Houzz Logo Print
  1. Treppen
  2. Farbe: Türkis

Türkise Treppen Ideen und Design

Classic Coastal Colonial FoyerClassic Coastal Colonial Foyer
Michael Robert ConstructionMichael Robert Construction
This foyer was updated with the addition of white paneling and new herringbone hardwood floors with a walnut border. The walls are covered in a navy blue grasscloth wallpaper from Thibaut. A navy and white geometric patterned stair-runner, held in place with stair rods capped with pineapple finials, further contributes to the home's coastal feel. Photo by Mike Mroz of Michael Robert Construction
Modern Living in Downtown BirminghamModern Living in Downtown Birmingham
Stalburg DesignStalburg Design
A staircase is so much more than circulation. It provides a space to create dramatic interior architecture, a place for design to carve into, where a staircase can either embrace or stand as its own design piece. In this custom stair and railing design, completed in January 2020, we wanted a grand statement for the two-story foyer. With walls wrapped in a modern wainscoting, the staircase is a sleek combination of black metal balusters and honey stained millwork. Open stair treads of white oak were custom stained to match the engineered wide plank floors. Each riser painted white, to offset and highlight the ascent to a U-shaped loft and hallway above. The black interior doors and white painted walls enhance the subtle color of the wood, and the oversized black metal chandelier lends a classic and modern feel. The staircase is created with several “zones”: from the second story, a panoramic view is offered from the second story loft and surrounding hallway. The full height of the home is revealed and the detail of our black metal pendant can be admired in close view. At the main level, our staircase lands facing the dining room entrance, and is flanked by wall sconces set within the wainscoting. It is a formal landing spot with views to the front entrance as well as the backyard patio and pool. And in the lower level, the open stair system creates continuity and elegance as the staircase ends at the custom home bar and wine storage. The view back up from the bottom reveals a comprehensive open system to delight its family, both young and old!
Atherton Avenue HouseAtherton Avenue House
Mark English Architects, AIAMark English Architects, AIA
The Atherton House is a family compound for a professional couple in the tech industry, and their two teenage children. After living in Singapore, then Hong Kong, and building homes there, they looked forward to continuing their search for a new place to start a life and set down roots. The site is located on Atherton Avenue on a flat, 1 acre lot. The neighboring lots are of a similar size, and are filled with mature planting and gardens. The brief on this site was to create a house that would comfortably accommodate the busy lives of each of the family members, as well as provide opportunities for wonder and awe. Views on the site are internal. Our goal was to create an indoor- outdoor home that embraced the benign California climate. The building was conceived as a classic “H” plan with two wings attached by a double height entertaining space. The “H” shape allows for alcoves of the yard to be embraced by the mass of the building, creating different types of exterior space. The two wings of the home provide some sense of enclosure and privacy along the side property lines. The south wing contains three bedroom suites at the second level, as well as laundry. At the first level there is a guest suite facing east, powder room and a Library facing west. The north wing is entirely given over to the Primary suite at the top level, including the main bedroom, dressing and bathroom. The bedroom opens out to a roof terrace to the west, overlooking a pool and courtyard below. At the ground floor, the north wing contains the family room, kitchen and dining room. The family room and dining room each have pocketing sliding glass doors that dissolve the boundary between inside and outside. Connecting the wings is a double high living space meant to be comfortable, delightful and awe-inspiring. A custom fabricated two story circular stair of steel and glass connects the upper level to the main level, and down to the basement “lounge” below. An acrylic and steel bridge begins near one end of the stair landing and flies 40 feet to the children’s bedroom wing. People going about their day moving through the stair and bridge become both observed and observer. The front (EAST) wall is the all important receiving place for guests and family alike. There the interplay between yin and yang, weathering steel and the mature olive tree, empower the entrance. Most other materials are white and pure. The mechanical systems are efficiently combined hydronic heating and cooling, with no forced air required.
Rénovation d'une maison de maître et d'une cave viticoleRénovation d'une maison de maître et d'une cave viticole
Atelier MNAAtelier MNA
Rénovation d'une maison de maître et d'une cave viticole
Industrial Treppe mit Stahlgeländer und Tapetenwänden in Sonstige
Los Altos Hills, CA - Taaffe Rd. IILos Altos Hills, CA - Taaffe Rd. II
M. Designs ArchitectsM. Designs Architects
Curved stainless steel staircase, glass bridges and even a glass elevator; usage of these materials being a trademark of the architect, Malika Junaid
Geräumige Moderne Treppe mit offenen Setzstufen in San Francisco
SaltboxSaltbox
Gardner Architects LLCGardner Architects LLC
John Cole Photography
Moderne Holztreppe in U-Form mit Holz-Setzstufen und Drahtgeländer in Washington, D.C.
Curved Glass Railings + GuardrailCurved Glass Railings + Guardrail
Bella Stairs, LLCBella Stairs, LLC
Glass panel railings continue onto the second floor guardrail.
