Houzz Logo Print

Eingang Ideen und Design

Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
The Hampton Lane Residence
The Hampton Lane Residence
Interiors by Maite GrandaInteriors by Maite Granda
We conserve the area under the stairs by using the support of the hinges and benches. All the way around the staircase, a surfboard was used as decoration.
Mohawk Flooring Gallery
Mohawk Flooring Gallery
Christoff and Sons Floor Covering Inc.Christoff and Sons Floor Covering Inc.
Landhausstil Eingang mit Korridor, weißer Wandfarbe, braunem Holzboden, Einzeltür, weißer Haustür und braunem Boden in Sonstige
Lake Retreat
Lake Retreat
Rebecca Driggs InteriorsRebecca Driggs Interiors
Sean Costello
Maritimes Foyer mit weißer Wandfarbe und dunklem Holzboden in Raleigh
Wrought Iron Doors
Wrought Iron Doors
PORTEUSAPORTEUSA
Wrought Iron Double Door - Forever Eyebrow by Porte, Color Dark Bronze and Flemish Glass
Kleine Klassische Haustür mit brauner Wandfarbe, Betonboden, Doppeltür und Haustür aus Metall in Austin
Modern Meets History
Modern Meets History
Lawrence Allan Inc.Lawrence Allan Inc.
Großes Klassisches Foyer mit braunem Holzboden, weißer Wandfarbe, Doppeltür, dunkler Holzhaustür und braunem Boden in New York
Queen Anne Bungalow Resurrection
Queen Anne Bungalow Resurrection
Carl Mattison DesignCarl Mattison Design
A vintage, salvaged wood door replaced the original and was painted a bright blue to match the beadboard porch ceiling. The fresh color happily welcomes you home every day. Photography by Josh Vick
San Rafael Horizontal Fence and New Entry Stairs and Landing
San Rafael Horizontal Fence and New Entry Stairs and Landing
Clough ConstructionClough Construction
Kleine Moderne Haustür mit Einzeltür und brauner Haustür in San Francisco
Foyer
Foyer
New Old, LLCNew Old, LLC
Landhausstil Eingang in Charlotte
Bloomfield Hills #4
Bloomfield Hills #4
Beth Singer Photographer Inc.Beth Singer Photographer Inc.
Maritimes Foyer mit weißer Wandfarbe, dunklem Holzboden und braunem Boden in Detroit
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Colonial Homecrafters, Ltd.Colonial Homecrafters, Ltd.
Entrance and Covered Porch
Mittelgroße Landhausstil Haustür mit weißer Wandfarbe, braunem Holzboden, Einzeltür, Haustür aus Glas und beigem Boden in Richmond
More Custom Doors
More Custom Doors
Grand EntrancesGrand Entrances
Mittelgroße Moderne Haustür mit weißer Wandfarbe, Doppeltür und hellbrauner Holzhaustür in San Diego
Ranch House - Lake Barcroft, VA
Ranch House - Lake Barcroft, VA
Old Dominion RenovatorsOld Dominion Renovators
Mittelgroße Retro Haustür mit Einzeltür und Haustür aus Glas in Washington, D.C.
Entry
Entry
Suburban BuildersSuburban Builders
The first impression is the one that stays. When entering one of our homes, you will notice the high-end materials, the high ceilings, the beautiful lighting fixtures, the wood work... every detail is carefully planned. #SuburbanBuilders #CustomHomeBuilderArlingtonVA #CustomHomeBuilderGreatFallsVA #CustomHomeBuilderMcLeanVA #CustomHomeBuilderViennaVA #CustomHomeBuilderFallsChurchVA
Ranch Pass Residence
Ranch Pass Residence
DK StudioDK Studio
The Ranch Pass Project consisted of architectural design services for a new home of around 3,400 square feet. The design of the new house includes four bedrooms, one office, a living room, dining room, kitchen, scullery, laundry/mud room, upstairs children’s playroom and a three-car garage, including the design of built-in cabinets throughout. The design style is traditional with Northeast turn-of-the-century architectural elements and a white brick exterior. Design challenges encountered with this project included working with a flood plain encroachment in the property as well as situating the house appropriately in relation to the street and everyday use of the site. The design solution was to site the home to the east of the property, to allow easy vehicle access, views of the site and minimal tree disturbance while accommodating the flood plain accordingly.
The Sweet Marsh - Hampton Lake
The Sweet Marsh - Hampton Lake
Coastal Signature HomesCoastal Signature Homes
Quality craftsmanship is noticed in all details, throughout this model home in Bluffton SC. Even the door knobs are special.
Großer Klassischer Eingang in Charleston
New Hampshire Lake House
New Hampshire Lake House
Cummings Architecture + InteriorsCummings Architecture + Interiors
Situated on the edge of New Hampshire’s beautiful Lake Sunapee, this Craftsman-style shingle lake house peeks out from the towering pine trees that surround it. When the clients approached Cummings Architects, the lot consisted of 3 run-down buildings. The challenge was to create something that enhanced the property without overshadowing the landscape, while adhering to the strict zoning regulations that come with waterfront construction. The result is a design that encompassed all of the clients’ dreams and blends seamlessly into the gorgeous, forested lake-shore, as if the property was meant to have this house all along. The ground floor of the main house is a spacious open concept that flows out to the stone patio area with fire pit. Wood flooring and natural fir bead-board ceilings pay homage to the trees and rugged landscape that surround the home. The gorgeous views are also captured in the upstairs living areas and third floor tower deck. The carriage house structure holds a cozy guest space with additional lake views, so that extended family and friends can all enjoy this vacation retreat together. Photo by Eric Roth
Fixer Upper-Inspired Modern Farmhouse
Fixer Upper-Inspired Modern Farmhouse
Cypress Homes, Inc.Cypress Homes, Inc.
This entry way is truly luxurious with a charming locker system with drawers below and cubbies over head, the catch all with a cabinet and drawer (so keys and things will always have a home), and the herringbone installed tile on the floor make this space super convenient for families on the go with all your belongings right where you need them.
Highland Park Beauty
Highland Park Beauty
Traci Connell InteriorsTraci Connell Interiors
Klassisches Foyer mit weißer Wandfarbe, hellem Holzboden, Doppeltür, Haustür aus Glas und beigem Boden in Dallas

Eingang Ideen und Design

1
Deutschland
Mein Benutzererlebnis mit Cookies anpassen

Houzz nutzt Cookies und ähnliche Technologien, um Ihre Benutzererfahrung zu personalisieren, Ihnen relevante Inhalte bereitzustellen und die Produkte und Dienstleistungen zu verbessern. Indem Sie auf „Annehmen“ klicken, stimmen Sie dem zu. Erfahren Sie hierzu mehr in der Houzz Cookie-Richtlinie. Sie können nicht notwendige Cookies über „Einstellungen verwalten“ ablehnen.