Houzz Logo Print

Containerhäuser mit unterschiedlichen Fassadenmaterialien Ideen und Design

Villa "vis-à-vis"
Villa "vis-à-vis"
hdg Architekten BDAhdg Architekten BDA
Großes, Zweistöckiges Modernes Containerhaus mit Metallfassade, schwarzer Fassadenfarbe, Satteldach, Blechdach, schwarzem Dach und Verschalung in Sonstige
Hood House
Hood House
Mihaly SlocombeMihaly Slocombe
Hood House is a playful protector that respects the heritage character of Carlton North whilst celebrating purposeful change. It is a luxurious yet compact and hyper-functional home defined by an exploration of contrast: it is ornamental and restrained, subdued and lively, stately and casual, compartmental and open. For us, it is also a project with an unusual history. This dual-natured renovation evolved through the ownership of two separate clients. Originally intended to accommodate the needs of a young family of four, we shifted gears at the eleventh hour and adapted a thoroughly resolved design solution to the needs of only two. From a young, nuclear family to a blended adult one, our design solution was put to a test of flexibility. The result is a subtle renovation almost invisible from the street yet dramatic in its expressive qualities. An oblique view from the northwest reveals the playful zigzag of the new roof, the rippling metal hood. This is a form-making exercise that connects old to new as well as establishing spatial drama in what might otherwise have been utilitarian rooms upstairs. A simple palette of Australian hardwood timbers and white surfaces are complimented by tactile splashes of brass and rich moments of colour that reveal themselves from behind closed doors. Our internal joke is that Hood House is like Lazarus, risen from the ashes. We’re grateful that almost six years of hard work have culminated in this beautiful, protective and playful house, and so pleased that Glenda and Alistair get to call it home.
Glovers Barn
Glovers Barn
IQ Glass UKIQ Glass UK
A south facing extension has been built to convert a derelict Grade II listed barn into a sustainable, contemporary and comfortable home that invites natural light into the living spaces with glass extension to barn. Glovers Barn was a derelict 15th Century Grade II listed barn on the ‘Historic Buildings at Risk’ register in need of a complete barn renovation to transform it from a dark, constrained dwelling to an open, inviting and functional abode. Stamos Yeoh Architects thoughtfully designed a rear south west glass extension to barn with 20mm minimal sightline slim framed sliding glass doors to maximise the natural light ingress into the home. The flush thresholds enable easy access between the kitchen and external living spaces connecting to the mature gardens.
Type-Variant
Type-Variant
Yerigan Construction CompanyYerigan Construction Company
Type-Variant is an award winning home from multi-award winning Minneapolis architect Vincent James, built by Yerigan Construction around 1996. The popular assumption is that it is a shipping container home, but it is actually wood-framed, copper clad volumes, all varying in size, proportion, and natural light. This house includes interior and exterior stairs, ramps, and bridges for travel throughout. Check out its book on Amazon: Type/Variant House: Vincent James
Peninsula Shift
Peninsula Shift
Stephenson Design CollectiveStephenson Design Collective
The two prefabricated modules are connected to the site built garage. Alpinfoto
Zweistöckiges, Kleines Modernes Containerhaus mit Mix-Fassade und Flachdach in Seattle
The container as a contemporary solution - FERIZI + FERIZI Architects
The container as a contemporary solution - FERIZI + FERIZI Architects
Ernest M. FeriziErnest M. Ferizi
German Embassy in Pristina - Kosovo, contracted the architecture office “Ferizi + Ferizi Architects” to plan and implement an Annex Office building for their purposes. As detached part of this building is designed the waiting area, as alone standing structure. This Office Building is constructed by assembling of Eight used office containers that were delivered on trucks and set up after only a few hours on the basis of the LEGO principle, according to the planning on strip foundations. By removing the flexible exterior wall panels, a large room of 115 m² was created, with the counter wall as a room partition between two office spaces, each with seven workstations as well as three counters for agents on one side and a room for visitors on the other side. With this system, room solutions can be easily implemented in all dimensions. The container, seen as a geometric shape, is a simple, octagonal, solid box. The standardized perfection of its dimensions is striking: 2.44 meters wide, 2.59 meters high and 6.06 meters or 12.19 meters long. Since its introduction in 1956 by the American transport entrepreneur Malcom McLean, the container has become a standardized transport module worldwide, whether on ships, trucks or construction sites. The shipping containers have additionally revolutionized the transport industry, pushed the globalization noticeably, and thus directly or indirectly influenced all our lives. But after only a few years, when the first overseas containers wore out, many engineers recognized the positive properties of used shipping containers for building houses, especially since they are robust, flexible, multifunctional and second-hand relatively inexpensive to purchase. The time has long passed by to treat containers exclusively as transport objects. As a "measure of all things", containers can hardly be ignored in construction. Their use is no longer limited to temporary use since school containers, information containers, office containers or entire residential buildings are now part of our everyday life in the construction industry. However, current examples of the container architecture prove that even the most demanding solutions for container building are feasible. For their specific aesthetic and spatial qualities, containers also serve as design parameters for the development of new forms of architecture and urbanity. The office building as an extension of the visa section, characterized by modern materials and contemporary aesthetics has been designed and built mainly as a low-energy building. Extensive insulation to achieve a comfortable and sustainable constant temperature in the interior, high window quality and low energy consumption make the building energy-efficient. The sophisticated lighting technology, networks, heating systems