Optimised Bathroom
Optimised Bathroom
LUND
Neue Farben und optimierte Stauraum. Entwurf vom Schrank rechts.
Mittelgroßes Modernes Badezimmer mit türkisfarbenen Schränken, Einbaubadewanne, Wandtoilette, beigefarbenen Fliesen und integriertem Waschbecken in Berlin
Architektur Essen
Architektur Essen
Patrick Kaut
Unbedeckte Moderne Dachterrasse im Dach in Essen
Studio B
Studio B
bop architects
Offene, Mittelgroße Moderne Küche mit integriertem Waschbecken, Betonarbeitsplatte, braunem Holzboden, Kücheninsel, braunem Boden und grauer Arbeitsplatte in Berlin
Haus S
Haus S
PFEIFFER ARCHITEKTUR
Foto: Katja Velmans
Mittelgroße, Einzeilige Moderne Wohnküche mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, Küchenrückwand in Weiß, Glasrückwand, schwarzen Elektrogeräten, hellem Holzboden, Kücheninsel, beigem Boden, grauer Arbeitsplatte und Mineralwerkstoff-Arbeitsplatte in Düsseldorf
Holzhaus in Schleching
Holzhaus in Schleching
Lebensraum Holz GmbH
Nach dem Entwurf des Architekturbüros w.raum Sebastian Wagnerberger entstand hier ein modernes Niedrigenergiehaus, das sich in der Architektur anlehnt an das traditionelle Chiemgauer Bauernhaus. Außen ist das Gebäude optisch geteilt in Wohnhaus und »Stadl«, ganz genau zu erkennen an der unterschiedlichen Gestaltung der Fassade in Bezug auf Fenstergröße und Schalungsart. Der Wohnhausteil ist außerdem mit einem großen Dachüberstand und Balkon ausgestattet. Die Fensterläden hier sind klassische Holzläden, während auf der Stadlseite moderne Schiebeläden eingebaut wurden. Auch innen unterscheiden sich die Bereiche – im Wohnhaus traditionell gemütlich mit kleineren Räumen und niedrigeren Decken, im Stadl ein großzügiges Studio im OG. Baujahr 2015 Wohnfläche 202 m² Leistungen Fachplanung, GU-Ausführung Entwurf w.raum Architekt Sebastian Wagnerberger Heizsystem Luft-Wasser-Wärmepumpe mit Fußbodenheizung, Holzofen Technische Daten Datenblatt Aufnahmen: Michael Voit
Fensterkoffer in Eiche mit Sitzbank (Tischlerarbeit)
Fensterkoffer in Eiche mit Sitzbank (Tischlerarbeit)
Bulthaup Hannover
Geschlossene, Große Moderne Küche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, grünen Schränken, Elektrogeräten mit Frontblende, Porzellan-Bodenfliesen, Kücheninsel, grauem Boden und grauer Arbeitsplatte in Hannover
Lago Bungalow Kitchen
Lago Bungalow Kitchen
Nar Design Group
This kitchen proves small East sac bungalows can have high function and all the storage of a larger kitchen. A large peninsula overlooks the dining and living room for an open concept. A lower countertop areas gives prep surface for baking and use of small appliances. Geometric hexite tiles by fireclay are finished with pale blue grout, which complements the upper cabinets. The same hexite pattern was recreated by a local artist on the refrigerator panes. A textured striped linen fabric by Ralph Lauren was selected for the interior clerestory windows of the wall cabinets.
Wellesley - Contemporary Farm House
Wellesley - Contemporary Farm House
Structure Home
Set upon an oversized and highly sought-after creekside lot in Brentwood, this ​two story home and full guest home exude a casual, contemporary farmhouse style and vibe. The main residence boasts 5 bedrooms and 5.5 bathrooms, each ensuite with thoughtful touches that accentuate the home’s overall classic finishes. The master retreat opens to a large balcony overlooking the yard accented by mature bamboo and palms. Other features of the main house include European white oak floors, recessed lighting, built in speaker system, attached 2-car garage and a laundry room with 2 sets of state-of-the-art Samsung washers and dryers. The bedroom suite on the first floor enjoys its own entrance, making it ideal for guests. The open concept kitchen features Calacatta marble countertops, Wolf appliances, wine storage, dual sinks and dishwashers and a walk-in butler’s pantry. The loggia is accessed via La Cantina bi-fold doors that fully open for year-round alfresco dining on the terrace, complete with an outdoor fireplace. The wonderfully imagined yard contains a sparkling pool and spa and a crisp green lawn and lovely deck and patio areas. Step down further to find the detached guest home, which was recognized with a Decade Honor Award by the Los Angeles Chapter of the AIA in 2006, and, in fact, was a frequent haunt of Frank Gehry who inspired its cubist design. The guest house has a bedroom and bathroom, living area, a newly updated kitchen and is surrounded by lush landscaping that maximizes its creekside setting, creating a truly serene oasis.
