Houzz Logo Print

Maritimer Garten Ideen und Design

lake house
lake house
Princeton Scapes IncPrinceton Scapes Inc
Lakeside outdoor living at its finest
Großer Maritimer Garten neben dem Haus mit direkter Sonneneinstrahlung, Natursteinplatten und Steindeko in Boston
Coan Waterfront Landscape, Camano Island, WA
Coan Waterfront Landscape, Camano Island, WA
Lankford Associates Landscape ArchitectsLankford Associates Landscape Architects
From the street, a round rock pathway leads to a small seating area next to the water with a small fire pit. Low maintenance, drought resistant and salt tolerant plantings were used in mass and clumps. This garden has become the focus of the neighborhood with many visitors stopping and enjoying what has become a neighborhood landmark. Located on the shores of Puget Sound in Washington State. Photo by R. Scott Lankford
Finden Sie den richtigen Experten für Ihr Projekt
Finden Sie die besten Design- und Renovierungsexperten auf Houzz
Front Yard Landscape
Front Yard Landscape
Stephanie D PooleStephanie D Poole
The vertical garden provides a small scale herb and vegetable garden with edible flowers. It's located close to the kitchen for ease of use and care.
Sea Glass House
Sea Glass House
Amy Martin Landscape DesignAmy Martin Landscape Design
Location: Hingham, MA, USA This newly constructed home in Hingham, MA was designed to openly embrace the seashore landscape surrounding it. The front entrance has a relaxed elegance with a classic plant theme of boxwood, hydrangea and grasses. The back opens to beautiful views of the harbor, with a terraced patio running the length of the house. The infinity pool blends seamlessly with the water landscape and splashes over the wall into the weir below. Planting beds break up the expanse of paving and soften the outdoor living spaces. The sculpture, made by a personal friend of the family, creates a stunning focal point with the open sky and sea behind. One side of the property was densely planted with large Spruce, Juniper and Birch on top of a 7' berm to provide instant privacy. Hokonechloa grass weaves its way around Annabelle Hydrangeas and Flower Carpet Roses. The other side had an existing stone stairway which was enhanced with a grove of Birch, hydrangea and Hakone grass. The Limelight Tree Hydrangeas and Boxwood offer a fresh welcome, while the Miscanthus grasses add a casual touch. The Stone wall and patio create a resting spot between rounds of tennis. The granite steps in the lawn allow for a comfortable transition up a steeper slope.
Tiburon Hillside
Tiburon Hillside
Arterra Landscape ArchitectsArterra Landscape Architects
The hillside garden responds to movement of the wind, flow of the water and warmth of the sun with an artful integration of storm water management practices. Rhythmic landforms and a grassy swale slow stormwater flow, allowing it to percolate into the ground and divert it away from the house. The meandering path and sitting area nestle in a warm pallet of colors maximizing the use of the side property and views of the San Francisco Bay. Low maintenance and drought & deer tolerant planting provide a gracious transition between the built environment and the adjoining openlands. Michele Lee Wilson Photography
Coastal Knoll - Hingham, MA
Coastal Knoll - Hingham, MA
Sean Papich Landscape ArchitectureSean Papich Landscape Architecture
Photography by Sean Papich and Monty & Nan Abbott
Maritimer Vorgarten mit direkter Sonneneinstrahlung in Boston
Bonin Architects-Meredith Getaway
Bonin Architects-Meredith Getaway
Bonin Architects &  AssociatesBonin Architects & Associates
Architectural and Landscape Design by Bonin Architects www.boninarchitects.com Photography by John W. Hession
Maritimer Garten in Boston
Cardiff
Cardiff
Arcadian LandscapeArcadian Landscape
Front Entrance, Terrace plantings
Mittelgroßer, Halbschattiger Maritimer Garten in San Diego
Jardin en bord de mer
Jardin en bord de mer
UserUser
