Houzz Logo Print
  1. Flur
  2. Bodenbelag: Helles Holz

Geräumiger Flur mit hellem Holzboden Ideen und Design

GARTEN - Innenausbau - Vom maßgeschneideGARTEN - Innenausbau - Vom maßgeschneide
VOIT SCHREINEREI + PLANUNG GmbHVOIT SCHREINEREI + PLANUNG GmbH
PROJEKT 08 Innenausbau - Vom maßgeschneiderten Konzept zum Wohntraum PROJEKT: Maßgeschneiderter Komplettausbau, Villa (Neubau) UMSETZUNG: 2019 ARBEITEN: Entwurfsplanung, Werkplanung, Beratung bei Beleuchtung und Dekoration, Installationsplanung, Fertigung, Montage und Bodenarbeiten ZIMMERTÜREN Zimmertüren inklusive Pivot-Tür zum Wohnraum, Türrahmen/-stock versteckt als umlaufende Schattenfuge zur Sichtbetonwand, Drückergarnitur mit Inlay in Eiche passend zu den Türblättern, keine sichtbaren Beschläge
In The SpotlightIn The Spotlight
Morrison InteriorsMorrison Interiors
Repeating lights down and expansive hallway is a great way to showcase the drama of a lengthy space. Photos by: Rod Foster
Geräumiger Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Orange County
Estate HomeEstate Home
Marlene Oliphant Designs LLCMarlene Oliphant Designs LLC
This hallway extends along the expansive first floor, so we decided to make the end point a special feature. the console is covered in silver leaf. The gorgeous new maple plank flooring is used on the perimeter of the floor, with walnut flooring as in inset for interest. The art pieces are from the owners' private collection. Photos by Harry Chamberlain
Contemporary Rowhouse Renovation in GeorgetownContemporary Rowhouse Renovation in Georgetown
Hunt Laudi StudioHunt Laudi Studio
Hanging library with glass walkway
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Washington, D.C.
Pine Lake - Private Lakeside Wisconsin Resort HomePine Lake - Private Lakeside Wisconsin Resort Home
Vetter ArchitectsVetter Architects
The owners requested a Private Resort that catered to their love for entertaining friends and family, a place where 2 people would feel just as comfortable as 42. Located on the western edge of a Wisconsin lake, the site provides a range of natural ecosystems from forest to prairie to water, allowing the building to have a more complex relationship with the lake - not merely creating large unencumbered views in that direction. The gently sloping site to the lake is atypical in many ways to most lakeside lots - as its main trajectory is not directly to the lake views - allowing for focus to be pushed in other directions such as a courtyard and into a nearby forest. The biggest challenge was accommodating the large scale gathering spaces, while not overwhelming the natural setting with a single massive structure. Our solution was found in breaking down the scale of the project into digestible pieces and organizing them in a Camp-like collection of elements: - Main Lodge: Providing the proper entry to the Camp and a Mess Hall - Bunk House: A communal sleeping area and social space. - Party Barn: An entertainment facility that opens directly on to a swimming pool & outdoor room. - Guest Cottages: A series of smaller guest quarters. - Private Quarters: The owners private space that directly links to the Main Lodge. These elements are joined by a series green roof connectors, that merge with the landscape and allow the out buildings to retain their own identity. This Camp feel was further magnified through the materiality - specifically the use of Doug Fir, creating a modern Northwoods setting that is warm and inviting. The use of local limestone and poured concrete walls ground the buildings to the sloping site and serve as a cradle for the wood volumes that rest gently on them. The connections between these materials provided an opportunity to add a delicate reading to the spaces and re-enforce the camp aesthetic. The oscillation between large communal spaces and private, intimate zones is explored on the interior and in the outdoor rooms. From the large courtyard to the private balcony - accommodating a variety of opportunities to engage the landscape was at the heart of the concept. Overview Chenequa, WI Size Total Finished Area: 9,543 sf Completion Date May 2013 Services Architecture, Landscape Architecture, Interior Design
2019 Vesta Home2019 Vesta Home
Shapiro & Company ArchitectsShapiro & Company Architects
Shapiro & Company was pleased to be asked to design the 2019 Vesta Home for Johnny Williams. The Vesta Home is the most popular show home in the Memphis area and attracted more than 40,000 visitors. The home was designed in a similar fashion to a custom home where we design to accommodate the family that might live here. As with many properties that are 1/3 of an acre, homes are in fairly close proximity and therefore this house was designed to focus the majority of the views into a private courtyard with a pool as its accent. The home’s style was derived from English Cottage traditions that were transformed for modern taste. Interior Designers: Garrick Ealy - Conrad Designs Kim Williams - KSW Interiors Landscaper: Bud Gurley - Gurley’s Azalea Garden Photographer: Carroll Hoselton - Memphis Media Company