Docking Drawer in Studio Dearborn kitchen
Docking Drawer in Studio Dearborn kitchen
Studio Dearborn
A 1920s colonial in a shorefront community in Westchester County had an expansive renovation with new kitchen by Studio Dearborn. Countertops White Macauba; interior design Lorraine Levinson. Photography, Timothy Lenz.
Barn Door Walk-In Pantry, Transitional Kitchen Remodel
Barn Door Walk-In Pantry, Transitional Kitchen Remodel
MainStreet Design Build
This beautiful Birmingham, MI home had been renovated prior to our clients purchase, but the style and overall design was not a fit for their family. They really wanted to have a kitchen with a large “eat-in” island where their three growing children could gather, eat meals and enjoy time together. Additionally, they needed storage, lots of storage! We decided to create a completely new space. The original kitchen was a small “L” shaped workspace with the nook visible from the front entry. It was completely closed off to the large vaulted family room. Our team at MSDB re-designed and gutted the entire space. We removed the wall between the kitchen and family room and eliminated existing closet spaces and then added a small cantilevered addition toward the backyard. With the expanded open space, we were able to flip the kitchen into the old nook area and add an extra-large island. The new kitchen includes oversized built in Subzero refrigeration, a 48” Wolf dual fuel double oven range along with a large apron front sink overlooking the patio and a 2nd prep sink in the island. Additionally, we used hallway and closet storage to create a gorgeous walk-in pantry with beautiful frosted glass barn doors. As you slide the doors open the lights go on and you enter a completely new space with butcher block countertops for baking preparation and a coffee bar, subway tile backsplash and room for any kind of storage needed. The homeowners love the ability to display some of the wine they’ve purchased during their travels to Italy! We did not stop with the kitchen; a small bar was added in the new nook area with additional refrigeration. A brand-new mud room was created between the nook and garage with 12” x 24”, easy to clean, porcelain gray tile floor. The finishing touches were the new custom living room fireplace with marble mosaic tile surround and marble hearth and stunning extra wide plank hand scraped oak flooring throughout the entire first floor.
Hideen Storage Kitchen
Hideen Storage Kitchen
Morgan McMurphy Renovation & Design
Geräumige Landhausstil Küche mit Doppelwaschbecken, Schrankfronten mit vertiefter Füllung, weißen Schränken, Marmor-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Weiß, Rückwand aus Keramikfliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, Porzellan-Bodenfliesen, Vorratsschrank und braunem Boden in Chicago
Maple Leaf Kitchen
Maple Leaf Kitchen
Savvy Interiors/ inSIDE by Savvy
Offene Klassische Küche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, Schrankfronten mit vertiefter Füllung, hellen Holzschränken, Küchenrückwand in Weiß, Küchengeräten aus Edelstahl, braunem Holzboden, Kücheninsel, braunem Boden und weißer Arbeitsplatte in San Diego
MCLEAN
MCLEAN
celia welch interiors
Angie Seckinger
Großes, Abgetrenntes Klassisches Wohnzimmer mit beiger Wandfarbe, Kamin, Kaminumrandung aus Stein und gewölbter Decke in Washington, D.C.
Contemporary country Kitchen Renovation
Contemporary country Kitchen Renovation
reDesign home
With tall ceilings, an impressive stone fireplace, and original wooden beams, this home in Glen Ellyn, a suburb of Chicago, had plenty of character and a style that felt coastal. Six months into the purchase of their home, this family of six contacted Alessia Loffredo and Sarah Coscarelli of ReDesign Home to complete their home’s renovation by tackling the kitchen. “Surprisingly, the kitchen was the one room in the home that lacked interest due to a challenging layout between kitchen, butler pantry, and pantry,” the designer shared, “the cabinetry was not proportionate to the space’s large footprint and height. None of the house’s architectural features were introduced into kitchen aside from the wooden beams crossing the room throughout the main floor including the family room.” She moved the pantry door closer to the prepping and cooking area while converting the former butler pantry a bar. Alessia designed an oversized hood around the stove to counterbalance the impressive stone fireplace located at the opposite side of the living space. She then wanted to include functionality, using Trim Tech‘s cabinets, featuring a pair with retractable doors, for easy access, flanking both sides of the range. The client had asked for an island that would be larger than the original in their space – Alessia made the smart decision that if it was to increase in size it shouldn’t increase in visual weight and designed it with legs, raised above the floor. Made out of steel, by Wayward Machine Co., along with a marble-replicating porcelain countertop, it was designed with durability in mind to withstand anything that her client’s four children would throw at it. Finally, she added finishing touches to the space in the form of brass hardware from Katonah Chicago, with similar toned wall lighting and faucet.
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.