Houzz Logo Print
  1. Treppen
  2. Farbe: Grau

Graue Treppen Ideen und Design

Victorian Country HouseVictorian Country House
Emma Tutill LtdEmma Tutill Ltd
Mittelgroßes Klassisches Treppengeländer Holz in U-Form mit Teppich-Treppenstufen, Teppich-Setzstufen und vertäfelten Wänden in Essex
Modern Stairs and EntrywayModern Stairs and Entryway
Hollub HomesHollub Homes
Modernes Treppengeländer Glas in U-Form mit offenen Setzstufen in Miami
Classic Coastal Colonial FoyerClassic Coastal Colonial Foyer
Michael Robert ConstructionMichael Robert Construction
This foyer was updated with the addition of white paneling and new herringbone hardwood floors with a walnut border. The walls are covered in a navy blue grasscloth wallpaper from Thibaut. A navy and white geometric patterned stair-runner, held in place with stair rods capped with pineapple finials, further contributes to the home's coastal feel. Photo by Mike Mroz of Michael Robert Construction
Brooklyn TownhouseBrooklyn Townhouse
Ben HerzogBen Herzog
Shoe storage under stairway
Klassische Holztreppe in New York
1920's Brookhaven Renovation1920's Brookhaven Renovation
Christopher A Young - HouseSmith LLCChristopher A Young - HouseSmith LLC
Jamie Cook of Cook Editions
Große Klassische Holztreppe in U-Form mit gebeizten Holz-Setzstufen und Stahlgeländer in Atlanta
Diamond ProjectDiamond Project
Terry and Terry ArchitectureTerry and Terry Architecture
Ethan Kaplan
Gerade, Mittelgroße Moderne Treppe mit Beton-Setzstufen in San Francisco
Jewell Street Guest HouseJewell Street Guest House
Root ArchitectureRoot Architecture
Große Moderne Holztreppe in U-Form mit Holz-Setzstufen und Stahlgeländer in Austin
Homearama 2016Homearama 2016
Debbie SykesDebbie Sykes
Dawn Smith Photography
Gewendelte, Geräumige Klassische Treppe mit Teppich-Treppenstufen, Teppich-Setzstufen und Stahlgeländer in Cincinnati
Waterfront ResidenceWaterfront Residence
Tyler Engle Architects PSTyler Engle Architects PS
Ben Benschneider
Moderne Holztreppe mit Metall-Setzstufen in Seattle
Project RawlingsProject Rawlings
Michelle Berwick DesignMichelle Berwick Design
Maritime Treppe in Toronto
Modern Living in Downtown BirminghamModern Living in Downtown Birmingham
Stalburg DesignStalburg Design
A staircase is so much more than circulation. It provides a space to create dramatic interior architecture, a place for design to carve into, where a staircase can either embrace or stand as its own design piece. In this custom stair and railing design, completed in January 2020, we wanted a grand statement for the two-story foyer. With walls wrapped in a modern wainscoting, the staircase is a sleek combination of black metal balusters and honey stained millwork. Open stair treads of white oak were custom stained to match the engineered wide plank floors. Each riser painted white, to offset and highlight the ascent to a U-shaped loft and hallway above. The black interior doors and white painted walls enhance the subtle color of the wood, and the oversized black metal chandelier lends a classic and modern feel. The staircase is created with several “zones”: from the second story, a panoramic view is offered from the second story loft and surrounding hallway. The full height of the home is revealed and the detail of our black metal pendant can be admired in close view. At the main level, our staircase lands facing the dining room entrance, and is flanked by wall sconces set within the wainscoting. It is a formal landing spot with views to the front entrance as well as the backyard patio and pool. And in the lower level, the open stair system creates continuity and elegance as the staircase ends at the custom home bar and wine storage. The view back up from the bottom reveals a comprehensive open system to delight its family, both young and old!
Elegant Transitional Home in Houston, TexasElegant Transitional Home in Houston, Texas
By Design Interiors, Inc.By Design Interiors, Inc.
The redesign of the foyer included the addition of a board and batten detail on the walls, new wood flooring, along with new railing that gave the home the character and warmth it so greatly needed. We also included a unique bench with a lovely base detail and a lovely antique mirrored pendant light. The stairwell was also designed to include an accent light integrated into the base trim which not only serves the function of illumination, but also adds warmth. The homeowner also had a fun idea of adding all the family members names on the risers going up to the second floor.
Modern Home in Los Altos, CAModern Home in Los Altos, CA
Tower Design Studio, ASID LEED APTower Design Studio, ASID LEED AP
Gewendelte, Große Moderne Holztreppe mit Holz-Setzstufen und Stahlgeländer in San Francisco
Sailor's Retreat in NewportSailor's Retreat in Newport
Amanda Martocchio ArchitectureAmanda Martocchio Architecture
When a world class sailing champion approached us to design a Newport home for his family, with lodging for his sailing crew, we set out to create a clean, light-filled modern home that would integrate with the natural surroundings of the waterfront property, and respect the character of the historic district. Our approach was to make the marine landscape an integral feature throughout the home. One hundred eighty degree views of the ocean from the top floors are the result of the pinwheel massing. The home is designed as an extension of the curvilinear approach to the property through the woods and reflects the gentle undulating waterline of the adjacent saltwater marsh. Floodplain regulations dictated that the primary occupied spaces be located significantly above grade; accordingly, we designed the first and second floors on a stone “plinth” above a walk-out basement with ample storage for sailing equipment. The curved stone base slopes to grade and houses the shallow entry stair, while the same stone clads the interior’s vertical core to the roof, along which the wood, glass and stainless steel stair ascends to the upper level. One critical programmatic requirement was enough sleeping space for the sailing crew, and informal party spaces for the end of race-day gatherings. The private master suite is situated on one side of the public central volume, giving the homeowners views of approaching visitors. A “bedroom bar,” designed to accommodate a full house of guests, emerges from the other side of the central volume, and serves as a backdrop for the infinity pool and the cove beyond. Also essential to the design process was ecological sensitivity and stewardship. The wetlands of the adjacent saltwater marsh were designed to be restored; an extensive geo-thermal heating and cooling system was implemented; low carbon footprint materials and permeable surfaces were used where possible. Native and non-invasive plant species were utilized in the landscape. The abundance of windows and glass railings maximize views of the landscape, and, in deference to the adjacent bird sanctuary, bird-friendly glazing was used throughout. Photo: Michael Moran/OTTO Photography

Graue Treppen Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.