Houzz Logo Print
  1. Eingang
  2. Typ: Vestibül

Eingang mit Vestibül Ideen und Design

Capitol Hill Mod Hideaway
Capitol Hill Mod Hideaway
Blue Sound Construction, Inc.
This entirely reconfigured home remodel in the Seattle Capitol Hill area now boasts colorful cabinetry and built-ins, a built-in bench with storage, and an inviting, multi-functional layout perfect for an urban family. Their love of food, music, and simplicity is reflected throughout the home. Builder: Blue Sound Construction Designer: MAKE Design Photos: Alex Hayden
Resort Custom Homes Photo Shoot
Resort Custom Homes Photo Shoot
Tom Jenkins Films
Photo: Tom Jenkins TomJenkinsksFilms.com
Country Eingang mit Vestibül, weißer Wandfarbe, Schieferboden, Einzeltür und dunkler Holzhaustür in Atlanta
In Keeping With Tradition
In Keeping With Tradition
Meadowlark Design+Build
The doorway to the beautiful backyard in the lower level was designed with a small, but very handy staging area to accommodate the transition from indoors to out. This custom home was designed and built by Meadowlark Design+Build in Ann Arbor, Michigan. Photography by Joshua Caldwell.
Enclosed Breezeway
Enclosed Breezeway
Lasley Brahaney Architecture + Construction
The stone archway frames the entrance into the breezeway from the garage. Tuscan columns, clearstory glass and 12-lite windows and doors, and the blue stone and field stone walkway enhance the breezeway conencting the house to the home.
Entry
Entry
Neuhaus Design Architecture, P.C.
Contractor: Infinity Construction, Photographer: Allyson Lubow
Mittelgroßer Moderner Eingang mit Vestibül, beiger Wandfarbe, braunem Holzboden, Doppeltür und grauer Haustür in New York
Contemporary Elegance
Contemporary Elegance
Eberlein Design Consultants Ltd.
Tom Crane
Moderner Eingang mit Vestibül, schwarzer Wandfarbe, dunklem Holzboden, Einzeltür und dunkler Holzhaustür in Philadelphia
Sips Residence
Sips Residence
Kieron Gait Architects
Builder - Natural Lifestyle Homes Photos - Christopher F Jones
Moderner Eingang mit Vestibül, schwarzer Wandfarbe und Betonboden in Brisbane
Casa Crowford
Casa Crowford
Mathieu FIOL Photo
Mathieu Fiol Lier
Mittelgroßer Klassischer Eingang mit Vestibül, grauer Wandfarbe, braunem Holzboden und grauer Haustür in Paris
1505_AL   Vestíbulo - Estudio - Vestidor
1505_AL Vestíbulo - Estudio - Vestidor
Albert Brito Arquitectura
Vestíbulo, estudio y acceso a la vivienda. ©Flavio Coddou
Mittelgroßer Nordischer Eingang mit Vestibül, weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, Einzeltür und weißer Haustür in Barcelona
Serene entry hall
Serene entry hall
Kathleen Walsh Interiors, LLC
Photo by Rick Lew Black and White Floor, lilac and silver
Klassischer Eingang mit Vestibül, lila Wandfarbe, Marmorboden und weißem Boden in New York
Penthouse Entry (Elevator) Lobby
Penthouse Entry (Elevator) Lobby
Frederick Gibson + Associates Architecture
Moderner Eingang mit Vestibül und weißer Wandfarbe in San Francisco
Contemporary Entry
Contemporary Entry
Moderner Eingang mit Vestibül und oranger Wandfarbe in New York
Aldergrove Residence
Aldergrove Residence
Haven Design Workshop
Warm and inviting semi-private entry with slate flooring, exposed wood beams, and peak-a-boo window.
Großer Moderner Eingang mit Vestibül, beiger Wandfarbe, Schieferboden, Einzeltür und hellbrauner Holzhaustür in Seattle
Вне времени
Вне времени
VVDesign
фотограф Кирилл Овчинников
Eingang mit Vestibül, beiger Wandfarbe und Keramikboden in Moskau
Entryways and Stairs
Entryways and Stairs
Kon-strux Developments
Mittelgroßer Landhaus Eingang mit Vestibül, grüner Wandfarbe, braunem Holzboden, Einzeltür und hellbrauner Holzhaustür in Calgary
Sugar Creek
Sugar Creek
Ryan Street Architects
Ryann Ford
Mediterraner Eingang mit Vestibül, weißer Wandfarbe, dunklem Holzboden, Einzeltür und Haustür aus Glas in Austin
Newport Beach - Balboa Peninsula
Newport Beach - Balboa Peninsula
David A. Kaech & Associates, Inc.
