Houzz Logo Print

Mid-Century Treppen Ideen und Design

Project | Coastal Beach House
Project | Coastal Beach House
Eco Outdoor USAEco Outdoor USA
Architecture & Interiors: Studio Esteta Photography: Sean Fennessy Located in an enviable position within arm’s reach of a beach pier, the refurbishment of Coastal Beach House references the home’s coastal context and pays homage to it’s mid-century bones. “Our client’s brief sought to rejuvenate the double storey residence, whilst maintaining the existing building footprint”, explains Sarah Cosentino, director of Studio Esteta. As the orientation of the original dwelling already maximized the coastal aspect, the client engaged Studio Esteta to tailor the spatial arrangement to better accommodate their love for entertaining with minor modifications. “In response, our design seeks to be in synergy with the mid-century character that presented, emphasizing its stylistic significance to create a light-filled, serene and relaxed interior that feels wholly connected to the adjacent bay”, Sarah explains. The client’s deep appreciation of the mid-century design aesthetic also called for original details to be preserved or used as reference points in the refurbishment. Items such as the unique wall hooks were repurposed and a light, tactile palette of natural materials was adopted. The neutral backdrop allowed space for the client’s extensive collection of art and ceramics and avoided distracting from the coastal views.
Etobicoke Mid-Century Modern House
Etobicoke Mid-Century Modern House
Solares ArchitectureSolares Architecture
Gerade Retro Holztreppe mit Holz-Setzstufen und Mix-Geländer in Toronto
Park Slope Modern Row House
Park Slope Modern Row House
The Brooklyn StudioThe Brooklyn Studio
This residence was a complete gut renovation of a 4-story row house in Park Slope, and included a new rear extension and penthouse addition. The owners wished to create a warm, family home using a modern language that would act as a clean canvas to feature rich textiles and items from their world travels. As with most Brooklyn row houses, the existing house suffered from a lack of natural light and connection to exterior spaces, an issue that Principal Brendan Coburn is acutely aware of from his experience re-imagining historic structures in the New York area. The resulting architecture is designed around moments featuring natural light and views to the exterior, of both the private garden and the sky, throughout the house, and a stripped-down language of detailing and finishes allows for the concept of the modern-natural to shine. Upon entering the home, the kitchen and dining space draw you in with views beyond through the large glazed opening at the rear of the house. An extension was built to allow for a large sunken living room that provides a family gathering space connected to the kitchen and dining room, but remains distinctly separate, with a strong visual connection to the rear garden. The open sculptural stair tower was designed to function like that of a traditional row house stair, but with a smaller footprint. By extending it up past the original roof level into the new penthouse, the stair becomes an atmospheric shaft for the spaces surrounding the core. All types of weather – sunshine, rain, lightning, can be sensed throughout the home through this unifying vertical environment. The stair space also strives to foster family communication, making open living spaces visible between floors. At the upper-most level, a free-form bench sits suspended over the stair, just by the new roof deck, which provides at-ease entertaining. Oak was used throughout the home as a unifying material element. As one travels upwards within the house, the oak finishes are bleached to further degrees as a nod to how light enters the home. The owners worked with CWB to add their own personality to the project. The meter of a white oak and blackened steel stair screen was designed by the family to read “I love you” in Morse Code, and tile was selected throughout to reference places that hold special significance to the family. To support the owners’ comfort, the architectural design engages passive house technologies to reduce energy use, while increasing air quality within the home – a strategy which aims to respect the environment while providing a refuge from the harsh elements of urban living. This project was published by Wendy Goodman as her Space of the Week, part of New York Magazine’s Design Hunting on The Cut. Photography by Kevin Kunstadt
Finden Sie den richtigen Experten für Ihr Projekt
Finden Sie die besten Design- und Renovierungsexperten auf Houzz
Seattle Midcentury Addition and Remodel
Seattle Midcentury Addition and Remodel
H2D Architecture + DesignH2D Architecture + Design
Slat wall design acts as a railing while separating spaces at the same time - a great solution for breaking up spaces while still allowing light to pass through. Design by: H2D Architecture + Design www.h2darchitects.com Built by: Carlisle Classic Homes Photos: Christopher Nelson Photography
Chevy Chase - Mid Century
Chevy Chase - Mid Century
Teass \ Warren ArchitectsTeass \ Warren Architects
Mittelgroße Retro Treppe in U-Form mit Holz-Setzstufen und Holzwänden in Washington, D.C.
Hi-Hat House
Hi-Hat House
Kimball Modern Design + InteriorsKimball Modern Design + Interiors
Retro Treppe in L-Form mit Holz-Setzstufen in Denver
Wine Bar
Wine Bar
Lisa & LeroyLisa & Leroy
Making the most of tiny spaces is our specialty. The precious real estate under the stairs was turned into a custom wine bar.
Kleine Retro Treppe mit Holz-Setzstufen, Stahlgeländer und Holzwänden in Washington, D.C.
Richmond House
Richmond House
mossmoss
The custom rift sawn, white oak staircase with the attached perforated screen leads to the second, master suite level. The light flowing in from the dormer windows on the second level filters down through the staircase and the wood screen creating interesting light patterns throughout the day.
Hunter House Remodel
Hunter House Remodel
M.J. Toon ConstructionM.J. Toon Construction
Schwebende Retro Holztreppe mit Stahlgeländer in Burlington
Midcentury upgrade
Midcentury upgrade
Portland Stair CompanyPortland Stair Company
Alder post and railing with metal balusters. Portland Stair Company
Gerade, Mittelgroße Mid-Century Treppe mit Teppich-Treppenstufen, Teppich-Setzstufen und Mix-Geländer in Portland
Cohen Residence
Cohen Residence
Abramson ArchitectsAbramson Architects
A living tree is stationed on the ground level, sprouting up through the multi-tier stairwell. Photo: Jim Bartsch
Große Retro Treppe in U-Form mit offenen Setzstufen in Los Angeles
Mid Century MOD Austin Remodel
Mid Century MOD Austin Remodel
Becca Stephens InteriorsBecca Stephens Interiors
Molly Winters Photography
Gerade, Mittelgroße Mid-Century Treppe mit gefliesten Treppenstufen und gefliesten Setzstufen in Austin

Mid-Century Treppen Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.