Houzz Logo Print

Eklektische Küchen Ideen und Design

Alhambra Spanish Renovation
Alhambra Spanish Renovation
Julia Chasman DesignJulia Chasman Design
We removed half the full wall between the Living Room and Kitchen, and built an arched opening to make the space seem like it had always been there. The opening brought in light, and allowed us to add an island, which greatly increased our storage space and functionality in the kitchen.
Whimsical East Atlanta Cottage Renovation
Whimsical East Atlanta Cottage Renovation
Copper Sky Design + RemodelCopper Sky Design + Remodel
Zweizeilige Stilmix Küche ohne Insel mit Schrankfronten im Shaker-Stil, pinken Schränken, bunten Elektrogeräten, buntem Boden und weißer Arbeitsplatte in Atlanta
Casa Isola
Casa Isola
Marta NovariniMarta Novarini
Andrea Olivo
Offene, Einzeilige, Kleine Stilmix Küche mit Unterbauwaschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, weißen Schränken, weißen Elektrogeräten und hellem Holzboden in Mailand
Finden Sie den richtigen Experten für Ihr Projekt
Finden Sie die besten Design- und Renovierungsexperten auf Houzz
Avenues Family House: Kitchen
Avenues Family House: Kitchen
Noz DesignNoz Design
Colin Price Photography
Offene, Große Eklektische Küche in L-Form mit Unterbauwaschbecken, Schrankfronten im Shaker-Stil, blauen Schränken, Quarzwerkstein-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Blau, Rückwand aus Keramikfliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, braunem Holzboden, Kücheninsel und weißer Arbeitsplatte in San Francisco
Deco Seaside Apartment
Deco Seaside Apartment
Nicky Percival LimitedNicky Percival Limited
Ply wood kitchen cabinets faced with grey Formica, bright orange glass splashback, Modern lighting
Offene, Kleine Eklektische Küche in U-Form mit Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, grauen Schränken, Mineralwerkstoff-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Orange, Glasrückwand, Küchengeräten aus Edelstahl, Bambusparkett, braunem Boden und grauer Arbeitsplatte in Sussex
Crabtree House
Crabtree House
Into interior designInto interior design
Mittelgroße Eklektische Wohnküche in U-Form mit integriertem Waschbecken, flächenbündigen Schrankfronten, grünen Schränken, Quarzit-Arbeitsplatte, Rückwand aus Zementfliesen, Elektrogeräten mit Frontblende, hellem Holzboden, Kücheninsel, beigem Boden und weißer Arbeitsplatte in London
Wandsworth home refurbishment
Wandsworth home refurbishment
Sonia b designSonia b design
Kitchen design and supply Kitchen cabinets restoration Complete strip out Electrical rewiring and revisited electrical layout Bespoke seating and bespoke joinery
Boho Kitchen with Green Painted Cabinets
Boho Kitchen with Green Painted Cabinets
Paper Moon PaintingPaper Moon Painting
A boho kitchen with a "modern retro" vibe in the heart of Austin! We painted the lower cabinets in Benjamin Moore's BM 706 "Cedar Mountains", and the walls in BM OC-145 "Atrium White". The minimal open shelving keeps this space feeling open and fresh, and the wood beams and Scandinavian chairs bring in the right amount of warmth!
Edinburgh Renovation
Edinburgh Renovation
UserUser
Große Eklektische Wohnküche in L-Form mit Landhausspüle, Kassettenfronten, weißen Schränken, Quarzit-Arbeitsplatte, Rückwand aus Spiegelfliesen, Küchengeräten aus Edelstahl, Kücheninsel, beigem Boden und weißer Arbeitsplatte in Edinburgh
Kemper Darby
Kemper Darby
Standard KitchensStandard Kitchens
Unique kitchen layout with cabinetry in two different finishes. Cabinetry is Darby Maple by Kemper and finished in "Palomino" and "Heirloom Oasis". This kitchen features a large L-shpaed island with integrated bench seat.
Country Pantry
Country Pantry
Antonio Martins Interior DesignAntonio Martins Interior Design
Country house pantry and bar. Walls covered with burlap are a perfect background for vintage working table that is transformed into counter. Floating shelves are made out of antique oak barn wood. antique portrait looks over the space. photo by Drew Kellly
Radical Insertions-Kitchen
Radical Insertions-Kitchen
Mark Brand ArchitectureMark Brand Architecture