Aidin Foster
Großer Asiatischer Eingang mit Vestibül, beiger Wandfarbe, Einzeltür und dunkler Holzhaustür in Orange County
By J Design Group - Modern Interior Design in Miami - Miami Beach - Contemporary
By J Design Group - Modern Interior Design in Miami - Miami Beach - Contemporary
J Design Group - Interior Designers Miami - Modern
Ocean front, Luxury home in Miami Beach - Living Room. Projects by J Design Group, Your friendly Interior designers firm in Miami, FL. at your service. AVENTURA MAGAZINE selected our client’s luxury 5000 Sf ocean front apartment in Miami Beach, to publish it in their issue and they Said: Story by Linda Marx, Photography by Daniel Newcomb Light & Bright New York snowbirds redesigned their Miami Beach apartment to take advantage of the tropical lifestyle. New York snowbirds redesigned their Miami Beach apartment to take advantage of the tropical lifestyle. WHEN INTERIOR DESIGNER JENNIFER CORREDOR was asked to recreate a four-bedroom, six-bath condominium at The Bath Club in Miami Beach, she seized the opportunity to open the rooms and better utilize the vast ocean views. In five months last year, the designer transformed a dark and closed 5,000-square-foot unit located on a high floor into a series of sweeping waterfront spaces and updated the well located apartment into a light and airy retreat for a sports-loving family of five. “They come down from New York every other weekend and wanted to make their waterfront home a series of grand open spaces,” says Jennifer Corrredor, of the J. Design Group in Miami, a firm specializing in modern and contemporary interiors. “Since many of the rooms face the ocean, it made sense to open and lighten up the home, taking advantage of the awesome views of the sea and the bay.” The designer used 40 x 40 all white tile throughout the apartment as a clean base. This way, her sophisticated use of color would stand out and bring the outdoors in. The close-knit family members—two parents and three boys in college—like to do things together. But there were situations to overcome in the process of modernizing and opening the space. When Jennifer Corredor was briefed on their desires, nothing seemed too daunting. The confident designer was ready to delve in. For example, she fixed an area at the front door that was curved. “The wood was concave so I straightened it out,” she explains of a request from the clients. “It was an obstacle that I overcame as part of what I do in a redesign. I don’t consider it a difficult challenge. Improving what I see is part of the process.” She also tackled the kitchen with gusto by demolishing a wall. The kitchen had formerly been enclosed, which was a waste of space and poor use of available waterfront ambience. To create a grand space linking the kitchen to the living room and dining room area, something had to go. Once the wall was yesterday’s news, she relocated the refrigerator and freezer (two separate appliances) to the other side of the room. This change was a natural functionality in the new open space. “By tearing out the wall, the family has a better view of the kitchen from the living and dining rooms,” says Jennifer Corredor, who also made it easier to walk in and out of one area and into the other. “The views of the larger public space and the surrounding water are breathtaking. Opening it up changed everything.” They clients can now see the kitchen from the living and dining areas, and at the same time, dwell in an airy and open space instead of feeling stuck in a dark enclosed series of rooms. In fact, the high-top bar stools that Jennifer Corredor selected for the kitchen can be twirled around to use for watching TV in the living room. In keeping with the theme of moving seamlessly from one room to the other, Corredor designed a subtle wall of glass in the living room along with lots of comfortable seating. This way, all family members feel at ease while relaxing, talking, or watching sporting events on the large flat screen television. “For this room, I wanted more open space, light and a supreme airy feeling,” she says. “With the glass design making a statement, it quickly became the star of the show.”