Houzz Logo Print

Dreistöckige Häuser Ideen und Design

Lake of the Isles
Lake of the Isles
Regarding DesignRegarding Design
Sumptuous spaces are created throughout the house with the use of dark, moody colors, elegant upholstery with bespoke trim details, unique wall coverings, and natural stone with lots of movement. The mix of print, pattern, and artwork creates a modern twist on traditional design.
Modern Farmhouse Remodel
Modern Farmhouse Remodel
KGA Studio Architects, PCKGA Studio Architects, PC
Geräumiges, Dreistöckiges Landhausstil Einfamilienhaus mit Mix-Fassade, weißer Fassadenfarbe, Satteldach, Blechdach, schwarzem Dach und Wandpaneelen in Denver
Lochley - Narrow Lakefront Lot
Lochley - Narrow Lakefront Lot
Visbeen ArchitectsVisbeen Architects
Forget just one room with a view—Lochley has almost an entire house dedicated to capturing nature’s best views and vistas. Make the most of a waterside or lakefront lot in this economical yet elegant floor plan, which was tailored to fit a narrow lot and has more than 1,600 square feet of main floor living space as well as almost as much on its upper and lower levels. A dovecote over the garage, multiple peaks and interesting roof lines greet guests at the street side, where a pergola over the front door provides a warm welcome and fitting intro to the interesting design. Other exterior features include trusses and transoms over multiple windows, siding, shutters and stone accents throughout the home’s three stories. The water side includes a lower-level walkout, a lower patio, an upper enclosed porch and walls of windows, all designed to take full advantage of the sun-filled site. The floor plan is all about relaxation – the kitchen includes an oversized island designed for gathering family and friends, a u-shaped butler’s pantry with a convenient second sink, while the nearby great room has built-ins and a central natural fireplace. Distinctive details include decorative wood beams in the living and kitchen areas, a dining area with sloped ceiling and decorative trusses and built-in window seat, and another window seat with built-in storage in the den, perfect for relaxing or using as a home office. A first-floor laundry and space for future elevator make it as convenient as attractive. Upstairs, an additional 1,200 square feet of living space include a master bedroom suite with a sloped 13-foot ceiling with decorative trusses and a corner natural fireplace, a master bath with two sinks and a large walk-in closet with built-in bench near the window. Also included is are two additional bedrooms and access to a third-floor loft, which could functions as a third bedroom if needed. Two more bedrooms with walk-in closets and a bath are found in the 1,300-square foot lower level, which also includes a secondary kitchen with bar, a fitness room overlooking the lake, a recreation/family room with built-in TV and a wine bar perfect for toasting the beautiful view beyond.
Heavy Timber Tudor
Heavy Timber Tudor
Luther Paul Weber AIA, ArchitectLuther Paul Weber AIA, Architect
A new Tudor bay added to the front of an existing red brick home using new stone to integrate the base with the existing stone base. Fir windows and cedar trim are stained complementary colors. The darker window color draws out the dark "clinker" bricks. The roof is Certainteed Grand Manor asphalt shingles designed to appear as slate. The gutters and downspouts are copper. The paint of the stucco is Benjamin Moore Exterior low luster in color: “Briarwood”. Hoachlander Davis Photography
Northern MN Lakeside Home
Northern MN Lakeside Home
Lenox House DesignLenox House Design
This expansive lake home sits on a beautiful lot with south western exposure. Hale Navy and White Dove are a stunning combination with all of the surrounding greenery. Marvin Windows were used throughout the home. This expansive property is stunning from the sky.
