Houzz Logo Print

Flur mit hellem Holzboden Ideen und Design

Concealed under-stair cloakroom
Concealed under-stair cloakroom
Timothy James InteriorsTimothy James Interiors
FAMILY HOME IN SURREY The architectural remodelling, fitting out and decoration of a lovely semi-detached Edwardian house in Weybridge, Surrey. We were approached by an ambitious couple who’d recently sold up and moved out of London in pursuit of a slower-paced life in Surrey. They had just bought this house and already had grand visions of transforming it into a spacious, classy family home. Architecturally, the existing house needed a complete rethink. It had lots of poky rooms with a small galley kitchen, all connected by a narrow corridor – the typical layout of a semi-detached property of its era; dated and unsuitable for modern life. MODERNIST INTERIOR ARCHITECTURE Our plan was to remove all of the internal walls – to relocate the central stairwell and to extend out at the back to create one giant open-plan living space! To maximise the impact of this on entering the house, we wanted to create an uninterrupted view from the front door, all the way to the end of the garden. Working closely with the architect, structural engineer, LPA and Building Control, we produced the technical drawings required for planning and tendering and managed both of these stages of the project. QUIRKY DESIGN FEATURES At our clients’ request, we incorporated a contemporary wall mounted wood burning stove in the dining area of the house, with external flue and dedicated log store. The staircase was an unusually simple design, with feature LED lighting, designed and built as a real labour of love (not forgetting the secret cloak room inside!) The hallway cupboards were designed with asymmetrical niches painted in different colours, backlit with LED strips as a central feature of the house. The side wall of the kitchen is broken up by three slot windows which create an architectural feel to the space.
Lehi, House of Turquoise Blog, Featured Article
Lehi, House of Turquoise Blog, Featured Article
OSMOND DESIGNSOSMOND DESIGNS
Entryway design with blue door from Osmond Designs.
Klassischer Flur mit beiger Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Salt Lake City
House entry corridor
House entry corridor
studio drestudio dre
Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Sonstige
Logan Road Home
Logan Road Home
Executive Developers, LLCExecutive Developers, LLC
View of foyer and stairwell from second floor catwalk
Großer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, beigem Boden und gewölbter Decke in Sonstige
Contemporary 3 Bed London Apartment
Contemporary 3 Bed London Apartment
Matthews Rea InteriorsMatthews Rea Interiors
Large hallway allows artwork to be show gallery style. Views through to other rooms and the the timber floor direction adds to the spacious feel. A bespoke shelf runs the length of the corridor and is used as a ever changing display of the clients object collection
ASC Margaritaville
ASC Margaritaville
Amy Storm & CompanyAmy Storm & Company
Großer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, braunem Boden und freigelegten Dachbalken in Chicago
Tuckborough Urban Farmhouse
Tuckborough Urban Farmhouse
Swanson HomesSwanson Homes
Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Minneapolis
So-Cal Beach Cottage
So-Cal Beach Cottage
White Sands Coastal DevelopmentWhite Sands Coastal Development
In Southern California there are pockets of darling cottages built in the early 20th century that we like to call jewelry boxes. They are quaint, full of charm and usually a bit cramped. Our clients have a growing family and needed a modern, functional home. They opted for a renovation that directly addressed their concerns. When we first saw this 2,170 square-foot 3-bedroom beach cottage, the front door opened directly into a staircase and a dead-end hallway. The kitchen was cramped, the living room was claustrophobic and everything felt dark and dated. The big picture items included pitching the living room ceiling to create space and taking down a kitchen wall. We added a French oven and luxury range that the wife had always dreamed about, a custom vent hood, and custom-paneled appliances. We added a downstairs half-bath for guests (entirely designed around its whimsical wallpaper) and converted one of the existing bathrooms into a Jack-and-Jill, connecting the kids’ bedrooms, with double sinks and a closed-off toilet and shower for privacy. In the bathrooms, we added white marble floors and wainscoting. We created storage throughout the home with custom-cabinets, new closets and built-ins, such as bookcases, desks and shelving. White Sands Design/Build furnished the entire cottage mostly with commissioned pieces, including a custom dining table and upholstered chairs. We updated light fixtures and added brass hardware throughout, to create a vintage, bo-ho vibe. The best thing about this cottage is the charming backyard accessory dwelling unit (ADU), designed in the same style as the larger structure. In order to keep the ADU it was necessary to renovate less than 50% of the main home, which took some serious strategy, otherwise the non-conforming ADU would need to be torn out. We renovated the bathroom with white walls and pine flooring, transforming it into a get-away that will grow with the girls.
ЖК Пресня Сити
ЖК Пресня Сити
in[ex]terior by Solnyshkovain[ex]terior by Solnyshkova
Moderner Flur mit grauer Wandfarbe, hellem Holzboden und braunem Boden in Sonstige
PRINCES HILL
PRINCES HILL
Susan Cleveland DesignSusan Cleveland Design
Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Melbourne
Blackheath Town House Children's Play Rom, Under Stairs Storage and Window Seat
Blackheath Town House Children's Play Rom, Under Stairs Storage and Window Seat
Carpenter & Carpenter LimitedCarpenter & Carpenter Limited
White under stairs additional storage cabinets with open drawers and a two door hallway cupboard for coats. The doors are panelled and hand painted whilst the insides of the pull out cupboards are finished with an easy clean melamine surface.
Contemporain Couloir
Contemporain Couloir
Moderner Flur mit hellem Holzboden und beigem Boden in Paris
//BALLU
//BALLU
Beau IntérieurBeau Intérieur
Skandinavischer Flur mit hellem Holzboden und bunten Wänden in Paris
Sandalwood transitional
Sandalwood transitional
Jamestown Estate HomesJamestown Estate Homes
Mittelgroßer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Houston
Haus H in Starnberg
Haus H in Starnberg
Jacob&Spreng Architekten GmbHJacob&Spreng Architekten GmbH
Jonathan Sage
Industrial Flur mit grauer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in München
Maison V04
Maison V04
CASE ArchitectesCASE Architectes
Stan Ledoux
Mediterraner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Sonstige
Menlo Park
Menlo Park
The Design Build CompanyThe Design Build Company
Mittelgroßer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in San Francisco
Appliance and Storage Nook
Appliance and Storage Nook
ODS ArchitectureODS Architecture
A new hallway leading to a powder room serves double duty as an extension to the kitchen adding pantry storage and an appliance garage. Here the new cabinets are all painted lacquer finish.
Staging 2018
Staging 2018
The New Design ProjectThe New Design Project
Will Ellis
Mittelgroßer Retro Flur mit hellem Holzboden, grüner Wandfarbe und beigem Boden in New York

Flur mit hellem Holzboden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.