Houzz Logo Print

Komfortabele Flur Ideen und Design

Maison - Bagnolet
Maison - Bagnolet
Cécile Humbert - Design d'intérieurCécile Humbert - Design d'intérieur
Mittelgroßer Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Paris
Rénovation d'un grand Appartement Parisien
Rénovation d'un grand Appartement Parisien
Lagom architectesLagom architectes
Großer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Paris
Entries
Entries
Nancy Boughton InteriorsNancy Boughton Interiors
Mittelgroßer Maritimer Flur mit beiger Wandfarbe und hellem Holzboden in Boston
Built-In Projects
Built-In Projects
Action Installations Inc.Action Installations Inc.
Mittelgroßer Klassischer Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in New York
Butler-Tarkington Modern Tudor
Butler-Tarkington Modern Tudor
HAUS | Architecture For Modern LifestylesHAUS | Architecture For Modern Lifestyles
Skylight filters light onto back stair, oak bookcase serves as storage and guardrail, giant barn doors frame entry to master suite ... all while cat negotiates pocket door concealing master closets - Architecture/Interiors: HAUS | Architecture - Construction Management: WERK | Build - Photo: HAUS | Architecture
New build hallway with a classic and modern twist
New build hallway with a classic and modern twist
My Bespoke RoomMy Bespoke Room
This hallway was a bland white and empty box and now it's sophistication personified! The new herringbone flooring replaced the illogically placed carpet so now it's an easily cleanable surface for muddy boots and muddy paws from the owner's small dogs. The black-painted bannisters cleverly made the room feel bigger by disguising the staircase in the shadows. Not to mention the gorgeous wainscotting that gives the room a traditional feel that fits perfectly with the disguised shaker-style storage under the stairs.
Project Battersea
Project Battersea
Wise Owl InteriorsWise Owl Interiors
Project Battersea was all about creating a muted colour scheme but embracing bold accents to create tranquil Scandi design. The clients wanted to incorporate storage but still allow the apartment to feel bright and airy, we created a stunning bespoke TV unit for the clients for all of their book and another bespoke wardrobe in the guest bedroom. We created a space that was inviting and calming to be in.
St John Street
St John Street
Emil Eve ArchitectsEmil Eve Architects
A sensitive remodelling of a Victorian warehouse apartment in Clerkenwell. The design juxtaposes historic texture with contemporary interventions to create a rich and layered dwelling. Our clients' brief was to reimagine the apartment as a warm, inviting home while retaining the industrial character of the building. We responded by creating a series of contemporary interventions that are distinct from the existing building fabric. Each intervention contains a new domestic room: library, dressing room, bathroom, ensuite and pantry. These spaces are conceived as independent elements, lined with bespoke timber joinery and ceramic tiling to create a distinctive atmosphere and identity to each.
Мягкая эклектика
Мягкая эклектика
Любовь ДолгаяЛюбовь Долгая
Зона отдыха в коридоре предназначена для чтения книг и может использоваться как наблюдательный пост. Через металлическую перегородку можно наблюдать гостиную, столовую и почти все двери в квартире.
Piccoli spazi sfruttati al meglio - Progetto in corso
Piccoli spazi sfruttati al meglio - Progetto in corso
LiadesignLiadesign
Liadesign
Mittelgroßer Moderner Flur mit beiger Wandfarbe, hellem Holzboden und eingelassener Decke in Mailand
89 and Feelin' Fine!
89 and Feelin' Fine!
Eurodale Developments IncEurodale Developments Inc
Updated heated tile flooring was carried from the entry, through the kitchen and into the washroom for a stylish and comfortable aesthtic, with minimal grout lines for ease of cleaning. A custom hinged mirror conceals the relocated hydro panel which allowed for an improved run of millwork in the kitchen. That feature was the 89 year old clients' idea!
Hogar de Miguel
Hogar de Miguel
Leticia Yagüez EstudioLeticia Yagüez Estudio
Mittelgroßer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und hellem Holzboden in Madrid
"Малиновый сорбет"
"Малиновый сорбет"
Анастасия УфимцеваАнастасия Уфимцева
Вид на холл. Система хранения в коридоре.
Mittelgroßer Moderner Schmaler Flur mit bunten Wänden, Porzellan-Bodenfliesen und beigem Boden in Moskau
The Border Collection
The Border Collection
Roger Oates DesignRoger Oates Design
Pelham Slate in 100% wool flatweaave combines a subtle textured centre with a bold, patterned stripe to create a contemporary border design. The nature of the flatweave gives the designs added texture and the suppleness means they can be fitted on to almost all staircases - straight or winding. The narrow widths can be joined by hand to create striking rugs or wall to wall floorcoverings. The flatweave runners are woven and hand-finished in the UK using traditional techniques.
Lamorna
Lamorna
Charlie Luxton DesignCharlie Luxton Design
Conversion of a bungalow in to a low energy family home.
Mittelgroßer Skandinavischer Flur mit weißer Wandfarbe, Betonboden und beigem Boden in Oxfordshire
Vernon ADU
Vernon ADU
Harka ArchitectureHarka Architecture
Mittelgroßer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Portland
West Quebec
West Quebec
Two Fold InteriorsTwo Fold Interiors
Kleiner Rustikaler Flur mit beiger Wandfarbe, braunem Holzboden und braunem Boden in Toronto
Maison Monfort
Maison Monfort
Caroline LepoutèreCaroline Lepoutère
Entrée spacieuse et lumineuse avec ses tons clairs.
Mittelgroßer Klassischer Flur mit grauer Wandfarbe, braunem Boden und Keramikboden in Rennes
Recreational Sunroom
Recreational Sunroom
John Mast Construction, Inc.John Mast Construction, Inc.
The change in flooring in the sunroom gives a beautiful division, creating a new atmosphere. It allows a section for recreation, while leaving a space for a more relaxed environment. The sliding door adds a beautiful touch. Designed and Constructed by John Mast Construction, Photo by Caleb Mast
Custom Home in Bellevue
Custom Home in Bellevue
Lochwood-Lozier Custom HomesLochwood-Lozier Custom Homes
Mittelgroßer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, dunklem Holzboden und braunem Boden in Seattle

Komfortabele Flur Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.