1. Esszimmer
  2. Kaminumrandung: Beton

Esszimmer mit Kaminumrandung aus Beton Ideen und Design

PS22 | Einfamilienhaus in Prien am Chiemsee
PS22 | Einfamilienhaus in Prien am Chiemsee
PW.QUADRAT | Wagner Weinzierl Architekten
Offenes, Großes Skandinavisches Esszimmer mit weißer Wandfarbe, Betonboden, Kaminofen, Kaminumrandung aus Beton, weißem Boden und Holzdecke in München
Rhode Island
Rhode Island
TARA BAKER
Offenes, Großes Modernes Esszimmer mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, Tunnelkamin und Kaminumrandung aus Beton in San Francisco
Modern Mountain Cabin
Modern Mountain Cabin
HMH Architecture + Interiors
Dining rooms don't have to be overly formal and stuffy. We especially love the custom credenza and the Sarus Mobile ©David Lauer Photography
Mittelgroße Urige Wohnküche mit weißer Wandfarbe, braunem Holzboden, Kamin und Kaminumrandung aus Beton in Denver
Upscale Modern
Upscale Modern
Parkyn Design
Modern dining room with dark stained wood table and cream leather chairs.
Offenes, Mittelgroßes Modernes Esszimmer mit hellem Holzboden, weißer Wandfarbe, Gaskamin und Kaminumrandung aus Beton in Toronto
Newport Beach - Belcourt Remodel
Newport Beach - Belcourt Remodel
David A. Kaech & Associates, Inc.
Formal Dining Room - Remodel Photo by Robert Hansen
Geschlossenes, Großes Modernes Esszimmer mit Kaminumrandung aus Beton, Betonboden, weißer Wandfarbe, Kamin und beigem Boden in Orange County
Martis Camp Contemporary
Martis Camp Contemporary
Ward-Young Architecture & Planning - Truckee, CA
Offenes Uriges Esszimmer mit Kaminumrandung aus Beton und Tunnelkamin in Sacramento
Dining Room
Dining Room
Betty Wasserman Art & Interiors
A sleek dining room in a Tribeca loft we designed. We wanted this space to be as unique as our clients, so we incorporated a custom dining table and Bocci globe pendant lighting. Contemporary chairs by Dennis Miller bring the design together, pairing wonderfully with the lighting and contrasting with the table. Project completed by New York interior design firm Betty Wasserman Art & Interiors, which serves New York City, as well as across the tri-state area and in The Hamptons. For more about Betty Wasserman, click here: https://www.bettywasserman.com/ To learn more about this project, click here: https://www.bettywasserman.com/spaces/macdougal-manor/
Transitional Dining Room
Transitional Dining Room
Offenes, Großes Klassisches Esszimmer mit weißer Wandfarbe, dunklem Holzboden, Kamin, Kaminumrandung aus Beton und weißem Boden in Dallas
Long Dune Residence, Truro
Long Dune Residence, Truro
Hammer Architects
Peter Vanderwarker
Offenes, Mittelgroßes Mid-Century Esszimmer mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, Tunnelkamin, Kaminumrandung aus Beton und braunem Boden in Boston
Martis Camp Lot #158
Martis Camp Lot #158
Bethe Cohen Design
Offenes, Großes Rustikales Esszimmer mit beiger Wandfarbe, braunem Holzboden, Tunnelkamin und Kaminumrandung aus Beton in San Francisco
NOËL 2020
NOËL 2020
RénoDéco etc.
designer Lyne Brunet
Großes Esszimmer mit weißer Wandfarbe, Kamin, Kaminumrandung aus Beton und Holzdielenwänden in Montreal
Formal Dinning Room
Formal Dinning Room
Speas Interior Design
A formal dinning room like this surrounds your guests in a world of elegance and invites you into the nearby formal living room for a night cap by the fire.