……. ….. To add texture and depth, Jennifer Corredor custom created wood doors here, and in other areas of the home. They provide a nice contrast to the open Florida tropical feel. “I added character to the openness by using exotic cherry wood,” she says. “I repeated this throughout the home and it works well.” Known for capturing the client’s vision while adding her own innovative twists, Jennifer Corredor lightened the family room, giving it a contemporary and modern edge with colorful art and matching throw pillows on the sofas. She added a large beige leather ottoman as the center coffee table in the room. This round piece was punctuated with a bold-toned flowering plant atop. It effortlessly matches the pillows and colors of the contemporary canvas. Jennifer Corredor also gutted all of the bathrooms, resulting in a major redesign of the master. She jettisoned the whirlpool and created the dazzling illusion of a floating tub. From an area where there were two toilets, she eliminated one to make a grand rectangular shower, which became an overall showpiece. The master bath went from being just a functional water closet to a sophisticated spa-like space. “The client said I was ‘delicious’ after seeing the change,” laughed Jennifer Corredor, who emphasized that her clients love their part-time life in South Florida more each time they come down. Even when the husband has to work from their Miami Beach digs, he is surrounded by tropical beauty. For instance, there are times when the master bedroom must double as the husband’s home office. The room had to be large enough to accommodate a working space for this purpose. So Jennifer Corredor placed an appropriate table near the window and across from the king-size bed. “No blocking of the amazing water view was necessary,” she says. “I kept an open space with a lot of white so It functions well and the work space fits right in.” She repeated the bold modern art in the room as well as in the guest bedroom, which also has a workspace for the sons when they are home from school and need to study. The designer is still happy and glowing with the results of her toil in this apartment. She gets a “spiritual feeling” when she walks inside. “It is so peaceful and serene, with subtle hints of explosive statements,” she says. “The entire space is open, yet anchored by the warmth of the exotic woods.” The client wrote Jennifer Corredor a letter at the end of the project congratulating her on a job well done. She revealed that owning a Miami Beach home was her husband’s dream 30 years ago. “Now we have a quality perfect yet practical home,” she wrote to the designer. “You solved the challenges, and the end result far exceeds our expectations. We love it.” Thanks for your interest in our Contemporary Interior Design projects and if you have any question please do not hesitate to ask us. http://www.JDesignGroup.com 305.444.4611 Modern Interior designer Miami. Contemporary Miami Miami Interior Designers Miami Interior Designer Interior Designers Miami Interior Designer Miami Modern Interior Designers Modern Interior Designer Modern interior decorators Modern interior decorator Contemporary Interior Designers Contemporary Interior Designer Interior design decorators Interior design decorator Interior Decoration and Design Black Interior Designers Black Interior Designer Interior designer Interior designers Interior design decorators Interior design decorator Home interior designers Home interior designer Interior design companies Interior decorators Interior decorator Decorators Decorator Miami Decorators Miami Decorator Decorators Miami Decorator Miami Interior Design Firm Interior Design Firms Interior Designer Firm Interior Designer Firms Interior design Interior designs home decorators Interior decorating Miami Best Interior Designers. 225 Malaga Ave. Coral Gable, FL 33134 http://www.JDesignGroup.com 305.444.4611
New Projects
New Projects
RCL Development
Großer Mediterraner Eingang mit Vestibül, Einzeltür, dunkler Holzhaustür, weißer Wandfarbe, Backsteinboden und beigem Boden in Miami
Дом с Историей (фото)
Дом с Историей (фото)
Студия дизайна Елены и Ярослава Алдошиных
Авторы проекта: Дизайн: Ярослав и Елена Алдошины (бюро Aldo&Aldo) Фото: Михаил Чекалов Стиль: Катя Klee Отправной точкой в идейном и стилистическом направлении послужила давняя мечта заказчиков жить не просто в новом доме, а создать дом с историей. Интересно, что еще задолго до строительства заказчица получила в подарок прелестные вазоны 18 века, можно сказать с них все и началось. Вместе с заказчиком мы объехали несколько стран в поиске нужных предметов, что-то привезли сами из поездок. Работали с антикваром в Париже. Нами было подобрано искусство близкое по духу. Владельцы дома - Успешные предприниматели и энергичные люди средних лет, живущие вдвоем, но часто принимающие в гостях своих детей, внуков, родственников и друзей. Предпочитают слушать хорошую музыку на виниле, собираться шумной компанией в кабинете главы семейства, хозяйка дома играет на барабанах, при чем их группа даже сделала камерный концерт «для своих» прямо в гостиной после сдачи объекта. Главное пожелание было создать интерьер с ощущением, что в этом доме прожило уже несколько поколений семейства, создать дом с историей семьи и ее духом. Основной функциональной задачей было создать закрытую террасу-оранжерею, в которой можно было бы отдохнуть от городской суеты, трансформирующуюся в открытую веранду в теплое время года, спроектировать изразцовую печь, для приготовления блюд и создания особой атмосферы с помощью открытого огня. Спроектировать кухню, объединённую