Houzz Logo Print
  1. Esszimmer
  2. Bodenbelag: Vinyl

Wohnküche mit Vinylboden Ideen und Design

Modern Single Storey Extension
Modern Single Storey Extension
EP Architects LtdEP Architects Ltd
EP Architects, were recommended by a previous client to provide architectural services to design a single storey side extension and internal alterations to this 1960’s private semi-detached house. The brief was to design a modern flat roofed, highly glazed extension to allow views over a well maintained garden. Due to the sloping nature of the site the extension sits into the lawn to the north of the site and opens out to a patio to the west. The clients were very involved at an early stage by providing mood boards and also in the choice of external materials and the look that they wanted to create in their project, which was welcomed. A large flat roof light provides light over a large dining space, in addition to the large sliding patio doors. Internally, the existing dining room was divided to provide a large utility room and cloakroom, accessed from the kitchen and providing rear access to the garden and garage. The extension is quite different to the original house, yet compliments it, with its simplicity and strong detailing.
Nakan Signature | Modin Rigid LVP Collection Customer Space | MN
Nakan Signature | Modin Rigid LVP Collection Customer Space | MN
FlooretFlooret
Inspired by sandy shorelines on the California coast, this beachy blonde vinyl floor brings just the right amount of variation to each room. With the Modin Collection, we have raised the bar on luxury vinyl plank. The result is a new standard in resilient flooring. Modin offers true embossed in register texture, a low sheen level, a rigid SPC core, an industry-leading wear layer, and so much more.
Serviden Drive
Serviden Drive
RHJB ArchitectsRHJB Architects
Open plan family living, with handmade birch ply kitchen with lacquered cupboard door finishes. Corian waterfall worktop. Amtico flooring and IQ Glass Sliding doors.
Dining room built in sideboard with glass display case for china and crystal
Dining room built in sideboard with glass display case for china and crystal
David Bauer, Cornerstone Builders of SW FlDavid Bauer, Cornerstone Builders of SW Fl
Large Built in sideboard with glass upper cabinets to display crystal and china in the dining room. Cabinets are painted shaker doors with glass inset panels. the project was designed by David Bauer and built by Cornerstone Builders of SW FL. in Naples the client loved her round mirror and wanted to incorporate it into the project so we used it as part of the backsplash display. The built in actually made the dining room feel larger.
LA Home Builders Fall Parade of Homes 2018
LA Home Builders Fall Parade of Homes 2018
Coffey & Co. House of InteriorsCoffey & Co. House of Interiors
Lisza Coffey Photography
Mittelgroße Mid-Century Wohnküche ohne Kamin mit Vinylboden, beigem Boden und beiger Wandfarbe in Omaha
Jamestown Modern Farmhouse
Jamestown Modern Farmhouse
DK HomesDK Homes
Modern Farmhouse designed for entertainment and gatherings. French doors leading into the main part of the home and trim details everywhere. Shiplap, board and batten, tray ceiling details, custom barrel tables are all part of this modern farmhouse design. ​ Half bath with a custom vanity. Clean modern windows. Living room has a fireplace with custom cabinets and custom barn beam mantel with ship lap above. The Master Bath has a beautiful tub for soaking and a spacious walk in shower. Front entry has a beautiful custom ceiling treatment.
