Houzz Logo Print

Flur mit Kalkstein Ideen und Design

River Road House
River Road House
Tom Hurt ArchitectureTom Hurt Architecture
Stone walls on the contemporary interior create areas of texture. Photo: Ryan Farnau
Mid-Century Flur mit beiger Wandfarbe und Kalkstein in Austin
Desert Contemporary
Desert Contemporary
Janet Brooks DesignJanet Brooks Design
Mark Boisclair
Großer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und Kalkstein in Phoenix
Hallway
Hallway
Create Property GroupCreate Property Group
Mittelgroßer Moderner Flur mit grauer Wandfarbe und Kalkstein in London
Best of Houzz 2024: Wir haben die Ergebnisse!
The Pillars faux wardrobe closed
The Pillars faux wardrobe closed
skaala architecture, LLCskaala architecture, LLC
Mittelgroßer Klassischer Flur mit beiger Wandfarbe und Kalkstein in Portland Maine
Custom Architecture
Custom Architecture
SWABACK pllcSWABACK pllc
Mediterraner Flur mit Kalkstein in Phoenix
Casa PYJ
Casa PYJ
Estudio Hús - Arquitectura e interiorismoEstudio Hús - Arquitectura e interiorismo
Großer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, Kalkstein und beigem Boden in Madrid
newton residence 1 - hallway - dplk.41
newton residence 1 - hallway - dplk.41
david phillipsdavid phillips
new construction project / builder - cmd corporation
Mittelgroßer Klassischer Flur mit beiger Wandfarbe, Kalkstein und beigem Boden in Boston
Mediterranean Hall
Mediterranean Hall
Großer Mediterraner Flur mit weißer Wandfarbe, grauem Boden und Kalkstein in Dallas
William T Baker &Associates, Atlanta, GA
William T Baker &Associates, Atlanta, GA
William T BakerWilliam T Baker
James Lockhart photo
Großer Mediterraner Flur mit weißer Wandfarbe, Kalkstein und beigem Boden in Atlanta
Now and Zen - Mudroom
Now and Zen - Mudroom
Drewett WorksDrewett Works
Not many mudrooms have the ambience of an art gallery, but this cleverly designed area has white oak cubbies and cabinets for storage and a custom wall frame at right that features rotating artwork. The flooring is European oak. Project Details // Now and Zen Renovation, Paradise Valley, Arizona Architecture: Drewett Works Builder: Brimley Development Interior Designer: Ownby Design Photographer: Dino Tonn Millwork: Rysso Peters Limestone (Demitasse) flooring and walls: Solstice Stone Windows (Arcadia): Elevation Window & Door https://www.drewettworks.com/now-and-zen/
Project 1312
Project 1312
Verity & Beverley LtdVerity & Beverley Ltd
Extension and complete refurbishment of a Cotswold country house, including new Kitchen, Cinema Room and extensive landscaping.
Country Flur mit Kalkstein, beiger Wandfarbe und beigem Boden in Gloucestershire
Atherton, CA / Art Installation
Atherton, CA / Art Installation
Laurie GhielmettiLaurie Ghielmetti
Andre Bernard Photography
Großer Moderner Flur mit beiger Wandfarbe, grauem Boden und Kalkstein in San Francisco
Lake Forest Park Renovation
Lake Forest Park Renovation
FINNE ArchitectsFINNE Architects
The Lake Forest Park Renovation is a top-to-bottom renovation of a 50's Northwest Contemporary house located 25 miles north of Seattle. Photo: Benjamin Benschneider
Hillbrook Residence
Hillbrook Residence
Archer & Buchanan Architecture, Ltd.Archer & Buchanan Architecture, Ltd.
Ton Crane Photography
Klassischer Flur mit beiger Wandfarbe und Kalkstein in Philadelphia
Oak Ridge
Oak Ridge
Aspen Leaf InteriorsAspen Leaf Interiors
Geräumiger Mediterraner Flur mit weißer Wandfarbe, Kalkstein und grauem Boden in Sonstige
Entrance Hall
Entrance Hall
Timothy James InteriorsTimothy James Interiors
COUNTRY HOUSE INTERIOR DESIGN PROJECT We were thrilled to be asked to provide our full interior design service for this luxury new-build country house, deep in the heart of the Lincolnshire hills. Our client approached us as soon as his offer had been accepted on the property – the year before it was due to be finished. This was ideal, as it meant we could be involved in some important decisions regarding the interior architecture. Most importantly, we were able to input into the design of the kitchen and the state-of-the-art lighting and automation system. This beautiful country house now boasts an ambitious, eclectic array of design styles and flavours. Some of the rooms are intended to be more neutral and practical for every-day use. While in other areas, Tim has injected plenty of drama through his signature use of colour, statement pieces and glamorous artwork. FORMULATING THE DESIGN BRIEF At the initial briefing stage, our client came to the table with a head full of ideas. Potential themes and styles to incorporate – thoughts on how each room might look and feel. As always, Tim listened closely. Ideas were brainstormed and explored; requirements carefully talked through. Tim then formulated a tight brief for us all to agree on before embarking on the designs. METROPOLIS MEETS RADIO GAGA GRANDEUR Two areas of special importance to our client were the grand, double-height entrance hall and the formal drawing room. The brief we settled on for the hall was Metropolis – Battersea Power Station – Radio Gaga Grandeur. And for the drawing room: James Bond’s drawing room where French antiques meet strong, metallic engineered Art Deco pieces. The other rooms had equally stimulating design briefs, which Tim and his team responded to with the same level of enthusiasm.
Monarch Bay
Monarch Bay
Teale ArchitectureTeale Architecture
Jason Schulte John Arnold Garcia Interior Designer
Großer Moderner Flur mit Kalkstein und weißer Wandfarbe in Orange County
Wetmore Residence
Wetmore Residence
Frederick + Frederick ArchitectsFrederick + Frederick Architects
Richard Leo Johnson Photography
Mittelgroßer Klassischer Flur mit grüner Wandfarbe und Kalkstein in Atlanta

Flur mit Kalkstein Ideen und Design

Boot Room
Boot Room
Conquest Fine Bespoke FurnitureConquest Fine Bespoke Furniture
This stylish boot room provided structure and organisation for our client’s outdoor gear. A floor to ceiling fitted cupboard is easy on the eye and tones seamlessly with the beautiful flagstone floor in this beautiful boot room. This cupboard conceals out of season bulky coats and shoes when they are not in daily use. We used the full height of the space with a floor to ceiling bespoke cupboard, which maximised the storage space and provided a streamlined look. The ‘grab and go’ style of open shelving and coat hooks means that you can easily access the things you need to go outdoors whilst keeping clutter to a minimum. The boots room’s built-in bench leaves plenty of space for essential wellington boots to be stowed underneath whilst providing ample seating to enable changing of footwear in comfort. The plentiful coat hooks allow space for coats, hats, bags and dog leads, and baskets can be placed on the overhead shelving to hide other essentials. The pegs allow coats to dry out properly after a wet walk.
1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.