Création complète d'un jardin en bord de mer Une terrasse en bois exotique entouré de massif et desservant le gazon offre une vue exceptionnelle sur la mer. Une ambiance cosy ou il fait bon vivre Les massifs sont fleuris, structurés et résistant au bord de mer : Teucrium, Perovskia, Griselina, ...
Beechwood - rear view
Beechwood - rear view
VESP ArchitectsVESP Architects
Located in a wooded area of coastline above South Sands in Salcombe, the design for this replacement dwelling looked to create a modern home that sits comfortably within its setting but also maximises connection and views out to the surrounding landscape and coast. A simple palette of natural materials reflects the wooded surroundings. The house is predominantly clad in timber, used in panels of either thick planks or narrow battens to give variety. White render and stone make up the rest of the palette, though key areas are finished in a bright rust-red Corten steel, adding colour and character to the neutral tones of wood and stone. Nestled into the steeply sloping site and overlooking the Salcombe estuary, a key design driver for the house was maximising the view and connection with the garden, and large areas of glazing were provided no the south elevation. This glazing can be opened up to allow the outside spaces to become part of the living experience. The house is entered at first floor, with living and kitchen areas at this level, and a large balcony directly off these spaces was therefore critical to provide outside dining and living space. Below this the bedrooms are sheltered by the overhang – giving protection and privacy. The swimming pool is located directly outside of the two bedrooms, and reflects morning sunlight onto the ceilings of the bedrooms.
AFTER - Drone image of Finished Landscape
AFTER - Drone image of Finished Landscape
UserUser
AFTER - This drone shot of their finished project, sent to us by the Morris family at Wrightsville Beach, gives a new perspective in relation to the plan. We hardly ever get to see our work from this viewpoint. Thank you! Photo Credit: Morris Family
Padaro Lane
Padaro Lane
Margie Grace - Grace Design AssociatesMargie Grace - Grace Design Associates
Beachy backyard paradise on Padaro Lane Carpinteria. We imported about 5 truckloads of sand in order to raise the sand level 16 to 18 inches to allow views of the beach - before, it felt like there was a barricade between you and the ocean. It was an unlovely and unusable space. We created a great gathering area with a custom built flagstone bench and several large flagstone slabs for the fire pit. We found the perfect contemporary furniture and placed it around the fire pit. The furniture is custom made with Ipe wood, pre-cast concrete, embed sea glass, aggregate and fossil shells. It had to be heavy enough to not blow away or wander down the beach.
Garden Project
Garden Project
Chanteclaire Interior DesignChanteclaire Interior Design
Maritimer Gartenweg im Sommer, hinter dem Haus mit direkter Sonneneinstrahlung und Natursteinplatten in New York
PISO PILOTO LOS MANGOS | SALSA.ES
PISO PILOTO LOS MANGOS | SALSA.ES
Pili Molina | Masfotogenica InteriorismoPili Molina | Masfotogenica Interiorismo
Masfotogenica. Fotografia | Carlos Yagüe
Maritimer Garten in Malaga
California Seaside Cottage Landscape | Santa Barbara CA
California Seaside Cottage Landscape | Santa Barbara CA
Natural Concepts Landscaping ContractorsNatural Concepts Landscaping Contractors
design | Erin Carroll, Landscape Architect, Arcadia Studio photography | Kurt Jordan Photography
Maritimer Garten mit direkter Sonneneinstrahlung und Pflastersteinen in Santa Barbara
ヤマモミジの木漏れ日が作る、しっとりとした風景
ヤマモミジの木漏れ日が作る、しっとりとした風景
造園・庭造り専門店【新美園】造園・庭造り専門店【新美園】
雪見灯篭と石橋を庭側から望む眺め。下草類のリズムが際立つ風景ですが、連続して植栽したモミジの作る木漏れ日が、自然味さえ感じさせるしっとりとした雰囲気を作り出します。
Maritimer Japanischer Garten in Tokio

Maritimer Garten Ideen und Design

Driveways
Driveways
Terra VerdeTerra Verde
Mittelgroßer Maritimer Vorgarten mit Auffahrt, direkter Sonneneinstrahlung und Natursteinplatten in Providence
1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.