The Glass House: Modern Living & Dining Room Design
The Glass House: Modern Living & Dining Room Design
Interiors by PopovInteriors by Popov
Modern dining room design Photo by Yulia Piterkina | www.06place.com
Mittelgroße Moderne Wohnküche ohne Kamin mit beiger Wandfarbe, Vinylboden und grauem Boden in Seattle
Rocky Butte Remodel (Portland Oregon)
Rocky Butte Remodel (Portland Oregon)
The Jack + Mare  |  Portland Design & BuildThe Jack + Mare | Portland Design & Build
Split Level 1970 home of a young and active family of four. The main pubic spaces in this home were remodeled to create a fresh, clean look. The Jack + Mare demo'd the kitchen and dining room down to studs and removed the wall between the kitchen/dining and living room to create an open concept space with a clean and fresh new kitchen and dining with ample storage. Now the family can all be together and enjoy one another's company even if mom or dad is busy in the kitchen prepping the next meal. The custom white cabinets and the blue accent island (and walls) really give a nice clean and fun feel to the space. The island has a gorgeous local solid slab of wood on top. A local artisan salvaged and milled up the big leaf maple for this project. In fact, the tree was from the University of Portland's campus located right where the client once rode the bus to school when she was a child. So it's an extra special custom piece! (fun fact: there is a bullet lodged in the wood that is visible...we estimate it was shot into the tree 30-35 years ago!) The 'public' spaces were given a brand new waterproof luxury vinyl wide plank tile. With 2 young daughters, a large golden retriever and elderly cat, the durable floor was a must. project scope at quick glance: - demo'd and rebuild kitchen and dining room. - removed wall separating kitchen/dining and living room - removed carpet and installed new flooring in public spaces - removed stair carpet and gave fresh black and white paint - painted all public spaces - new hallway doorknob harware - all new LED lighting (kitchen, dining, living room and hallway) Jason Quigley Photography
Armstrong - Duality Vinyl Sheet Flooring
Armstrong - Duality Vinyl Sheet Flooring
All About FlooringAll About Flooring
Mittelgroße Landhaus Wohnküche ohne Kamin mit roter Wandfarbe, Vinylboden und beigem Boden in Sonstige
New Kids on the Block
New Kids on the Block
Meraki House of DesignMeraki House of Design
In this full service residential remodel project, we left no stone, or room, unturned. We created a beautiful open concept living/dining/kitchen by removing a structural wall and existing fireplace. This home features a breathtaking three sided fireplace that becomes the focal point when entering the home. It creates division with transparency between the living room and the cigar room that we added. Our clients wanted a home that reflected their vision and a space to hold the memories of their growing family. We transformed a contemporary space into our clients dream of a transitional, open concept home.
F Ave Project
F Ave Project
Bungalow 56Bungalow 56
Samantha Goh
Mittelgroße Maritime Wohnküche mit grauer Wandfarbe, Vinylboden und braunem Boden in San Diego
Mineral Drive Kitchen Renovation
Mineral Drive Kitchen Renovation
TVL Creative Ltd.TVL Creative Ltd.
Cramped kitchen be gone! That was the project motto and top priority. The goal was to transform the current layout from multiple smaller spaces into a connected whole that would activate the main level for our clients, a young family of four. The biggest obstacle was the wall dividing the kitchen and the dining room. Removing this wall was central to opening up and integrating the main living spaces, but the existing ductwork that ran right through the center of the wall posed a design challenge, er design opportunity. The resulting design solution features a central pantry that captures the ductwork and provides valuable storage- especially when compared to the original kitchen's 18" wide pantry cabinet. The pantry also anchors the kitchen island and serves as a visual separation of space between the kitchen and homework area. Through our design development process, we learned the formal living room was of no service to their lifestyle and therefore space they rarely spent time in. With that in mind, we proposed to eliminate the unused living room and make it the new dining room. Relocating the dining room to this space inherently felt right given the soaring ceiling and ample room for holiday dinners and celebrations. The new dining room was spacious enough for us to incorporate a conversational seating area in the warm, south-facing window alcove. Now what to do with the old dining room?! To answer that question we took inspiration from our clients' shared profession in education and developed a craft area/homework station for both of their boys. The semi-custom cabinetry of the desk area carries over to the adjacent wall and forms window bench base with storage that we topped with butcher block for a touch of warmth. While the boys are young, the bench drawers are the perfect place for a stash of toys close to the kitchen. The kitchen begins just beyond the window seat with their refrigerator enclosure. Opposite the refrigerator is the new pantry with twenty linear feet of shelving and space for brooms and a stick vacuum. Extending from the backside of the pantry the kitchen island design incorporates counter seating on the family room side and a cabinetry configuration on the kitchen side with drawer storage, a trashcan center, farmhouse sink, and dishwasher. We took careful time in design and execution to align the range and sink because while it might seem like a small detail, it plays an important role in supporting the symmetrical configuration of the back wall of the kitchen. The rear wall design utilizes an appliance garage mirrors the visual impact of the refrigerator enclosure and helps keep the now open kitchen tidy. Between the appliance garage and refrigerator enclosure is the cooking zone with 30" of cabinetry and work surface on either side of the range, a chimney style vent hood, and a bold graphic tile backsplash. The backsplash is just one of many personal touches we added to the space to reflect our client's modern eclectic style and love of color. Swooping lines of the mid-mod style barstools compliment the pendants and backsplash pattern. A pop of vibrant green on the frame of the pantry door adds a fresh wash of color to an otherwise neutral space. The big show stopper is the custom charcoal gray and copper chevron wall installation in the dining room. This was an idea our clients softly suggested, and we excitedly embraced the opportunity. It is also a kickass solution to the head-scratching design dilemma of how to fill a large and lofty wall. We are so grateful to bring this design to life for our clients and now dear friends.