Greenwich Passive House RemodelGreenwich Passive House Remodel
Trillium ArchitectsTrillium Architects
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in New York
Estate- Highland, Utah (36)Estate- Highland, Utah (36)
Magleby ConstructionMagleby Construction
Joshua Caldwell
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Salt Lake City
My Houzz:  Creating the Home of a Lifetime in PittsburghMy Houzz: Creating the Home of a Lifetime in Pittsburgh
Adrienne DeRosaAdrienne DeRosa
Photo: Adrienne DeRosa © 2015 Houzz After finding the set of antique doors at auction, Carpenter and Weiss removed several layers of paint, revealing the wood's natural characteristics. They were then joined to form a single panel that when opened offer a view of the master suite's sitting area. The interplay of opposites is an everpresent quality running through this couple's home, and the bedroom door is no exception. Its rough-hewn quality is offset by the surrounding walls and cabinetry, and black hardware. Although the door serves as a backdrop for art when opened, it is practically a piece of art itself.
RosevilleRoseville
The Little Design CornerThe Little Design Corner
Clare Le Roy
Geräumiger Skandinavischer Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Sydney
Corridoio con armadio su misura e pilastro a vistaCorridoio con armadio su misura e pilastro a vista
02A Studio | Architettura & Design02A Studio | Architettura & Design
Il corridoio collega l'ingresso e la camera da letto alla zona giorno, ed è dotato di un armadio a muro su misura che intera al suo interno la porta scorrevole che delimita la zona studio.
Amazing Entire Overhaul for Rambler in Arlington, Va.Amazing Entire Overhaul for Rambler in Arlington, Va.
Michael Nash Design, Build & HomesMichael Nash Design, Build & Homes
For this couple, planning to move back to their rambler home in Arlington after living overseas for few years, they were ready to get rid of clutter, clean up their grown-up kids’ boxes, and transform their home into their dream home for their golden years. The old home included a box-like 8 feet x 10 feet kitchen, no family room, three small bedrooms and two back to back small bathrooms. The laundry room was located in a small dark space of the unfinished basement. This home is located in a cul-de-sac, on an uphill lot, of a very secluded neighborhood with lots of new homes just being built around them. The couple consulted an architectural firm in past but never were satisfied with the final plans. They approached Michael Nash Custom Kitchens hoping for fresh ideas. The backyard and side yard are wooded and the existing structure was too close to building restriction lines. We developed design plans and applied for special permits to achieve our client’s goals. The remodel includes a family room, sunroom, breakfast area, home office, large master bedroom suite, large walk-in closet, main level laundry room, lots of windows, front porch, back deck, and most important than all an elevator from lower to upper level given them and their close relative a necessary easier access. The new plan added extra dimensions to this rambler on all four sides. Starting from the front, we excavated to allow a first level entrance, storage, and elevator room. Building just above it, is a 12 feet x 30 feet covered porch with a leading brick staircase. A contemporary cedar rail with horizontal stainless steel cable rail system on both the front porch and the back deck sets off this project from any others in area. A new foyer with double frosted stainless-steel door was added which contains the elevator. The garage door was widened and a solid cedar door was installed to compliment the cedar siding. The left side of this rambler was excavated to allow a storage off the garage and extension of one of the old bedrooms to be converted to a large master bedroom suite, master bathroom suite and walk-in closet. We installed matching brick for a seam-less exterior look. The entire house was furnished with new Italian imported highly custom stainless-steel windows and doors. We removed several brick and block structure walls to put doors and floor to ceiling windows. A full walk in shower with barn style frameless glass doors, double vanities covered with selective stone, floor to ceiling porcelain tile make the master bathroom highly accessible. The other two bedrooms were