Gewendelte, Mittelgroße Moderne Treppe mit Holz-Setzstufen in Tampa
Focus escalierFocus escalier
Seve PaysagesSeve Paysages
Focus sur la finition de l'escalier en bois du jardin menant à la terrasse.
Moderne Treppe in Clermont-Ferrand
Menlo MasterMenlo Master
Saint PierreSaint Pierre
saintpierre.co
Große Klassische Holztreppe in L-Form mit gebeizten Holz-Setzstufen in San Francisco
Pilar HousePilar House
Vanguarda ArquitectosVanguarda Arquitectos
Pilar House (2010) Project, Works Management and Construction Location Altos de Pilar Country Club, Pilar, Buenos Aires, Argentina Total Area 706 m² Photo Eugenio Valentini Principal> Arq. Alejandro Amoedo Lead Designer> Arq. Lucas D’Adamo Baumann Project Manager> Hernan Montes de Oca Collaborators> Federico Segretin Sueyro, Luciana Flores, Fausto Cristini This weekend house was designed on a large lot. Framed by two large walls placed orthogonally over one of the corners of the lot, an H-shaped layout was designed, dividing the lot in three well differentiated areas. To the front, there is the access driveway for cars and pedestrians; on the northeastern side, there is the pool and leisure area; and, finally, on the southern side, there is the service and garage area. The plan is very big and more developed on the ground floor, which allowed for the creation of a big terrace that benefits from the views onto the garden and the swimming pool and also articulates functionally the private area of the upper floor bedrooms with the playroom and the gallery on the ground floor. The white image with pure lines of this house, inspired in the Bauhaus principles where form follows function, is broken by some walls paneled in black slates, steel, wood and mainly by large glass areas that are integrated into the views and natural light in all its rooms. From the front of the lot, we access the house under a folded wall that organizes the main hall and we face an inner yard around which we find: the sitting room, half a level below, and the formal dining room, after which is the home theater room, especially conditioned for its function. The large cantilever proposed by the upper floor over the sitting room forms a semi-covered sector adjacent to it where a sunken space especially devised for leisure was designed over a wooden deck. It is accompanied by a double-sided fireplace which may be seen from the inside and from the outside. The access sector is completed with a wardrobe, a toilet and a guest bedroom with private bathroom, profiting from exclusive views onto an inner yard created by the stone wall that surrounds these sectors. In the center of the H there is the family area, made up of the kitchen, the informal dining room and the main gallery, which connects it to the playroom and the barbecue area. From the kitchen, access may be gained to the southern sector, comprising the service area and used as secondary access from the garages. A laundry, a pantry, a bedroom with bathroom, a storage room, a full bathroom with sauna for the pool and playroom make up this sector. The upper floor includes the master suite with bathroom, walk-in closet and views onto the garden; the girls' suite is made up of two bedrooms that may be integrated into a common playroom and a bathroom shared with the rest areas. From the central hall in double height, access is gained to the terrace through a steel and glass bridge that connects it to the stairs made of the same materials.
Anamor Modern FarmhouseAnamor Modern Farmhouse
Landed Interiors & HomesLanded Interiors & Homes
Photography by Brad Knipstein
Große Landhausstil Holztreppe in L-Form mit Holz-Setzstufen, Stahlgeländer und Holzdielenwänden in San Francisco
Contemporary under stairs storage solutionsContemporary under stairs storage solutions
Bespoke Fitted Furniture London | Avar FurnitureBespoke Fitted Furniture London | Avar Furniture
Please visit our official website for more galleries and case studies of under stairs storage solutions http://www.avarfurniture.co.uk/understairs-storage
All Glass Wine CellarAll Glass Wine Cellar
Blue Grouse Wine CellarsBlue Grouse Wine Cellars
The all-glass wine cellar is the focal point of this great room in a beautiful, high-end West Vancouver home. Learn more about this project at http://bluegrousewinecellars.com/West-Vancouver-Custom-Wine-Cellars-Contemporary-Project.html Photo Credit: Kent Kallberg 1621 Welch St North Vancouver, BC V7P 2Y2‎ (604) 929-3180 - bluegrousewinecellars.com
Off The Loom Ashington - French BlueOff The Loom Ashington - French Blue
Bowloom LtdBowloom Ltd
Moderne Treppe in London
HoneycroftHoneycroft
Visbeen ArchitectsVisbeen Architects
Große Moderne Holztreppe in L-Form mit Holz-Setzstufen und Stahlgeländer in Grand Rapids
Robinson St.Robinson St.
LETTER FOUR, INC.LETTER FOUR, INC.
Schwebende, Mittelgroße Moderne Holztreppe mit offenen Setzstufen und Stahlgeländer in Los Angeles
Kirkland 4 Star Built Green Custom HomeKirkland 4 Star Built Green Custom Home
H2D Architecture + DesignH2D Architecture + Design
This home is designed to be accessible for all three floors of the home via the residential elevator shown in the photo. The elevator runs through the core of the house, from the basement to rooftop deck. Alongside the elevator, the steel and walnut floating stair provides a feature in the space. Design by: H2D Architecture + Design www.h2darchitects.com #kirklandarchitect #kirklandcustomhome #kirkland #customhome #greenhome #sustainablehomedesign #residentialelevator #concreteflooring
ULTRA MODERN HERTFORDSHIRE HOMEULTRA MODERN HERTFORDSHIRE HOME
Jonathan Little PhotographyJonathan Little Photography
Jonathan Little
Schwebende, Große Moderne Glastreppe mit Glas-Setzstufen in Hampshire

Türkise Treppen Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.