Schiff
Schiff
Michael Lee ArchitectsMichael Lee Architects
Dreistöckiges Modernes Haus mit brauner Fassadenfarbe und Flachdach in Los Angeles
Extension and renovation of a large South London house
Extension and renovation of a large South London house
IDSystemsIDSystems
The centre piece of the works was a single storey ground floor extension that extended the kitchen and usable living space, whilst connecting the house with the garden thanks to the Grand Slider II aluminium sliding doors and a large fixed frame picture window. Architect: Simon Whitehead Architects Photographer: Bill Bolton
Green Cliffs Road
Green Cliffs Road
FIG HomeFIG Home
Großes, Dreistöckiges Klassisches Haus mit Backsteinfassade und Walmdach in Austin
Sunroom Exterior
Sunroom Exterior
risa boyer architecturerisa boyer architecture
Photo Credits: Aaron Leitz
Großes, Dreistöckiges Modernes Einfamilienhaus mit Putzfassade, grauer Fassadenfarbe, Walmdach und Blechdach in Portland
Colonial Whole Home Update
Colonial Whole Home Update
Titus Built, LLCTitus Built, LLC
Jane Beiles Photography
Dreistöckiges Klassisches Haus mit weißer Fassadenfarbe, Satteldach und Vinylfassade in New York
French Country Architecture at its Finest
French Country Architecture at its Finest
Jonathan DeanJonathan Dean
© 2015 Jonathan Dean. All Rights Reserved. www.jwdean.com.
Großes, Dreistöckiges Haus mit Putzfassade, weißer Fassadenfarbe und Walmdach in New Orleans
Classic Revival Exterior Paint Colors
Classic Revival Exterior Paint Colors
Old House Guy LLCOld House Guy LLC
Color placement is corrected. Black sash adds a period and elegant appearance. House colors should be simple and elegant.
Große, Dreistöckige Klassische Holzfassade Haus mit grauer Fassadenfarbe und Walmdach in New York
Contemporary Exterior
Contemporary Exterior
Dreistöckiges Modernes Haus mit Steinfassade in Vancouver
Riverfront Living
Riverfront Living
CMM Custom HomesCMM Custom Homes
http://www.dlauphoto.com/david/ David Lau
Dreistöckige, Große Klassische Holzfassade Haus mit grüner Fassadenfarbe und Satteldach in New York
HOMER 008
HOMER 008
david phillipsdavid phillips
renovation and addition / builder - EODC, LLC.
Mittelgroßes, Dreistöckiges Klassisches Haus mit grauer Fassadenfarbe und Schindeldach in Boston
Front Exterior
Front Exterior
My House Design/Build/TeamMy House Design/Build/Team
2013 Ovation Award Finalist for Best New Kitchen Under $100,000. Recently completed Turkel/ Lindal home. A beautiful modern design fitting beautifully onto a small lot. Stunning modern design with dramatic ‘butterfly’ roof. House nestled into narrow, south-sloping lot – sweeping view to English Bay Micro-line ‘Smoked White Oak’ Engineered hardwood plank flooring throughout
Cherry Hills Western Eclectic
Cherry Hills Western Eclectic
Ekman Design StudioEkman Design Studio
This elegant expression of a modern Colorado style home combines a rustic regional exterior with a refined contemporary interior. The client's private art collection is embraced by a combination of modern steel trusses, stonework and traditional timber beams. Generous expanses of glass allow for view corridors of the mountains to the west, open space wetlands towards the south and the adjacent horse pasture on the east. Builder: Cadre General Contractors http://www.cadregc.com Photograph: Ron Ruscio Photography http://ronrusciophotography.com/
Interior Design - Modernist Family Home
Interior Design - Modernist Family Home
My-Studio LtdMy-Studio Ltd
A new extension to the ground floor of this substantial semi-detached house in Ealing.
