Houzz Logo Print
  1. Häuser
  2. Bedachungsmaterial: Dachbegrünung

Kleine Dachbegrünungen Ideen und Design

Shipping Container Floating Housing UnitsShipping Container Floating Housing Units
Pacific-Visions Studio LLCPacific-Visions Studio LLC
Kleines, Einstöckiges Modernes Haus mit weißer Fassadenfarbe und Flachdach in Sonstige
Tiny HouseTiny House
Jessica Helgerson Interior DesignJessica Helgerson Interior Design
This little house is where Jessica and her family have been living for the last several years. It sits on a five-acre property on Sauvie Island. Photo by Lincoln Barbour.
ExteriorExterior
David Coulson Design Ltd.David Coulson Design Ltd.
An exterior shot of the 900 sq.ft. Japanesque style studio with a green roof.
Kleines, Einstöckiges Uriges Haus mit brauner Fassadenfarbe und Flachdach in Sonstige
INVISIBLE DWELLINGSINVISIBLE DWELLINGS
STUDIO-B.a.d  ARCHITECTSSTUDIO-B.a.d ARCHITECTS
Hinton wood Admiral is a major artery that serves the north and south route toward the coastal area of High cliffe and further along toward Christchurch . The site itself is currently occupied by two single storey pitched roofed outbuildings, which are used by the residents. Studio B.a.d where commissioned to undertake a detailed feasibility study to create two new dwellings in an existing back garden. The design strategy has been to create two invisible high quality semi detached flat roofed houses on a left over piece of garden land close to the heart of Hinton Admiral. The form, material and detailed composition of the development has evolved through extensive research into the local vernacular and with an overriding view to keep these dwellings very low in height. The scheme has placed great importance on the quality of living of potential residents and the privacy / amenity of existing neighboring residents. The new houses have been carefully positioned on the site to minimize disruption to adjacent buildings and development's, with the schemes primary aspect facing South. Improved landscaping and planting between the proposed new houses and existing developments will also aid visual screening and improve resident’s amenity. Materials have been selected to reference (but not replicate) those found locally and will be hard wearing but also textured, possessing a feeling of quality. The new houses has access to a private amenity courtyard which is South facing.
Pool & Boat House "Casita"Pool & Boat House "Casita"
AM ArchitectureAM Architecture
Kleines, Einstöckiges Modernes Haus mit Steinfassade, beiger Fassadenfarbe und Flachdach in Sonstige
Grey DuckGrey Duck
SALA ArchitectsSALA Architects
The homeowners sought to create a modest, modern, lakeside cottage, nestled into a narrow lot in Tonka Bay. The site inspired a modified shotgun-style floor plan, with rooms laid out in succession from front to back. Simple and authentic materials provide a soft and inviting palette for this modern home. Wood finishes in both warm and soft grey tones complement a combination of clean white walls, blue glass tiles, steel frames, and concrete surfaces. Sustainable strategies were incorporated to provide healthy living and a net-positive-energy-use home. Onsite geothermal, solar panels, battery storage, insulation systems, and triple-pane windows combine to provide independence from frequent power outages and supply excess power to the electrical grid. Photos by Corey Gaffer
Trollstua (Troll's Den)Trollstua (Troll's Den)
Winkelman ArchitectureWinkelman Architecture
Trent Bell
Kleines, Einstöckiges Rustikales Haus mit brauner Fassadenfarbe und Pultdach in Portland Maine
Picard Point CabinPicard Point Cabin
Sayler | Owens | Kerr design studioSayler | Owens | Kerr design studio
Nestled into the existing landscape.
Kleines, Einstöckiges Rustikales Haus in Seattle
Grandview Laneway Residence - ExteriorGrandview Laneway Residence - Exterior
Novell Design Build & Novella OutdoorsNovell Design Build & Novella Outdoors
People are happier in a green environment than in grey surroundings! Between the pavers, we planted some creeping thyme, and put a little plum tree in their small yard! An herb garden and downspout garden was a must-have for these excellent chefs. By building a living roof, we climate-proofed this laneway.A green roof provides a rainwater buffer, purifies the air, reduces the ambient temperature, regulates the indoor temperature, saves energy and encourages biodiversity in the city.
RUSTICASA | Casa do Brezo | Paredes de CouraRUSTICASA | Casa do Brezo | Paredes de Coura
RUSTICASARUSTICASA
La estilización llega a su paroxismo con el modelo Coral de Rusticasa® © Rusticasa
Kleines, Einstöckiges Haus mit Flachdach und brauner Fassadenfarbe in Sonstige
Lake Union Float Home, Seattle WALake Union Float Home, Seattle WA
Dan Nelson, Designs Northwest ArchitectsDan Nelson, Designs Northwest Architects
Spiral stair to putting green on the roof. Photography by Ben Benschneider.
Kleines Industrial Haus mit Mix-Fassade, brauner Fassadenfarbe und Flachdach in Seattle
Midcentury Home Addition and renovationMidcentury Home Addition and renovation
Donald Lococo ArchitectsDonald Lococo Architects
