Villa Minerva
Villa Minerva
SUSANNE KAISER Innenarchitektur Berlin
Sauna von Klafs mit Sternenhimmel, Sonderbau
Großes Modernes Badezimmer mit braunem Holzboden, Sauna und braunem Boden in Berlin
Eklektisch Esszimmer
Eklektisch Esszimmer
Geschlossenes, Großes Eklektisches Esszimmer mit bunten Wänden, braunem Holzboden und braunem Boden in Frankfurt am Main
Innenausbau Dachgeschoss mit farblichen Akzenten
Innenausbau Dachgeschoss mit farblichen Akzenten
DIE HUBER SCHREINER
Modernes Schlafzimmer mit weißer Wandfarbe und grauem Boden in München
Einfamilienhaus K-M (Brandenburg)
Einfamilienhaus K-M (Brandenburg)
K-MÄLEON Haus GmbH
Dieser quadratische Bungalow ist ein Hybridhaus der Größe K-M mit den Außenmaßen 12 x 12 Meter. Wie gewohnt wurden Grundriss und Gestaltung vollkommen individuell umgesetzt. Durch das Atrium wird jeder Quadratmeter des innovativen Einfamilienhauses mit Licht durchflutet. Die quadratische Grundform der Glas-Dachspitze ermöglicht eine zu allen Seiten gleichmäßige Lichtverteilung. Die Besonderheiten bei diesem Projekt sind Schlafnischen in den Kinderzimmern, die Unabhängigkeit durch das innovative Heizkonzept und die Materialauswahl mit Design-Venylbelag auch in den Nassbereichen.
Diverses
Diverses
FB-Tischlerei und Design
Mittelgroßes Modernes Duschbad mit flächenbündigen Schrankfronten, roten Schränken, Wandtoilette, weißen Fliesen, Porzellanfliesen, weißer Wandfarbe, integriertem Waschbecken und weißer Waschtischplatte in Hannover
Lago Bungalow Kitchen
Lago Bungalow Kitchen
Nar Design Group
This kitchen proves small East sac bungalows can have high function and all the storage of a larger kitchen. A large peninsula overlooks the dining and living room for an open concept. A lower countertop areas gives prep surface for baking and use of small appliances. Geometric hexite tiles by fireclay are finished with pale blue grout, which complements the upper cabinets. The same hexite pattern was recreated by a local artist on the refrigerator panes. A textured striped linen fabric by Ralph Lauren was selected for the interior clerestory windows of the wall cabinets.
Modern Farmhouse with a Storied Past
Modern Farmhouse with a Storied Past
Studio Dearborn
MULTIPLE AWARD WINNING KITCHEN. 2019 Westchester Home Design Awards Best Traditional Kitchen. Another 2019 Award Soon to be Announced. Houzz Kitchen of the Week January 2019. Kitchen design and cabinetry – Studio Dearborn. This historic colonial in Edgemont NY was home in the 1930s and 40s to the world famous Walter Winchell, gossip commentator. The home underwent a 2 year gut renovation with an addition and relocation of the kitchen, along with other extensive renovations. Cabinetry by Studio Dearborn/Schrocks of Walnut Creek in Rockport Gray; Bluestar range; custom hood; Quartzmaster engineered quartz countertops; Rejuvenation Pendants; Waterstone faucet; Equipe subway tile; Foundryman hardware. Photos, Adam Kane Macchia.
