Houzz Logo Print
  1. Esszimmer
  2. Bodenbelag: Schiefer

Wohnküche mit Schieferboden Ideen und Design

Farmhouse KitchenFarmhouse Kitchen
Covenant LLCCovenant LLC
Seating area featuring built in bench seating and plenty of natural light. Table top is made of reclaimed lumber done by Longleaf Lumber. The bottom table legs are reclaimed Rockford Lathe Legs.
North Bay ResidenceNorth Bay Residence
Prentiss Balance Wickline ArchitectsPrentiss Balance Wickline Architects
Photographer: Jay Goodrich This 2800 sf single-family home was completed in 2009. The clients desired an intimate, yet dynamic family residence that reflected the beauty of the site and the lifestyle of the San Juan Islands. The house was built to be both a place to gather for large dinners with friends and family as well as a cozy home for the couple when they are there alone. The project is located on a stunning, but cripplingly-restricted site overlooking Griffin Bay on San Juan Island. The most practical area to build was exactly where three beautiful old growth trees had already chosen to live. A prior architect, in a prior design, had proposed chopping them down and building right in the middle of the site. From our perspective, the trees were an important essence of the site and respectfully had to be preserved. As a result we squeezed the programmatic requirements, kept the clients on a square foot restriction and pressed tight against property setbacks. The delineate concept is a stone wall that sweeps from the parking to the entry, through the house and out the other side, terminating in a hook that nestles the master shower. This is the symbolic and functional shield between the public road and the private living spaces of the home owners. All the primary living spaces and the master suite are on the water side, the remaining rooms are tucked into the hill on the road side of the wall. Off-setting the solid massing of the stone walls is a pavilion which grabs the views and the light to the south, east and west. Built in a position to be hammered by the winter storms the pavilion, while light and airy in appearance and feeling, is constructed of glass, steel, stout wood timbers and doors with a stone roof and a slate floor. The glass pavilion is anchored by two concrete panel chimneys; the windows are steel framed and the exterior skin is of powder coated steel sheathing.
Beachy Breezy Boho Dining NookBeachy Breezy Boho Dining Nook
Beachy Boheme InteriorsBeachy Boheme Interiors
Photos by: Aysia Norris
Mittelgroße Maritime Wohnküche ohne Kamin mit grauer Wandfarbe, Schieferboden und grauem Boden in San Diego
Mid-Century ResidenceMid-Century Residence
Meyer Greeson Paullin Benson (MGPB)Meyer Greeson Paullin Benson (MGPB)
This modern home in the Foxcroft neighborhood required an extensive renovation and addition. With two small children at home, Matt added much needed family space and guest quarters. He created a new kitchen area and a sun filled private outdoor room. His wife, an accomplished interior designer, embraced the mid-century modern vernacular of the house, pulling together the details to make this a family home that will work for years to come. Interiors by Barrie Benson Interior Design.
Breakfast RoomBreakfast Room
Rachel Reider InteriorsRachel Reider Interiors
The breakfast room of this suburban Boston home had wonderful architecture to begin with. We highlighted it with a round table and chairs, which are perfect for the unique octagonal shape. The modern light fixture pulls in warm wood tones while remaining open and airy to draw your eye towards the scenery. Photo Credit: Michael Partenio
Complete Home RenovationComplete Home Renovation
Randal G. Winter Construction Inc.Randal G. Winter Construction Inc.
Mel Carll
Mittelgroße Klassische Wohnküche ohne Kamin mit weißer Wandfarbe, Schieferboden und grauem Boden in Los Angeles
MOUNTAIN HOUSEMOUNTAIN HOUSE
Gordon Dixon ConstructionGordon Dixon Construction
www.gordondixonconstruction.com
Geräumige Rustikale Wohnküche mit bunten Wänden, Schieferboden und buntem Boden in Burlington
Lifestyle ShotsLifestyle Shots
ARTLESSARTLESS
Kleine Klassische Wohnküche ohne Kamin mit weißer Wandfarbe, Schieferboden und buntem Boden in Los Angeles
Contemporary Dining RoomContemporary Dining Room
Haas EntertainmentHaas Entertainment
The dining room in this contemporary Beverly Hills home shows a just a small part of an expansive distributed audio system. The components for the audio system are centrally located in an equipment rack with signals distributed throughout the house.
Evergreen Log Home Kitchen RenovationEvergreen Log Home Kitchen Renovation
TVL Creative Ltd.TVL Creative Ltd.