reconfigured with new closets, wider doorways, new wood floors and wider windows. Just outside of the bedroom, a new laundry room closet was a major upgrade. A second HVAC system was added in the attic for all new areas. The back side of the master bedroom was covered with floor to ceiling windows and a door to step into a new deck covered in trex and cable railing. This addition provides a view to wooded area of the home. By excavating and leveling the backyard, we constructed a two story 15’x 40’ addition that provided the tall ceiling for the family room just adjacent to new deck, a breakfast area a few steps away from the remodeled kitchen. Upscale stainless-steel appliances, floor to ceiling white custom cabinetry and quartz counter top, and fun lighting improved this back section of the house with its increased lighting and available work space. Just below this addition, there is extra space for exercise and storage room. This room has a pair of sliding doors allowing more light inside. The right elevation has a trapezoid shape addition with floor to ceiling windows and space used as a sunroom/in-home office. Wide plank wood floors were installed throughout the main level for continuity. The hall bathroom was gutted and expanded to allow a new soaking tub and large vanity. The basement half bathroom was converted to a full bathroom, new flooring and lighting in the entire basement changed the purpose of the basement for entertainment and spending time with grandkids. Off white and soft tone were used inside and out as the color schemes to make this rambler spacious and illuminated. Final grade and landscaping, by adding a few trees, trimming the old cherry and walnut trees in backyard, saddling the yard, and a new concrete driveway and walkway made this home a unique and charming gem in the neighborhood.
Calico - Wabi BoneCalico - Wabi Bone
Dave Adams WallcoveringDave Adams Wallcovering
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in New York
Modern English TudorModern English Tudor
Hendel HomesHendel Homes
Geräumiger Klassischer Flur mit beiger Wandfarbe, hellem Holzboden und braunem Boden in Minneapolis
Daylight BasementMaster Bath - The Party Palace - Custom Ranch on AcreageDaylight BasementMaster Bath - The Party Palace - Custom Ranch on Acreage
Cascade West DevelopmentCascade West Development
Party Palace - Custom Ranch on Acreage in Ridgefield Washington by Cascade West Development Inc. Although family togetherness is important sometimes siblings just need a little space. This idea influenced a number of functional rooms in our concept including bedrooms, rec rooms and shared amenities. Most bedrooms became Suites (bathroom attached) and amenities were divided equally. Sisters shared a space separate from the brothers' shared space. Lastly, the eldest (teenagers) earned their own private quarters. Cascade West Facebook: https://goo.gl/MCD2U1 Cascade West Website: https://goo.gl/XHm7Un These photos, like many of ours, were taken by the good people of ExposioHDR - Portland, Or Exposio Facebook: https://goo.gl/SpSvyo Exposio Website: https://goo.gl/Cbm8Ya
Sunset ResidenceSunset Residence
Hoke LeyHoke Ley
Blake Worthington, Rebecca Duke
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Los Angeles
City LoftCity Loft
Toni Brannon DeSign, LLCToni Brannon DeSign, LLC
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Seattle
Vermillion Summer HomeVermillion Summer Home
30A Interiors30A Interiors
2nd Floor Foyer with Arteriors Chandelier, Coral shadow box, Barn Door with SW Comfort gray to close off the Laundry Room. New construction custom home and Photography by Fletcher Isaacs
Rosalie Home RenovationRosalie Home Renovation
Dion Seminara ArchitectureDion Seminara Architecture
The proposal included an extension to the rear of the home and a period renovation of the classic heritage architecture of the existing home. The features of Glentworth were retained, it being a heritage home being a wonderful representation of a classic early 1880s Queensland timber colonial residence. The site has a two street frontage which allowed showcasing the period renovation of the outstanding historical architectural character at one street frontage (which accords with the adjacent historic Rosalie townscape) – as well as a stunning contemporary architectural design viewed from the other street frontage. The majority of changes were made to the rear of the house, which cannot be seen from the Rosalie Central Business Area.
849 N. Curson Ave849 N. Curson Ave
Prime Five HomesPrime Five Homes
The Sunset Team
Geräumiger Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Los Angeles

Geräumiger Flur mit hellem Holzboden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.