cedar, the house welcomes light inside even on the grayest days. A deck sheltered under 100 yr old cedars is a perfect place to watch the water. Project Team | Lindal Home Architectural Designer | OTO Design General Contractor | Love and sons Photography | Patrick
The Dairy Barn
The Dairy Barn
Ford, Powell & Carson Architects & Planners, Inc.Ford, Powell & Carson Architects & Planners, Inc.
Outside, the barn received a new metal standing seam roof and perimeter chop-block limestone curb. Butterstick limestone walls form a grassy enclosed yard from which to sit and take in the sights and sounds of the Hill Country.

Tiny Houses Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.