Ohtama Residence
Ohtama Residence
Tucker Johnson Architects
The interiors reflect the same curated intention as the exteriors: a limited number of materials and simple detailing. The fixed elements create a gentle and neutral canvas. The furniture, finish of the fixtures, the warmth of the lighting, and the artwork on the walls should serve as the color and life of the space. The L-shape of the home, which follows the slope of the land, also lends itself to an efficient living arrangement for a family. The heart of the home, the kitchen, rests at the center of the house with the focus being a large, anchoring island.
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville Isaacs
Interior - Living Room and Dining Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/
Straw Bale Sanctuary
Straw Bale Sanctuary
Cristee-Meade Building Company
Mittelgroße Rustikale Wohnküche mit Keramikboden, Tunnelkamin und Kaminumrandung aus Beton in Denver
Haus ST
Haus ST
Julia Vogel Photography
Offenes, Großes Skandinavisches Esszimmer mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, Kaminumrandung aus Beton und Tunnelkamin in Köln
Inneneinrichtung eines Wohnhauses
Inneneinrichtung eines Wohnhauses
architare
Offenes, Großes Modernes Esszimmer mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, Kaminofen, Kaminumrandung aus Beton und beigem Boden in Stuttgart
House for Grand Designs – Small Budget Home
House for Grand Designs – Small Budget Home
Thomas Studio
This grand designs house is part earth sheltered. It has a concrete structure set into the slope of the site with a simple timber structure above at first floor. The interior space is flooded with daylight from the sides and from above. The open plan living spaces are ideal for a younger family who like to spend lots of time outside in the garden space.
Mid Century Modern ADA Remodel
Mid Century Modern ADA Remodel
Corinthian Fine Homes
We designed and renovated a Mid-Century Modern home into an ADA compliant home with an open floor plan and updated feel. We incorporated many of the homes original details while modernizing them. We converted the existing two car garage into a master suite and walk in closet, designing a master bathroom with an ADA vanity and curb-less shower. We redesigned the existing living room fireplace creating an artistic focal point in the room. The project came with its share of challenges which we were able to creatively solve, resulting in what our homeowners feel is their first and forever home. This beautiful home won three design awards: • Pro Remodeler Design Award – 2019 Platinum Award for Universal/Better Living Design • Chrysalis Award – 2019 Regional Award for Residential Universal Design • Qualified Remodeler Master Design Awards – 2019 Bronze Award for Universal Design
Greenlea
Greenlea
Visbeen Architects
Offenes, Mittelgroßes Landhausstil Esszimmer mit weißer Wandfarbe, braunem Holzboden, Kamin und Kaminumrandung aus Beton in Grand Rapids
Sie suchen Inspiration, um Ihr Esszimmer mit Kaminumrandung aus Beton zu renovieren oder planen ein Designer-Esszimmer von Grund auf neu zu gestalten? Houzz hat 811 Bilder der besten Designer, Inneneinrichter und Architekten dieses Landes, unter anderem von Visbeen Architects und Julia Vogel Photography. Sehen Sie sich Fotos in vielen verschiedenen Farben und Stilen an – wenn Sie ein Esszimmer mit Kaminumrandung aus Beton-Design entdeckt haben, das Sie inspiriert, speichern Sie das Foto in einem Ideenbuch oder kontaktieren Sie den Experten, dessen Design-Ideen Sie sich auch für Ihr Zuhause vorstellen können. Entdecken Sie in unserer Fotogalerie schöne Esszimmer-Ideen und finden Sie heraus, warum Houzz die beste Erfahrung bietet, wenn es um die Renovierung oder das Einrichten von Haus und Wohnung geht.
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Indem Sie weiterhin auf der Website surfen bzw. die App nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies und von ähnlichen Verfahren der Houzz Gruppe zur Verbesserung der Produkte, Dienstleistungen, zur Darstellung von relevanten Inhalten und um das Nutzererlebnis anzupassen, zu. Mehr erfahren.