and air-conditioning systems are also components of this equipment. It creates an overall harmonic picture and guarantees the highest standard in sustainable construction, taking into consideration the fact that environmentally friendly recycling and reutilization have become an increasingly important issue in our society. West and East side of the wooden facade is compact and has few openings, while the southern facade is completely open with lot of glass. Its spatial openness ensures a transparent, friendly work environment, which allows a lot of light into the space. This openness allows an uninterrupted, pleasant and close-to-nature view from interior spaces into the beautiful garden. During the installation of sophisticated light sources in the garden, emphasis was not only put on functionality and security, but also on the beauty of the garden shown through the illumination in the evening. Large, horizontal white “brisole” serve as external sun protection systems, mounted on the canopies of the entrance areas of the modular construction and the enclosure, adeptly cast shade on these areas and at the same time shape the entire architectural language. While on one hand, the two quadratic ledges suspended in the air, are docked with steel stairs and match the wooden façade, lead the staff to their office space, the artful modern interior, on the other hand, perfectly unites the functionality, innovative technology, culture and positive effects on the employees' efficiency and wellbeing. A lot of white, interjected by warm wooden and colored accents, determines the ambience. In the case of the lighting solution, the mainly linear ceiling lighting is used as the overlapping design element both for the offices of the visa section as well as for the counters and the waiting area for the visitors. They underline the puristic design in order to create a pleasant light for a desired general illumination and ensure optimal light conditions without causing disturbing reflections on the computer screens. In addition, precisely positioned pendant luminaires are installed at the workstations, which ensure pleasant room brightness. In the entrance area, the harmonic and uniform lighting effect from the ground highlights the integration of photography and architecture. Photographs of landscapes, people, places, expressing unforgettable, impressive moments and memories have been lovingly engraved on 8 x 8cm square oak blocks. The idea of an effective, impressive environment that stimulates and inspires the work was the premiss on which the whole design concept was based. Consequently, the modular construction was no longer viewed through its history of utilization and scars, but rather as a structure of work ambiance, art and elegance. FERIZI + FERIZI Architects Photo: Arben Llapashtica
Straw & Shipping Container Home
Straw & Shipping Container Home
Secret Base DesignSecret Base Design
View of back of home - shipping container addition on a straw bale home. Very creative & compact design with tons of character and eclectic recycled materials.
The Elsa Tiny Home Photography - Olive Nest Tiny Homes
The Elsa Tiny Home Photography - Olive Nest Tiny Homes
Calvin Hanson CreativeCalvin Hanson Creative
Einstöckiges Landhaus Containerhaus mit Mix-Fassade, brauner Fassadenfarbe, Satteldach und Blechdach in Sonstige
Zilker Residences
Zilker Residences
Clark Richardson ArchitectsClark Richardson Architects
Photo: Paul Bardagjy
Großes, Zweistöckiges Modernes Containerhaus mit Mix-Fassade, beiger Fassadenfarbe und Flachdach in Austin
Habitus Venus Bay
Habitus Venus Bay
MRTN ArchitectsMRTN Architects
Einstöckiges Modernes Haus mit grüner Fassadenfarbe und Flachdach in Melbourne
Foxground House
Foxground House
Louise Nettleton ArchitectsLouise Nettleton Architects
Paul Bradshaw
Mittelgroßes, Einstöckiges Industrial Containerhaus mit Metallfassade und Pultdach in Sydney
Pacific Heights San Francisco Residence
Pacific Heights San Francisco Residence
Mason Miller ArchitectMason Miller Architect
Custom carved single piece of marble railings. Carved in India and shipped over on container ship Douglas Friedman photography
Großes, Dreistöckiges Mediterranes Containerhaus mit Putzfassade, weißer Fassadenfarbe, Satteldach und Ziegeldach in San Francisco
Diaz Farm Family Unit
Diaz Farm Family Unit
Michael CobbMichael Cobb
Modernes Containerhaus mit Metallfassade in San Francisco
Georgia Street Residence
Georgia Street Residence
Christian Rice Architects, Inc.Christian Rice Architects, Inc.
Brady Architectural Photography
Zweistöckiges, Großes Modernes Containerhaus mit weißer Fassadenfarbe, Mix-Fassade und Flachdach in San Diego
one2six ashton
one2six ashton
Sorensen ArchitectsSorensen Architects
north facing with loads of glass showing glass roof conservatory dining room in the centre opening onto deck. strong emphasis on sustainability. photo Tim Swallow
doug mcclelland
doug mcclelland
dougmcclellanddougmcclelland
New Architecturally designed Floating Home in Vancouver Harbour. 1160 sq feet plus decks on 3 levels including the entire roof. Granite counter tops, stainless appliances, marble bath, separate office. Stunning views of noth shoure mountains and the City.
Winn Wittman Architecture
Winn Wittman Architecture
Winn Wittman Architecture A.I.A.Winn Wittman Architecture A.I.A.
Großes, Zweistöckiges Modernes Containerhaus mit Metallfassade, bunter Fassadenfarbe, Flachdach und Blechdach in Austin
Shipping Container Home - Kialla
Shipping Container Home - Kialla
JMB Modular BuildingsJMB Modular Buildings
Geräumiges, Zweistöckiges Modernes Haus mit grauer Fassadenfarbe, Flachdach und Blechdach in Sonstige
Modern Shipping Container Cabin
Modern Shipping Container Cabin
Tomecek Studio ArchitectureTomecek Studio Architecture
Photography by John Gibbons This project is designed as a family retreat for a client that has been visiting the southern Colorado area for decades. The cabin consists of two bedrooms and two bathrooms – with guest quarters accessed from exterior deck. Project by Studio H:T principal in charge Brad Tomecek (now with Tomecek Studio Architecture). The project is assembled with the structural and weather tight use of shipping containers. The cabin uses one 40’ container and six 20′ containers. The ends will be structurally reinforced and enclosed with additional site built walls and custom fitted high-performance glazing assemblies.

Containerhäuser mit unterschiedlichen Fassadenmaterialien Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.