Houzz Logo Print
  1. Eingang
  2. Bodenfarbe: Schwarz

Eingang mit schwarzem Boden Ideen und Design

Minneapolis Charmer
Minneapolis Charmer
Locale Design Build
Landhausstil Eingang mit Stauraum, grauer Wandfarbe, Einzeltür, Haustür aus Glas und schwarzem Boden in Minneapolis
Stair
Stair
Brian Watford Interiors
Klassischer Eingang mit beiger Wandfarbe, dunklem Holzboden und schwarzem Boden in Atlanta
Modern Dutch Colonial Remodel
Modern Dutch Colonial Remodel
Amy Aidinis Hirsch
Neil Landino
Klassischer Eingang mit Stauraum, grauer Wandfarbe, Klöntür, schwarzer Haustür, Schieferboden und schwarzem Boden in New York
Nest in the Trees
Nest in the Trees
Anchor Builders
Design & Build Team: Anchor Builders, Photographer: Andrea Rugg Photography
Mittelgroßer Klassischer Eingang mit Stauraum, weißer Wandfarbe, Porzellan-Bodenfliesen und schwarzem Boden in Minneapolis
Woodbridge Modern Masterpiece
Woodbridge Modern Masterpiece
Design by the Jonathans
Jonathan Gordon
Mittelgroßer Moderner Eingang mit Stauraum, grauer Wandfarbe, Keramikboden und schwarzem Boden in Bridgeport
Contemporary Entry
Contemporary Entry
Moderner Eingang mit grauer Wandfarbe und schwarzem Boden in Wichita
Medina
Medina
gr home
Klassischer Eingang mit Foyer und schwarzem Boden in Seattle
Small Space Living in Outport Community, Port Rexton
Small Space Living in Outport Community, Port Rexton
Becki Peckham
Photo: Becki Peckham © 2013 Houzz
Maritimer Eingang mit gebeiztem Holzboden und schwarzem Boden in Sonstige
Lovell Residence
Lovell Residence
Quezada Architecture
Moderner Eingang mit Schieferboden und schwarzem Boden in San Francisco
Front Entry with Black Doors
Front Entry with Black Doors
Wow Great Place
This is the project we show clients when we suggest they paint their doors black, though they usually look at us like we are crazy. Then they see the result of this wonderful front foyer, and grab the paintbrush!
Rustic Canyon New Home
Rustic Canyon New Home
Tim Barber Architects
Karyn Millet Photography
Klassischer Eingang mit Korridor, dunklem Holzboden und schwarzem Boden in Los Angeles
Mudroom Storage
Mudroom Storage
Closet Classics
Mudroom storage cabinets with bench in contemporary styling in Driftwood finish with Arctic White bench seat and trim.
Mittelgroßer Moderner Eingang mit Stauraum, weißer Wandfarbe, Porzellan-Bodenfliesen und schwarzem Boden in Philadelphia
White Exterior Natural Stone Veneer
White Exterior Natural Stone Veneer
Daco Stone
Daco Real Stone Veneers is the perfect solution for updating your exterior by adding the timeless beauty of natural stone that is as easy to use as tile
Oak Ridge
Oak Ridge
ML Interior Designs
Gray and yellow mudroom
Klassischer Eingang mit grauer Wandfarbe, Einzeltür, Haustür aus Glas und schwarzem Boden in New York
Brookmont Home
Brookmont Home
Wiedemann Architects LLC
Mud room and kids entrance This project is a new 5,900 sf. primary residence for a couple with three children. The site is slightly elevated above the residential street and enjoys winter views of the Potomac River. The family’s requirements included five bedrooms, five full baths, a powder room, family room, dining room, eat-in kitchen, walk-in pantry, mudroom, lower level recreation room, exercise room, media room and numerous storage spaces. Also included was the request for an outdoor terrace and adequate outdoor storage, including provision for the storage of bikes and kayaks. The family needed a home that would have two entrances, the primary entrance, and a mudroom entry that would provide generous storage spaces for the family’s active lifestyle. Due to the small lot size, the challenge was to accommodate the family’s requirements, while remaining sympathetic to the scale of neighboring homes. The residence employs a “T” shaped plan to aid in minimizing the massing visible from the street, while organizing interior spaces around a private outdoor terrace space accessible from the living and dining spaces. A generous front porch and a gambrel roof diminish the home’s scale, providing a welcoming view along the street front. A path along the right side of the residence leads to the family entrance and a small outbuilding that provides ready access to the bikes and kayaks while shielding the rear terrace from view of neighboring homes. The two entrances join a central stair hall that leads to the eat-in kitchen overlooking the great room. Window seats and a custom built banquette provide gathering spaces, while the French doors connect the great room to the terrace where the arbor transitions to the garden. A first floor guest suite, separate from the family areas of the home, affords privacy for both guests and hosts alike. The second floor Master Suite enjoys views of the Potomac River through a second floor arched balcony visible from the front. The exterior is composed of a board and batten first floor with a cedar shingled second floor and gambrel roof. These two contrasting materials and the inclusion of a partially recessed front porch contribute to the perceived diminution of the home’s scale relative to its smaller neighbors. The overall intention was to create a close fit between the residence and the neighboring context, both built and natural. Builder: E.H. Johnstone Builders Anice Hoachlander Photography
Kirkland WOW Factor
Kirkland WOW Factor
Lakeville Homes
The entry path takes your over a water feature. It hints at the home's connection to the nearby Lake Washington, adding drama in an understated manner.
Colonial renovation
Colonial renovation
reDesign home | chicago
Großer Landhaus Eingang mit bunten Wänden, Schieferboden, schwarzem Boden und vertäfelten Wänden in Chicago
A Hidden Gem
A Hidden Gem
The Kitchen Studio of Glen Ellyn
  Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW   Lakefront property in the northwest suburbs of Chicago is hard to come by, so when we were hired by this young family with exactly that, we were immediately inspired by not just the unusually large footprint of this 1950’s colonial revival but also the lovely views of the manmade lake it was sited on. The large 5-bedroom home was solidly stuck in the 1980’s, but we saw tons of potential. We started out by updating the existing staircase with a fresh coat of paint and adding new herringbone slate to the entry hall. The powder room off the entryway also got a refresh - new flooring, new cabinets and fixtures. We ran the new slate right through into this space for some consistency. A fun wallpaper and shiplap trim add a welcoming feel and set the tone for the home. Next, we tackled the kitchen. Located away from the rest of the first floor, the kitchen felt a little isolated, so we immediately began planning for how to better connect it to the rest of the first floor. We landed on removing the wall between the kitchen and dining room and designed a modified galley style space with separate cooking and clean up zones. The cooking zone consists of the refrigerator, prep sink and cooktop, along with a nice long run of prep space at the island. The cleanup side of the kitchen consists of the main sink and dishwasher. Both areas are situated so that the user can view the lake during prep work and cleanup! One of the home’s main puzzles was how to incorporate the mudroom and area in front of the patio doors at the back of the house. We already had a breakfast table area, so the space by the patio doors was a bit of a no man’s land. We decided to separate the kitchen proper from what became the new mudroom with a large set of barn doors. That way you can quickly hide any mudroom messes but have easy access to the light coming in through the patio doors as well as the outdoor grilling station. We also love the impact the barn doors add to the overall space. The homeowners’ first words to us were “it’s time to ditch the brown,” so we did! We chose a lovely blue pallet that reflects the home’s location on the lake which is also vibrant yet easy on the eye. Countertops are white quartz, and the natural oak floor works well with the other honey accents. The breakfast table was given a refresh with new chairs, chandelier and window treatments that frame the gorgeous views of the lake out the back. We coordinated the slate mudroom flooring with that used in the home’s main entrance for a consistent feel. The storage area consists of open and closed storage to allow for some clutter control as needed. Next on our “to do” list was revamping the dated brown bar area in the neighboring dining room. We eliminated the clutter by adding some closed cabinets and did some easy updates to help the space feel more current. One snag we ran into here was the discovery of a beam above the existing open shelving that had to be modified with a smaller structural beam to allow for our new design to work. This was an unexpected surprise, but in the end we think it was well worth it! We kept the colors here a bit more muted to blend with the homeowner’s existing furnishings. Open shelving and polished nickel hardware add some simple detail to the new entertainment zone which also looks out onto the lake! Next we tackled the upstairs starting with the homeowner’s son’s bath. The bath originally had both a tub shower and a separate shower, so we decided to swap out the shower for a new laundry area. This freed up some space downstairs in what used to be the mudroom/laundry room and is much more convenient for daily laundry needs. We continued the blue palette here with navy cabinetry and the navy tile in the shower. Porcelain floor tile and chrome fixtures keep maintenance to a minimum while matte black mirrors and lighting add some depth the design. A low maintenance runner adds some warmth underfoot and ties the whole space together. We added a pocket door to the bathroom to minimize interference with the door swings. The left door of the laundry closet is on a 180 degree hinge to allow for easy full access to the machines. Next we tackled the master bath which is an en suite arrangement. The original was typical of the 1980’s with the vanity outside of the bathroom, situated near the master closet. And the brown theme continued here with multiple shades of brown. Our first move was to segment off the bath and the closet from the master bedroom. We created a short hall from the bedroom to the bathroom with his and hers walk-in closets on the left and right as well as a separate toilet closet outside of the main bathroom for privacy and flexibility. The original bathroom had a giant soaking tub with steps (dangerous!) as well as a small shower that did not work well for our homeowner who is 6’3”. With other bathtubs in the home, they decided to eliminate the tub and create an oversized shower which takes up the space where the old tub was located. The double vanity is on the opposite wall and a bench is located under the window for morning conversations and a place to set a couple of towels. The pallet in here is light and airy with a mix of blond wood, creamy porcelain and marble tile, and brass accents. A simple roman shade adds some texture and it’s top-down mechanism allows for light and privacy. This large whole house remodel gave our homeowners not only the ability to maximize the potential of their home but also created a lovely new frame from which to view their fabulous lake views. Designed by: Susan Klimala, CKD, CBD Photography by: Michael Kaskel For more information on kitchen and bath design ideas go to: www.kitchenstudio-ge.com
Minecraft House
Minecraft House
Board & Vellum
Photo by Tina Witherspoon.
Mittelgroßer Moderner Eingang mit Foyer, weißer Wandfarbe, Keramikboden, Einzeltür, weißer Haustür und schwarzem Boden in Seattle

Eingang mit schwarzem Boden Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.