This project's final result exceeded even our vision for the space! This kitchen is part of a stunning traditional log home in Evergreen, CO. The original kitchen had some unique touches, but was dated and not a true reflection of our client. The existing kitchen felt dark despite an amazing amount of natural light, and the colors and textures of the cabinetry felt heavy and expired. The client wanted to keep with the traditional rustic aesthetic that is present throughout the rest of the home, but wanted a much brighter space and slightly more elegant appeal. Our scope included upgrades to just about everything: new semi-custom cabinetry, new quartz countertops, new paint, new light fixtures, new backsplash tile, and even a custom flue over the range. We kept the original flooring in tact, retained the original copper range hood, and maintained the same layout while optimizing light and function. The space is made brighter by a light cream primary cabinetry color, and additional feature lighting everywhere including in cabinets, under cabinets, and in toe kicks. The new kitchen island is made of knotty alder cabinetry and topped by Cambria quartz in Oakmoor. The dining table shares this same style of quartz and is surrounded by custom upholstered benches in Kravet's Cowhide suede. We introduced a new dramatic antler chandelier at the end of the island as well as Restoration Hardware accent lighting over the dining area and sconce lighting over the sink area open shelves. We utilized composite sinks in both the primary and bar locations, and accented these with farmhouse style bronze faucets. Stacked stone covers the backsplash, and a handmade elk mosaic adorns the space above the range for a custom look that is hard to ignore. We finished the space with a light copper paint color to add extra warmth and finished cabinetry with rustic bronze hardware. This project is breathtaking and we are so thrilled our client can enjoy this kitchen for many years to come!
Dining NookDining Nook
Beachy BohemeBeachy Boheme
The client came to us to transform a room in their new house, with the purpose of entertaining friends. In order to give them the relaxed, airy vibe they were looking for, the original outdated space needed some TLC... starting with a coat of paint. We did a walk through with the client to get a feel for the room we’d be working with, asked the couple to give us some insight into their budget and color and style preferences, and then we got to work! We created three unique design concepts with their preferences in mind: Beachy, Breezy and Boho. Our client chose concept #2 "Breezy" and we got cranking on the procurement and installation (as in putting together an Ikea table).From designing, editing, and ordering to installing, our process took just a few weeks for this project (most of the lag time spent waiting for furniture to arrive)! And we managed to get the husband's seal of approval, too. Double win.
Dining RoomsDining Rooms
Avenue DesignAvenue Design
cream leather and gold bar stools avenue design canada montrea
Große Moderne Wohnküche ohne Kamin mit weißer Wandfarbe und Schieferboden in Montreal
Cape Cod Summer HouseCape Cod Summer House
A.LeStage InteriorsA.LeStage Interiors
Maritime Wohnküche mit weißer Wandfarbe und Schieferboden in Boston
LAKEVIEW HOUSELAKEVIEW HOUSE
Tommaso Giunchi ArchitettiTommaso Giunchi Architetti
tavolo nero con piano in fenix nero, struttura in acciaio nero
Große Moderne Wohnküche mit Schieferboden und schwarzem Boden in Mailand
Dining AreaDining Area
Rockefeller Kempel ArchitectsRockefeller Kempel Architects
Eric Staudenmaier
Große Country Wohnküche ohne Kamin mit beiger Wandfarbe, Schieferboden und braunem Boden in Sonstige
Rock Creek DC RenovationRock Creek DC Renovation
Barnes Vanze Architects, Inc.Barnes Vanze Architects, Inc.
Anice Hoachlander, Judy Davis; HDPhoto
Klassische Wohnküche mit Schieferboden in Washington, D.C.
Yoakley RoadYoakley Road
Bradley Van Der StraetenBradley Van Der Straeten
Mittelgroße Skandinavische Wohnküche ohne Kamin mit weißer Wandfarbe und Schieferboden in London
TCM, Grand HighlandsTCM, Grand Highlands
Aspen BuildersAspen Builders
Red Angle Photography
Landhaus Wohnküche mit weißer Wandfarbe, Schieferboden und blauem Boden in Sonstige
Chris and Lisa's Whole House RemodelChris and Lisa's Whole House Remodel
2e Architects2e Architects
Große Klassische Wohnküche ohne Kamin mit weißer Wandfarbe, Schieferboden und grauem Boden in Baltimore
Rustic Maine Lake HouseRustic Maine Lake House
The Good Home - Interiors & DesignThe Good Home - Interiors & Design
Live edge dining table and split slab live edge benches with iron x-base. Liz Donnelly- Portland Photo Co.
Mittelgroße Rustikale Wohnküche mit weißer Wandfarbe, Schieferboden und grauem Boden in Portland Maine

Wohnküche mit Schieferboden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.