Houzz Logo Print

Flur Ideen und Design

Modern Farmhouse Bellaire Showcase
Modern Farmhouse Bellaire Showcase
Stone Acorn BuildersStone Acorn Builders
Mittelgroßer Landhaus Flur mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in Houston
Upper West Side Combo
Upper West Side Combo
StudioLABStudioLAB
The owners of this prewar apartment on the Upper West Side of Manhattan wanted to combine two dark and tightly configured units into a single unified space. StudioLAB was challenged with the task of converting the existing arrangement into a large open three bedroom residence. The previous configuration of bedrooms along the Southern window wall resulted in very little sunlight reaching the public spaces. Breaking the norm of the traditional building layout, the bedrooms were moved to the West wall of the combined unit, while the existing internally held Living Room and Kitchen were moved towards the large South facing windows, resulting in a flood of natural sunlight. Wide-plank grey-washed walnut flooring was applied throughout the apartment to maximize light infiltration. A concrete office cube was designed with the supplementary space which features walnut flooring wrapping up the walls and ceiling. Two large sliding Starphire acid-etched glass doors close the space off to create privacy when screening a movie. High gloss white lacquer millwork built throughout the apartment allows for ample storage. LED Cove lighting was utilized throughout the main living areas to provide a bright wash of indirect illumination and to separate programmatic spaces visually without the use of physical light consuming partitions. Custom floor to ceiling Ash wood veneered doors accentuate the height of doorways and blur room thresholds. The master suite features a walk-in-closet, a large bathroom with radiant heated floors and a custom steam shower. An integrated Vantage Smart Home System was installed to control the AV, HVAC, lighting and solar shades using iPads.
Wallis Residence
Wallis Residence
Cornerstone ArchitectsCornerstone Architects
Photography by Buff Strickland
Klassischer Flur in Austin
Modern Medina Two-Story
Modern Medina Two-Story
Swanson HomesSwanson Homes
We view every space as an opportunity to display your home's unique personality. With details like shiplap ceilings, dimensional doorways and custom cabinetry with riveted glass, even a transitional space like a hallway can transcend your expectations.
Northbrook House
Northbrook House
Wheeler Kearns ArchitectsWheeler Kearns Architects
construction - goldberg general contracting, inc. interiors - sherry koppel design photography - Steve hall / hedrich blessing
Moderner Flur mit weißer Wandfarbe und weißem Boden in Chicago
Modern House
Modern House
Element Design GroupElement Design Group
Mittelgroßer Moderner Flur mit weißer Wandfarbe, braunem Holzboden und braunem Boden in Los Angeles
Clapham Georgian Cottage
Clapham Georgian Cottage
Lisette Voute DesignsLisette Voute Designs
In the entrance hall we designed bespoke full-height storage cupboards with attractive panelling and integrated bench seat. We chose an earthy colour to match the natural limestone flooring, with printed cushions and aged Oushak rug lending to the warm, welcoming feel. Photographer: Nick Smith
Complete Custom Home Rebuild
Complete Custom Home Rebuild
Coyle Modular HomesCoyle Modular Homes
Mittelgroßer Klassischer Flur mit grauer Wandfarbe, hellem Holzboden und beigem Boden in New York
Hathaway Point Lake Cottage
Hathaway Point Lake Cottage
Bickford Construction CorporationBickford Construction Corporation
Exposed wood beams and rafters create interest and rustic beauty to this New England Camp. Photos by Susan Teare
Uriger Flur mit braunem Holzboden in Burlington
Marin Rancher
Marin Rancher
Suzanne Childress DesignSuzanne Childress Design
Flur mit braunem Holzboden in San Francisco
Aventura
Aventura
Arnold Schulman Design GroupArnold Schulman Design Group
Photo by Brantley Photography
Großer Moderner Flur mit beiger Wandfarbe, Marmorboden und buntem Boden in Miami
Earthy Modern
Earthy Modern
Noel Cross+ArchitectsNoel Cross+Architects
Who says green and sustainable design has to look like it? Designed to emulate the owner’s favorite country club, this fine estate home blends in with the natural surroundings of it’s hillside perch, and is so intoxicatingly beautiful, one hardly notices its numerous energy saving and green features. Durable, natural and handsome materials such as stained cedar trim, natural stone veneer, and integral color plaster are combined with strong horizontal roof lines that emphasize the expansive nature of the site and capture the “bigness” of the view. Large expanses of glass punctuated with a natural rhythm of exposed beams and stone columns that frame the spectacular views of the Santa Clara Valley and the Los Gatos Hills. A shady outdoor loggia and cozy outdoor fire pit create the perfect environment for relaxed Saturday afternoon barbecues and glitzy evening dinner parties alike. A glass “wall of wine” creates an elegant backdrop for the dining room table, the warm stained wood interior details make the home both comfortable and dramatic. The project’s energy saving features include: - a 5 kW roof mounted grid-tied PV solar array pays for most of the electrical needs, and sends power to the grid in summer 6 year payback! - all native and drought-tolerant landscaping reduce irrigation needs - passive solar design that reduces heat gain in summer and allows for passive heating in winter - passive flow through ventilation provides natural night cooling, taking advantage of cooling summer breezes - natural day-lighting decreases need for interior lighting - fly ash concrete for all foundations - dual glazed low e high performance windows and doors Design Team: Noel Cross+Architects - Architect Christopher Yates Landscape Architecture Joanie Wick – Interior Design Vita Pehar - Lighting Design Conrado Co. – General Contractor Marion Brenner – Photography
Апартаменты в триумф палас
Апартаменты в триумф палас
StudioMRStudioMR
Klassischer Schmaler Flur mit braunem Holzboden und grauer Wandfarbe in Moskau
Oxygen: conexión cúbica con la naturaleza
Oxygen: conexión cúbica con la naturaleza
Susanna CotsSusanna Cots
Susanna Cots Interior Design · Mauricio Fuertes
Moderner Flur in Barcelona
Ethel Post Custom Build - CopeGrand Homes
Ethel Post Custom Build - CopeGrand Homes
CopeGrand HomesCopeGrand Homes
Hall storage/mud room area
Maritimer Flur mit grauer Wandfarbe, dunklem Holzboden und Holzdielenwänden in Charleston

Flur Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.