Renovation - Mountain Home
Renovation - Mountain Home
Donna Guyler DesignDonna Guyler Design
Interior Design by Donna Guyler Design
Landhausstil Wohnküche mit grauer Wandfarbe, Vinylboden und braunem Boden in Gold Coast - Tweed
Pineville 13
Pineville 13
Mission Accomplished Interior Design & StagingMission Accomplished Interior Design & Staging
Short term rental
Mittelgroße Klassische Wohnküche mit beiger Wandfarbe, Vinylboden und braunem Boden in New Orleans
New England Inspired Barn Conversion
New England Inspired Barn Conversion
Newcastle Kitchen & Bedroom CoNewcastle Kitchen & Bedroom Co
A New England inspired kitchen/dining/living space with rolling library ladder feature. Beautifully set in a barn conversion within the grounds of a 15th Century farmhouse. All furniture meticulously handcrafted by our exceptional team. Another successful collaboration with Fleur Interiors, our interior design partner in creating this stunning New England inspired country home.
Fall Decor Tips
Fall Decor Tips
Tuft and TrimTuft and Trim
Courtney Davey
Mittelgroße Klassische Wohnküche mit beiger Wandfarbe und Vinylboden in Sonstige
Dining Room
Dining Room
R|House Design BuildR|House Design Build
Dining room
Mittelgroße Moderne Wohnküche mit weißer Wandfarbe, Vinylboden und braunem Boden in Minneapolis
Luxury Vinyl Tile & Plank Flooring
Luxury Vinyl Tile & Plank Flooring
Fine FloorzFine Floorz
Q: Which of these floors are made of actual "Hardwood" ? A: None. They are actually Luxury Vinyl Tile & Plank Flooring skillfully engineered for homeowners who desire authentic design that can withstand the test of time. We brought together the beauty of realistic textures and inspiring visuals that meet all your lifestyle demands. Ultimate Dent Protection – commercial-grade protection against dents, scratches, spills, stains, fading and scrapes. Award-Winning Designs – vibrant, realistic visuals with multi-width planks for a custom look. 100% Waterproof* – perfect for any room including kitchens, bathrooms, mudrooms and basements. Easy Installation – locking planks with cork underlayment easily installs over most irregular subfloors and no acclimation is needed for most installations. Coordinating trim and molding available.
LA Home Builders Fall Parade of Homes 2018
LA Home Builders Fall Parade of Homes 2018
Coffey & Co. House of InteriorsCoffey & Co. House of Interiors
Lisza Coffey Photography
Mittelgroße Retro Wohnküche ohne Kamin mit Vinylboden, beigem Boden und beiger Wandfarbe in Omaha
Interiors in Cornwall
Interiors in Cornwall
Simon Burt PhotographySimon Burt Photography
Simon Burt
Mittelgroße Maritime Wohnküche mit weißer Wandfarbe und Vinylboden in Cornwall

Wohnküche mit Vinylboden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.