с гостиной, таким образом, чтобы выделить немалое пространство для отдыха и релаксации у камина, без вмешательства в пространство приготовления блюд. Так же необходимо было проанализировать оптимальныt маршруты передвижения владельцев по дому, учесть все требования к приватным зонам и спроектировать их максимально комфортно и с учетом ритма жизни хозяев. Исходя из этого родилось планировочное решение, отвечающее требованиям всего семейства. Планировка создавалась нами с нуля, так как мы вели проектирование с самого начала, еще до возведения конструкций. Поэтому все что было необходимо учесть мы учли на начальных этапах и необходимости в переносе стен и других конструкций не возникло. Что касается систем хранения. К этому вопросу хозяева дома относятся очень щепетильно и взвешено. Поэтому мы организовали целое помещение площадью 30 м2 в подвальном этаже здания, для хранение сезонных вещей и постирочной, где располагаются как системы хранения, так и техника по уходу за одеждой. В приватной зоне хозяев на первом этаже мы расположили гардеробную комнату, для хранения вещей владельцев дома. При входе расположен большой шкаф, для верхней одежды, обуви и других предметов. Под лестницей мы так же заложили большое пространство для хранения инвентаря для уборки. Помимо этого, каждая жилая комната имеет внушительный платяной шкаф и другие системы хранения. Отдельное место в проектировании занимает раздел освещения. Разработаны разные сценарии, как повседневный для уютных посиделок в семейном кругу, так и парадный вариант для встречи гостей. Так например в кухне-гостиной мы разместили две люстры с плафонами в несколько ярусов, т.к высота потолка восемь метров и добавили технический рассеянный свет. В зоне камина расположили две напольные лампы для придания уюта. В зоне кухни продумана подсветка рабочей поверхности. В приватных зонах дома так же использовался технический свет, люстры больше выполняют декоративную функцию, прикроватные лампы для чтения. В зоне террасы располагается верхний свет, люстра над столом, бра и настольные лампы в мягкой зоне. Цветовая палитра дома выполнена преимущественно в светлых оттенках с добавлением акцентов. В главной парадной части дома палитра возникла из маленького образца ткани для портьер. В других помещениях отправными точками стали винтажные предметы мебели, ковры купленные на антикварных рынках. Стены мы оставили нейтральными чтобы со временем можно было менять настроение с помощью замены текстиля и оббивки мебели. Но одно помещение все же получилось отличным от остальных- это винотека. Там мы создали атмосферу камерную в достаточно насыщенных древесных оттенках, природных зеленых, терракотовых. Терраса получилась садом, и сама продиктовала спокойную серо-древесную гамму. Предметы мебели тщательно подбирались на протяжении нескольких месяцев поиска. Заказчики очень любят предметы с историей, большинство винтажных привезли из Франции. Хотелось создать смесь Европы и Азии, мы побывали в Китае и привезли несколько аутентичных вещей. Многие вещи коллекционировались годами и были перевезены из прежнего дома. Столярные изделия выполнялись под заказ по нашим эскизам. Кухню заказывали у фабрики Scavollini. Два спальных гарнитура Francesco Pasi в спальне хозяев и гостевой спальне. К выбору декора мы отнеслись с неменьшим энтузиазмом, получилось целое приключение, в котором участвовали мы и заказчики. Поиски были по разным странам, что-то куплено у нас. Сказать можно одно, что каждую вещь, что вы видите на снимках не была привезена на объект для красоты кадра, а это именно те предметы, которые живут в доме. Например, у заказчицы огромная коллекция фарфора. Текстиль во многом предопределил интерьер в доме, его мы выбрали практически первым с чего и завязалась цветовая гамма. Ткани преимущественно использовались английские и французские. Стиль интерьера предопределила архитектура дома, а прежде всего посыл заказчика. Работали мы в команде с архитектором, т.к считаем важным создавать цельные, гармоничные проекты, где все слажено и дополняет друг друга. Определить стилевое направление достаточно сложно, мы создавали портрет обитателей этого дома с их характером, дом получился очень персонализированным. Но есть одна примечательная черта, в новый дом мы внесли оттенки старины, будто дом живет уже не одно десятилетие. Как же без сложностей! Кто вам скажет, что можно построить дом мечты легко, слукавит! В процессе стройки возникает множество вопросов, которые требуют четкости, слаженной работы команды, компетентных подрядчиков. В этом проекте сложным узлом было проектирование лестницы и финишных покрытий. Мы перебрали не один вариант и никак не могли найти нужное решение. Но упорство и картинка в голове сделали свое дело, решение было найдено и воплощено в жизнь. Сроки вместе с проектированием, стройкой дома и отделкой заняли 2,5 года.

Eingang mit Vestibül Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.