Industrial Romantic Design Enlivens Art Collector’s Home in San Francisco, California’s Cow Hollow Neighborhood Our work on this single-family residence in Cow Hollow emphasizes modernizing the interior and showcasing our clients’ art collection. We devised the concept of “radical insertions” to marry the existing style of the house with an aggressively new vocabulary of materials and forms. Pigmented steel railings and trellises, brushed aluminum cabinets, cast concrete counters, glass shelves and Color FinPly cabinets are among the new elements that coexist with retained older elements. The built-ins were designed as sculptural elements. At the top floor, segmented, curving bathroom walls incline outward to create a drum form and the subtly curving guest cabinet conceals a Murphy bed allowing one large space to double as a guest bedroom. A new deck and kitchen share a dramatic curving steel and glass trellis creating a visual link between interior and exterior.
Eclectic South End Brownstone
Eclectic South End Brownstone
BSA ConstructionBSA Construction
Contemporary farmhouse style kitchen with custom burnt orange island, floating shelves, and dark wall cabinets. Vintage grocery pendant lights, exposed wall beams, character grade hardwood flooring.
tyfica
tyfica
Chalkhouse KitchensChalkhouse Kitchens
Neutrals will never go out of fashion, they are safe, timeless and calming, but sometimes it’s good to be a little more adventurous. This couple opted for a strikingly vibrant Verdigris paint colour on most of their cabinetry, with just the island painted in a soothing greige colour Bone, both from Farrow and Ball. This room had originally been a living room with a feature chimney breast so instead of using the space for a cooker as usual, we opted to give centre stage to the Belfast sink so the owners could keep an eye on their little one in the adjoining family room when preparing food on the island. Taking the quartz upstand higher onto the chimney breast allowed for highly decorative wallpaper to be used above, without fear of it being splashed with washing up water. A tall breakfast larder on one side of the chimney is balanced by a wall unit at the other end allowing for symmetrically placed wall lights for ambient lighting, still leaving plenty of room for a full larder and American fridge freezer on the side wall (and room for the much loved goldfish in his tank). The island has side by side ovens, one a single fan oven, the other a combi microwave with a neat warming drawer below, these, coupled with a large gas hob above, create a modern range style cooking area without the need to find room on the worktop for a freestanding microwave. A casual seating area on the back of the island is handily positioned right next to the wine cooler, perfect when friends come over for drinks and dinner. On the other side of the kitchen is a bank of tall slim units, with open bookshelves for all the cookery books, one cupboard hiding access to essential pipework and the other a hidden access into the utility room behind. Much thought went into the design of the tiny utility space, which had to accommodate the washing machine, freezer, both electric and gas meters and still allow space for a pantry area for extra food storage.
Van Ness by Storie
Van Ness by Storie
Storie CollectiveStorie Collective
Boho meets Portuguese design in a stunning transformation of this Van Ness tudor in the upper northwest neighborhood of Washington, DC. Our team’s primary objectives were to fill space with natural light, period architectural details, and cohesive selections throughout the main level and primary suite. At the entry, new archways are created to maximize light and flow throughout the main level while ensuring the space feels intimate. A new kitchen layout along with a peninsula grounds the chef’s kitchen while securing its part in the everyday living space. Well-appointed dining and living rooms infuse dimension and texture into the home, and a pop of personality in the powder room round out the main level. Strong raw wood elements, rich tones, hand-formed elements, and contemporary nods make an appearance throughout the newly renovated main level and primary suite of the home.
Natural Style
Natural Style
Vela Interior DesignVela Interior Design
Kleine Stilmix Wohnküche ohne Insel in L-Form mit integriertem Waschbecken, Schrankfronten mit vertiefter Füllung, blauen Schränken, Mineralwerkstoff-Arbeitsplatte, Küchenrückwand in Beige, Porzellan-Bodenfliesen, grauem Boden und beiger Arbeitsplatte in Minneapolis

Eklektische Küchen Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Alle ablehnen“ oder „Einstellungen verwalten“ ablehnen.