Designed in 1970 for an art collector, the existing referenced 70’s architectural principles. With its cadence of ‘70’s brick masses punctuated by a garage and a 4-foot-deep entrance recess. This recess, however, didn’t convey to the interior, which was occupied by disjointed service spaces. To solve, service spaces are moved and reorganized in open void in the garage. (See plan) This also organized the home: Service & utility on the left, reception central, and communal living spaces on the right. To maintain clarity of the simple one-story 70’s composition, the second story add is recessive. A flex-studio/extra bedroom and office are designed ensuite creating a slender form and orienting them front to back and setting it back allows the add recede. Curves create a definite departure from the 70s home and by detailing it to "hover like a thought" above the first-floor roof and mentally removable sympathetic add.Existing unrelenting interior walls and a windowless entry, although ideal for fine art was unconducive for the young family of three. Added glass at the front recess welcomes light view and the removal of interior walls not only liberate rooms to communicate with each other but also reinform the cleared central entry space as a hub. Even though the renovation reinforms its relationship with art, the joy and appreciation of art was not dismissed. A metal sculpture lost in the corner of the south side yard bumps the sculpture at the front entrance to the kitchen terrace over an added pedestal. (See plans) Since the roof couldn’t be railed without compromising the one-story '70s composition, the sculpture garden remains physically inaccessible however mirrors flanking the chimney allow the sculptures to be appreciated in three dimensions. The mirrors also afford privacy from the adjacent Tudor's large master bedroom addition 16-feet away.
Madison Valley ResidenceMadison Valley Residence
Yellowstone TraditionsYellowstone Traditions
Derik Olsen Photography
Einstöckiges, Kleines Rustikales Haus mit Satteldach in Sonstige
Black BoxBlack Box
ANX / Aaron Neubert ArchitectsANX / Aaron Neubert Architects
A steeply sloping property in the Franklin Hills neighborhood of Los Angeles is the site for this 200 square foot writer’s studio, labeled the “Black Box” for its minimal geometry and dark stained cladding. Floating above an existing residence and capturing a panoramic view of Griffith Park and its famed Observatory, the Black Box serves as the office for a technology author and columnist. Entry to the structure is obtained by ascending the hillside stairs and passing below the tree canopy enveloping the studio. A custom fabricated steel fenestration system opens to the entry platform though a pair of telescoping doors. The assembly turns the corner and terminates in a picture window, directing the occupant to the expansive views. The position of the studio and the arrival sequence creates the desired separation between home life and work life. Brian Thomas Jones
Trollstua (Troll's Den)Trollstua (Troll's Den)
Winkelman ArchitectureWinkelman Architecture
Trent Bell
Kleines, Einstöckiges Rustikales Haus mit brauner Fassadenfarbe und Pultdach in Portland Maine
Getaway HousesGetaway Houses
Wems MIAH ArchitectsWems MIAH Architects
Kleines, Einstöckiges Maritimes Haus mit beiger Fassadenfarbe und Satteldach in Sonstige
Architect's Garden StudioArchitect's Garden Studio
Mark Eric Benner - Architects, Ltd.Mark Eric Benner - Architects, Ltd.
Photographer: Matthew Hutchison
Kleines, Einstöckiges Uriges Haus mit beiger Fassadenfarbe und Satteldach in Chicago
Lake Union Float Home, Seattle WALake Union Float Home, Seattle WA
Dan Nelson, Designs Northwest ArchitectsDan Nelson, Designs Northwest Architects
Entry side boarding ramp with spiral stair to the roof top putting green. Photography by Ben Benschneider.
Zweistöckiges, Kleines Industrial Haus mit Mix-Fassade, brauner Fassadenfarbe und Flachdach in Seattle
Midcentury Home Addition and renovationMidcentury Home Addition and renovation
Donald Lococo ArchitectsDonald Lococo Architects
Designed in 1970 for an art collector, the existing referenced 70’s architectural principles. With its cadence of ‘70’s brick masses punctuated by a garage and a 4-foot-deep entrance recess. This recess, however, didn’t convey to the interior, which was occupied by disjointed service spaces. To solve, service spaces are moved and reorganized in open void in the garage. (See plan) This also organized the home: Service & utility on the left, reception central, and communal living spaces on the right. To maintain clarity of the simple one-story 70’s composition, the second story add is recessive. A flex-studio/extra bedroom and office are designed ensuite creating a slender form and orienting them front to back and setting it back allows the add recede. Curves create a definite departure from the 70s home and by detailing it to "hover like a thought" above the first-floor roof and mentally removable sympathetic add.Existing unrelenting interior walls and a windowless entry, although ideal for fine art was unconducive for the young family of three. Added glass at the front recess welcomes light view and the removal of interior walls not only liberate rooms to communicate with each other but also reinform the cleared central entry space as a hub. Even though the renovation reinforms its relationship with art, the joy and appreciation of art was not dismissed. A metal sculpture lost in the corner of the south side yard bumps the sculpture at the front entrance to the kitchen terrace over an added pedestal. (See plans) Since the roof couldn’t be railed without compromising the one-story '70s composition, the sculpture garden remains physically inaccessible however mirrors flanking the chimney allow the sculptures to be appreciated in three dimensions. The mirrors also afford privacy from the adjacent Tudor's large master bedroom addition 16-feet away.

Kleine Dachbegrünungen Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.