Office & Craft Rooms
Office & Craft Rooms
California Closets NY
Geräumiges Modernes Nähzimmer in New York
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen
Haus Interior Design
Before renovating, this bright and airy family kitchen was small, cramped and dark. The dining room was being used for spillover storage, and there was hardly room for two cooks in the kitchen. By knocking out the wall separating the two rooms, we created a large kitchen space with plenty of storage, space for cooking and baking, and a gathering table for kids and family friends. The dark navy blue cabinets set apart the area for baking, with a deep, bright counter for cooling racks, a tiled niche for the mixer, and pantries dedicated to baking supplies. The space next to the beverage center was used to create a beautiful eat-in dining area with an over-sized pendant and provided a stunning focal point visible from the front entry. Touches of brass and iron are sprinkled throughout and tie the entire room together. Photography by Stacy Zarin
gardenUP Garden Designs
gardenUP Garden Designs
gardenUP®
Geometrischer, Mittelgroßer, Halbschattiger Klassischer Vorgarten im Frühling mit Mulch und Blumenbeet in Boston
Quimby Mid-Century
Quimby Mid-Century
James Frank Construction Inc
Mid-Century update to a home located in NW Portland. The project included a new kitchen with skylights, multi-slide wall doors on both sides of the home, kitchen gathering desk, children's playroom, and opening up living room and dining room ceiling to dramatic vaulted ceilings. The project team included Risa Boyer Architecture. Photos: Josh Partee
Warehouse Renovation Converted to Single Family Home
Warehouse Renovation Converted to Single Family Home
Prime 1 Builders
This project won in the 2013 Builders Association of Metropolitan Pittsburgh Housing Excellence Award for Best Urban Renewal Renovation Project. The glass bowl was made in the glass studio owned by the owner which is adjacent to the residence. The mirror is a repurposed window. The door is repurposed from a boarding house. George Mendel
Sears Road
Sears Road
Oak Hill Architects
Großer Klassischer Eingang mit Stauraum, weißer Wandfarbe und grauem Boden in Boston
Fox Run
Fox Run
Hagstrom Builder
A Modern Farmhouse set in a prairie setting exudes charm and simplicity. Wrap around porches and copious windows make outdoor/indoor living seamless while the interior finishings are extremely high on detail. In floor heating under porcelain tile in the entire lower level, Fond du Lac stone mimicking an original foundation wall and rough hewn wood finishes contrast with the sleek finishes of carrera marble in the master and top of the line appliances and soapstone counters of the kitchen. This home is a study in contrasts, while still providing a completely harmonious aura.
Scandinavian Kitchen
Scandinavian Kitchen
STEFANI STEIN
Offene, Mittelgroße Skandinavische Küche mit Landhausspüle, Schrankfronten mit vertiefter Füllung, weißen Schränken, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Metrofliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, Porzellan-Bodenfliesen, Halbinsel und Arbeitsplatte aus Holz in Los Angeles
Mondrian Bathroom Renovation
Mondrian Bathroom Renovation
Alloy Workshop
The clients for this small bathroom project are passionate art enthusiasts and asked the architects to create a space based on the work of one of their favorite abstract painters, Piet Mondrian. Mondrian was a Dutch artist associated with the De Stijl movement which reduced designs down to basic rectilinear forms and primary colors within a grid. Alloy used floor to ceiling recycled glass tiles to re-interpret Mondrian's compositions, using blocks of color in a white grid of tile to delineate space and the functions within the small room. A red block of color is recessed and becomes a niche, a blue block is a shower seat, a yellow rectangle connects shower fixtures with the drain. The bathroom also has many aging-in-place design components which were a priority for the clients. There is a zero clearance entrance to the shower. We widened the doorway for greater accessibility and installed a pocket door to save space. ADA compliant grab bars were located to compliment the tile composition. Andrea Hubbell Photography
Living Room, Family Room & Stairs Beyond
Living Room, Family Room & Stairs Beyond
ODS Architecture
Going up the Victorian front stair you enter Unit B at the second floor which opens to a flexible living space - previously there was no interior stair access to all floors so part of the task was to create a stairway that joined three floors together - so a sleek new stair tower was added. Photo Credit: John Sutton Photography
La Grange Park Residence - Kitchen
La Grange Park Residence - Kitchen
Phillip Harrison
Transitional white kitchen with quartz counter-tops and polished nickel fixtures. Photography: Michael Alan Kaskel
Große Klassische Küche in L-Form mit Landhausspüle, Schrankfronten im Shaker-Stil, weißen Schränken, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Rückwand aus Marmor, Küchengeräten aus Edelstahl, Kücheninsel, braunem Boden, bunter Rückwand, dunklem Holzboden und grauer Arbeitsplatte in Chicago
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.