Geräumiges, Dreistöckiges Modernes Einfamilienhaus mit Betonfassade, grauer Fassadenfarbe und Flachdach in London
Sevenoaks House
Sevenoaks House
Tye ArchitectsTye Architects
Client’s brief A modern replacement dwelling designed to blend seamlessly with its natural surroundings while prioritizing high-quality design and sustainability. It is crafted to preserve the site's openness through clever landscape integration, minimizing its environmental impact. The dwelling provides five bedrooms, five bathrooms, an open-plan living arrangement, two studies, reception/family areas, utility, storage, and an integral double garage. Furthermore, the dwelling also includes a guest house with two bedrooms and one bathroom, as well as a pool house/leisure facility. Programme The original 72-week programme was extended due to COVID and lockdown. Following lockdown, there were issues with supplies and extra works were requested by the clients (tennis court, new landscape, etc.). It took around two years to complete with extra time allocated for the landscaping. Materials The construction of the building is based on a combination of traditional and modern techniques. Structure: reinforced concrete + steel frame External walls: concrete block cavity walls clad in natural stone (bonded). First floor has areas of natural stone ventilated facade. Glazing: double glazing with solar protection coating and aluminium frames. Roof and terraces: ceramic finish RAF system Flooring: timber floor for Sky Lounge and Lower Ground Floor. Natural stone for Upper Ground Floor and ceramic tiles for bathrooms. Landscape and access: granite setts and granite stepping stones. Budget constraints The original project had to be adjusted which implied some value engineering and redesign of some areas including removing the pond, heated pool, AC throughout. How the project contributes to its environment Due to the sensitive location within the Metropolitan Green Belt, we carefully considered the scale and massing to achieve less impact than that of the existing. Our strategy was to develop a proposal which integrates within the setting. The dwelling is built into the landscape, so the lower ground floor level is a partial basement opening towards the rear, capturing downhill views over the site. The first-floor element is offset from the external envelope, reducing its appearance. The dwelling adopts a modern flat roof design lowering the roof finish level and reducing its impact. The proposed material palette consists of marble and limestone; natural material providing longevity. Marble stone finishes the lower ground floor levels, meeting the landscape. The upper ground floor has a smooth limestone finish, with contemporary architectural detailing. The mirror glazed box on top of the building containing the Sky Lounge appears as a lighter architectural form, sitting on top of the heavier, grounded form below and nearly disappearing reflecting the surrounding trees and sky. The project aims to minimize waste disposal by treating foul water through a treatment plant and discharging surface water back to the ground. It incorporates a highly efficient Ground Source Heat Pump system that is environmentally friendly, and the house utilizes MVHR to significantly reduce heat loss. The project features high-spec insulation throughout to minimize heat loss. Experience of occupants The clients are proud of the house, the fantastic design (a landmark in the area) and the everyday use of the building.
Woodland House
Woodland House
McLean QuinlanMcLean Quinlan
Hidden within a clearing in a Grade II listed arboretum in Hampshire, this highly efficient new-build family home was designed to fully embrace its wooded location. Surrounded by woods, the site provided both the potential for a unique perspective and also a challenge, due to the trees limiting the amount of natural daylight. To overcome this, we placed the guest bedrooms and ancillary spaces on the ground floor and elevated the primary living areas to the lighter first and second floors. The entrance to the house is via a courtyard to the north of the property. Stepping inside, into an airy entrance hall, an open oak staircase rises up through the house. Immediately beyond the full height glazing across the hallway, a newly planted acer stands where the two wings of the house part, drawing the gaze through to the gardens beyond. Throughout the home, a calming muted colour palette, crafted oak joinery and the gentle play of dappled light through the trees, creates a tranquil and inviting atmosphere. Upstairs, the landing connects to a formal living room on one side and a spacious kitchen, dining and living area on the other. Expansive glazing opens on to wide outdoor terraces that span the width of the building, flooding the space with daylight and offering a multi-sensory experience of the woodland canopy. Porcelain tiles both inside and outside create a seamless continuity between the two. At the top of the house, a timber pavilion subtly encloses the principal suite and study spaces. The mood here is quieter, with rooflights bathing the space in light and large picture windows provide breathtaking views over the treetops. The living area on the first floor and the master suite on the upper floor function as a single entity, to ensure the house feels inviting, even when the guest bedrooms are unoccupied. Outside, and opposite the main entrance, the house is complemented by a single storey garage and yoga studio, creating a formal entrance courtyard to the property. Timber decking and raised beds sit to the north of the studio and garage. The buildings are predominantly constructed from timber, with offsite fabrication and precise on-site assembly. Highly insulated, the choice of materials prioritises the reduction of VOCs, with wood shaving insulation and an Air Source Heat Pump (ASHP) to minimise both operational and embodied carbon emissions.

Dreistöckige Häuser Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.